- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet kaptan rakip arıyomAnka kaptanım hayırdır kendine rakip mi arıyorsun Kızlar koşun kaptan elden gidiyor, yetişinnnnnnnnnnnnnnn
Evet kaptan rakip arıyom
Bizde de dişli rakipler var bizi bırakma yaban ellere gitmeNiye ki
komşuya gittim geldim iki dakikaBizde de dişli rakipler var bizi bırakma yaban ellere gitme
Dogru soyluyorsun senin ilk gebelik mi olacakGünaydın Hatunlar
Attım evet ufak bir kaç şey daha koydum kahvaltılık iyi oldu :)
Aaa çok iyi olur ya listesi olursa. (Çikolata var ama)
Ben hiç toplamam, ondan mı hiç değişemiyorum
Bunlar benim de favorim. Diğer kitaplar çocuğa robot gibi yaklaşıyor, bunlar daha gerçekçi.
Canım ben de Şubat'ta hamilelik düşünüyorum, zaten o yüzden buradayım. Kafana çok takma inan hamilelikte alınan kilolar gidiyor zaten, önemli olan sağlıklı olsun. Sen zaten aşırı kilolu değilsin. Güzel beslenirsen sorun olmaz. Ama tabi o 2-3 kiloyu vereyim diyorsan kaçamak yapmayacaksın. Görüyorsun iki kaçamak yapsak hemen +1 kg geliyor
Ay ilk hamilelik olacak endiseliyim korkuyorum bi de benim pihtilasma sorunum vavaakciğerime.rpihti stmsiti yogun bakimds yatmistim 9 ay hergun kan sulandirici igne kullanvam . Igne kullanmak onemli degil kullanirim da ins bi problem.olmafsn kolay ve rahat bi hamilelik olurCanım sen bi rahatla ve bebeğini yap. Boşver 68leri
Güzel düşün güzel olsun. Benim sana tavsiyem hamileliğinin takibini perinatologa yaptırman olur. İnş sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin. Herşey güzel olacak merak etmeAy ilk hamilelik olacak endiseliyim korkuyorum bi de benim pihtilasma sorunum vavaakciğerime.rpihti stmsiti yogun bakimds yatmistim 9 ay hergun kan sulandirici igne kullanvam . Igne kullanmak onemli degil kullanirim da ins bi problem.olmafsn kolay ve rahat bi hamilelik olur
Yarışma topiğinde takıldım kaldımKızlar nerelerdesiniz bende bisiklet ceviriyorum esime yemek yaptım evi bilmem kaçıncı kez topladim
Daha yemek yemedim ac karnina yapayım dedim sporumu
Olmaz inşallah canım sağlıcakla geçirirsinAy ilk hamilelik olacak endiseliyim korkuyorum bi de benim pihtilasma sorunum vavaakciğerime.rpihti stmsiti yogun bakimds yatmistim 9 ay hergun kan sulandirici igne kullanvam . Igne kullanmak onemli degil kullanirim da ins bi problem.olmafsn kolay ve rahat bi hamilelik olur
Ay ilk hamilelik olacak endiseliyim korkuyorum bi de benim pihtilasma sorunum vavaakciğerime.rpihti stmsiti yogun bakimds yatmistim 9 ay hergun kan sulandirici igne kullanvam . Igne kullanmak onemli degil kullanirim da ins bi problem.olmafsn kolay ve rahat bi hamilelik olur
Yok canım benim 2 olacak nasipseDogru soyluyorsun senin ilk gebelik mi olacak
Merka etme canım böyle çok var kan sulandırıcı kullanan, hiç sorun olmadan atlatacaksın :)Ay ilk hamilelik olacak endiseliyim korkuyorum bi de benim pihtilasma sorunum vavaakciğerime.rpihti stmsiti yogun bakimds yatmistim 9 ay hergun kan sulandirici igne kullanvam . Igne kullanmak onemli degil kullanirim da ins bi problem.olmafsn kolay ve rahat bi hamilelik olur
Ay benim en büyük derdim bu kız erken yatıca uyumuyor 10 da 11 de yatan çocuğa hayranlıkla bakiyorum dün gece uyku serseni saate baktım 2 di hala ayaktaydiEve dönerken kızım arabada uyudu, eve çıkarırken de uyandıBugün sabahlarız kesin İkinci bebeyi istediğimden emin miyim ben ya
ya benimkini bi baksana 0 pozitif ne yasak merak ettimAslında B grubu en şanslı grup. Çok yasağı yok ki.
Sebzeler serbest et serbest sadece tavuk yasak gerisi serbest
Kuru fasulye serbest
Yasaklara odaklandığımız için öyle görüyoruz
benim duvarlar senunkinden beter şimdi picasu oldu bizimkiYarışma topiğinde takıldım kaldımyine 1. oldum
Merak edenler için duvar benimdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?