- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Ilki nasıldıYok canım benim 2 olacak nasipse
Amin cnm Sagol insallahKorkma canım benimde çevremde pek çok kişide aynı problem var çok şükür hepsi sağlıklı doğum yaptı. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Canım denemelere baslamadan önce dr görüş şuan kan sulandırıcı igne kullaniyormusun?Ay ilk hamilelik olacak endiseliyim korkuyorum bi de benim pihtilasma sorunum vavaakciğerime.rpihti stmsiti yogun bakimds yatmistim 9 ay hergun kan sulandirici igne kullanvam . Igne kullanmak onemli degil kullanirim da ins bi problem.olmafsn kolay ve rahat bi hamilelik olur
Sabah 8.30
3 dilim kaşar
Bir tutam civil peynir
4 zeytin
5 kuru yemiş
13. 30
1 fincan Türk kahvesi
1 yeşil elma
14 30
1 fincan yeşil çay
Akşam 18.30
1 milföy böreği
2 kaşık patates salatası
3 kaşık bakla
1 ince dilim kek (şekersiz)
Akşam gün menüsü yapmış annam :))
Spor: 7500 adım
600 ip atlama
Su 2.5 lt
Su perisi86
Allah bağışlasın evladını canım. Ilki 37 haftalık baya zor olmuştur çok üzücüymüşCanım denemelere baslamadan önce dr görüş şuan kan sulandırıcı igne kullaniyormusun?
Bizim gelinimizdede kan pihtilasmasi vardı hamileliğini öğrendikten sonra rapor çıkartıp kan sulandırıcı ignelerini aldı 37.haftada bebek az oynadigi için sezeryanla doğum yaptı bebisimiz gayet sağlıklı maşallah
Sende düzenli kontrollerini yaptirirsin sorun olmaz
Bende pihtilasma olmadığı halde tüp bebek ve ilk hamileligim 37haftalikken meleğim karnimda öldüğü icin 37 haftaya kadar iğne kullandım 37haftalikken Kizimi kucağıma aldım
Ins sende allah'ın izniyle güzel sağlıklı bi hamilelik geçirip bebegini kucağına alırsın ❤❤
Âmin canımAllah bağışlasın evladını canım. Ilki 37 haftalık baya zor olmuştur çok üzücüymüş
Şuan corasprin kullanıyorum sadece .
Öyle ypicam doktora bi gtcem iki ay önceden .
Içmeler için heyet raporumu çıkıyor çok masraflı olmaz ins iğne parası vs . Birde igneyi kendin vurabiliyorsun dimi
Eyvah çok fena ya 2 nedirAy benim en büyük derdim bu kız erken yatıca uyumuyor 10 da 11 de yatan çocuğa hayranlıkla bakiyorum dün gece uyku serseni saate baktım 2 di hala ayaktaydi
Âmin canım
Rabbim kimseye yasatmasin o dönemin izleri zaten psikiyatrise gitme sebeplerimden biridir
Çünkü ramazanın ilk gecesiydi eşime sahur hazırladım oynayip oynamadığı hiç aklıma gelmedi hissetmedim
Sabahda hissetmeyince kabus gibi bir 12 saatin ardından sezeryanla doğum yapabildim hiç görmedim kızımı görsem daha kötü olurdum
Bu sebepten hastalansam soluğu hastanede alırım ıkinci kizimda haftada 2 bile oluyordu dr
Gidiyordum
Çünkü hep kendimi suçladım sen anlamadın diye sanki yaşadıklarım gözümün önünden geçti yine çok zordu hastanedeki kâbus dolu gecenin ilk sabahı
Anneme sarılıp neden ben yaşıyorum diye aglayisim.......
Neyse geçti o günler prensesim daha oldu en büyük korkumda daha kızım olmazsa korkusuydu çok dua ettim dr kız dediiginde çok mutlu olmuştum
Iğne icin üniversite eğitim ve araştırma hastanesinin dahiliye bölümüne gidip rapor cikartabiliyorsun parasız gelinimiz öyle yaptı normalde çok pahalı kutusu
Kendin vurabiliyorsun canım
Ayrıntılı yazmadım yazarken gözümün önünden geçti yine yaşadıklarımOkurken gözlerim doldugerçekten çok zor
Ya şu kardeş meselesi olmasa 2. Çocuk akıl karı değil ya.Eve dönerken kızım arabada uyudu, eve çıkarırken de uyandıBugün sabahlarız kesin İkinci bebeyi istediğimden emin miyim ben ya
Rahat geçmişti bir sıkıntı yaşamadık, sadece kalbinde delik var demişti perinatolog kontrolde o da doğduktan sonra 4 aylıkken kapandı zaten. Başta üzülmüştüm baya ama doğum kapalı kutu cidden. Ne çıkacağı hiç belli olmuyor. Nasip.Ilki nasıldı
Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesinÂmin canım
Rabbim kimseye yasatmasin o dönemin izleri zaten psikiyatrise gitme sebeplerimden biridir
Çünkü ramazanın ilk gecesiydi eşime sahur hazırladım oynayip oynamadığı hiç aklıma gelmedi hissetmedim
Sabahda hissetmeyince kabus gibi bir 12 saatin ardından sezeryanla doğum yapabildim hiç görmedim kızımı görsem daha kötü olurdum
Bu sebepten hastalansam soluğu hastanede alırım ıkinci kizimda haftada 2 bile oluyordu dr
Gidiyordum
Çünkü hep kendimi suçladım sen anlamadın diye sanki yaşadıklarım gözümün önünden geçti yine çok zordu hastanedeki kâbus dolu gecenin ilk sabahı
Anneme sarılıp neden ben yaşıyorum diye aglayisim.......
Neyse geçti o günler prensesim daha oldu en büyük korkumda daha kızım olmazsa korkusuydu çok dua ettim dr kız dediiginde çok mutlu olmuştum
Iğne icin üniversite eğitim ve araştırma hastanesinin dahiliye bölümüne gidip rapor cikartabiliyorsun parasız gelinimiz öyle yaptı normalde çok pahalı kutusu
Kendin vurabiliyorsun canım
Ayrıntılı yazmadım yazarken gözümün önünden geçti yine yaşadıklarım
Yasasaydi 6.5 yasinda olacaktı ilk kizim
Evet ben de sırf kardeşi olsun diye istiyorum. Bilmiyorum acaba doğru mu düşünüyorum. Ona da emin değilim.Ya şu kardeş meselesi olmasa 2. Çocuk akıl karı değil ya.
Canım ya çiğköfteden bıkmadın mi? Ben bişeyi çok sık yiyince hemen bıkarım.Menü
Khvlti
2 ince dilim salam
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dilim kara bugday ekmegi
Çay
1 has.yumurta
Ara
Nescafe sütlü Sekersz
Öğlen
1 kase çorba
2 çiğ köfte
Yarim lavaş
1 bardak ayran
Aksam
2 yk pilav
6 yk tavuk sote ( göğüs den )
1 bardak ayran
Ara
Sekersz turk kahvesi
2 kare çikolata
2 ceviz
Spor
4000 adim 60 puan
1500 ip atlama 300 puan
40 dk kalca ve karin egzersiz 80 puan
440 puan G gunesli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?