Ben de burada su perisi yazacaktımSen bana yaklaşamamışsın mı diyorsun şimdi ne diyorsun
Suukaa da geçti galiba
Takımın irade kraliçesiBende yazacaktım beni unuttun galiba o iş tamam
Ocak sonu 74'sün bence.Gruba katıldığım hafta yılbaşı hedefi yapıldı dedim 2ayda 8kilo nasıl vercem ben dedim sonra cok inandım kendime başardım çok şükür
Ilk hedefim 74 sonra 70
70 görünce 3hedefi belirliycem inş
Ben ay sonları yapıyorum yaCuma günü en çok kilo verenler listesi yapalım bakalım o zaman
Ben de 58 bile olurum ama 60 olsun dedimdiGruba katıldığım hafta yılbaşı hedefi yapıldı dedim 2ayda 8kilo nasıl vercem ben dedim sonra cok inandım kendime başardım çok şükür
Ilk hedefim 74 sonra 70
70 görünce 3hedefi belirliycem inş
Hıı yapacak mısın, tamam o zamanBen ay sonları yapıyorum ya
Geçen ay da yaptım zaten ekimde yoktuk. Bu ay da yaparımHıı yapacak mısın, tamam o zaman
Tamam güzel olur, ben yılbaşı özel diye şey ettim ama ay sonu da zaten aynı zamandaGeçen ay da yaptım zaten ekimde yoktuk. Bu ay da yaparımay sonları kim kaç kilo vermiş görelim
10 dk sonra ben de atlayacağım.İp atlayacağım
Var mı eşlik etmek isteyen
1000 ip10 dk sonra ben de atlayacağım.
1000 nasıl atlıyorsun ya 500 atladım mı ölüyorum.1000 ip
Alışırsın sen de zamanla. Doğumdan önceleri 2000 de atlıyordum ama şimdi zorlanıyorum mesela. İlk başta 10 tane atlayamıyordum1000 nasıl atlıyorsun ya 500 atladım mı ölüyorum.
Bugün 600 yaptım ama bakalım alışrıım inşallah.Alışırsın sen de zamanla. Doğumdan önceleri 2000 de atlıyordum ama şimdi zorlanıyorum mesela. İlk başta 10 tane atlayamıyordum
Bende eliptik ve yürüyüş yaptım .. günlük 100 ip atlamaya bende başlayacam ...sonra artırırımİp atlayacağım
Var mı eşlik etmek isteyen
aaa aynı ben.Evet evde yapabilsek harika olur dediğin gibi ama ben yokluğunu da çok aramıyorum açıkcası. Ekmek biraz bağımlılık yapıyor bende. Ekmek batağına düştüm mü her şeyi ekmeğe bana bana yemek istiyorum
Kızlar yılbaşı hedefini tutturan var mı?
Evet bu hafta ulaşmış olacağım inş. İki haftadır 85.4te sürünüyorumYaklaşanlar varsuukaa tutturacak gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?