Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım denemelere baslamadan önce dr görüş şuan kan sulandırıcı igne kullaniyormusun?

Bizim gelinimizdede kan pihtilasmasi vardı hamileliğini öğrendikten sonra rapor çıkartıp kan sulandırıcı ignelerini aldı 37.haftada bebek az oynadigi için sezeryanla doğum yaptı bebisimiz gayet sağlıklı maşallah

Sende düzenli kontrollerini yaptirirsin sorun olmaz

Bende pihtilasma olmadığı halde tüp bebek ve ilk hamileligim 37haftalikken meleğim karnimda öldüğü icin 37 haftaya kadar iğne kullandım 37haftalikken Kizimi kucağıma aldım

Ins sende allah'ın izniyle güzel sağlıklı bi hamilelik geçirip bebegini kucağına alırsın ❤❤

Akşam olmamış canım

Menü
Khvlti
2 ince dilim salam
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kara bugday ekmegi
Çay
1 has.yumurta
Ara
Nescafe sütlü Sekersz
Öğlen
1 kase çorba
2 çiğ köfte
Yarim lavaş
1 bardak ayran
Aksam
2 yk pilav
6 yk tavuk sote ( göğüs den )
1 bardak ayran
Ara
Sekersz turk kahvesi
2 kare çikolata
2 ceviz
Spor
4000 adim 60 puan
1500 ip atlama 300 puan
40 dk kalca ve karin egzersiz 80 puan
440 puan G gunesli gunler

Allah bağışlasın evladını canım. Ilki 37 haftalık baya zor olmuştur çok üzücüymüş
Şuan corasprin kullanıyorum sadece .
Öyle ypicam doktora bi gtcem iki ay önceden .
Içmeler için heyet raporumu çıkıyor çok masraflı olmaz ins iğne parası vs . Birde igneyi kendin vurabiliyorsun dimi

Âmin canım
Rabbim kimseye yasatmasin o dönemin izleri zaten psikiyatrise gitme sebeplerimden biridir

Çünkü ramazanın ilk gecesiydi eşime sahur hazırladım oynayip oynamadığı hiç aklıma gelmedi hissetmedim

Sabahda hissetmeyince kabus gibi bir 12 saatin ardından sezeryanla doğum yapabildim hiç görmedim kızımı görsem daha kötü olurdum

Bu sebepten hastalansam soluğu hastanede alırım ıkinci kizimda haftada 2 bile oluyordu dr
Gidiyordum

Çünkü hep kendimi suçladım sen anlamadın diye sanki yaşadıklarım gözümün önünden geçti yine çok zordu hastanedeki kâbus dolu gecenin ilk sabahı

Anneme sarılıp neden ben yaşıyorum diye aglayisim.......

Neyse geçti o günler prensesim daha oldu en büyük korkumda daha kızım olmazsa korkusuydu çok dua ettim dr kız dediiginde çok mutlu olmuştum

Iğne icin üniversite eğitim ve araştırma hastanesinin dahiliye bölümüne gidip rapor cikartabiliyorsun parasız gelinimiz öyle yaptı normalde çok pahalı kutusu

Kendin vurabiliyorsun canım

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Kahvaltı (7.30)
1 yumurta ile omlet
Peynir domates yeşillik
2 dilim ekmek

Öğlen (13.00)
1 krep tam buğday unundan
Mandalina, portakal

Akşam (18.30)
1 tabak kabak salatası
1 ufak kase avokado soslu yeşil salata
2 kaşık nohut yemeği

Su 1,5 lt
Spor
6 bin adım 90
G gunesli gunler Su perisi86

Okurken gözlerim doldu gerçekten çok zor

Bugün yediklerim Sabah uyanınca
Limonlu su
09:40 yagda yumurta peynir iki dilim salam 3 çeri domates bi tatlı kaşığı bal iki dilim tb ekmeği yeşil çay

12:45de bi kase corba ( kızımın kıymalı meneninden 2 kaşık bi dilim tb ekmeği

16:00 çok acıktım bi muz çiğ fındık fistik ceviz

18:35 yarım kase yeşil mercimek yemeği iki kaşık bulgur pilavı yarım kase dereotlu cacık

21:00 bi küçük portakal

22:30 yeşil çay
Spor
Kondisyon bisiklet 30dk 90p
20dk tempolu yürüyüş 50p
72 mekik 12p
Toplam 152p
G gunesli gunler

Merhaba Kızlar. Yaklaşık 2 saattir ceviz kırıyorum. Parmaklarım ağrıyor. Hemen menümü yazayım
9.00
Karatay kahvaltısı

13.00
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 çatal fırında karnabahar

15.30
Tahinli cennet hurması

18.00
2 kase tavuk suyuna şehriye çorbası (hastayım diye baharatlayıp içtim
6 yk Pırasa
Yarım kase yoğurt

20.30
Ceviz ayıklarken 1 ceviz yemişimdir

23.00
1 kase yoğurt

2 lt su
2000 adım 30 p

Rahat geçmişti bir sıkıntı yaşamadık, sadece kalbinde delik var demişti perinatolog kontrolde o da doğduktan sonra 4 aylıkken kapandı zaten. Başta üzülmüştüm baya ama doğum kapalı kutu cidden. Ne çıkacağı hiç belli olmuyor. Nasip.

Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin
Çok zor şeyler yaşamışsın.

Canım ya çiğköfteden bıkmadın mi? Ben bişeyi çok sık yiyince hemen bıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…