- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Amin, sağ olasın. Aynen çok zor hele bugünlerde daha zor.Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Valla 2. Çocuk kararı çok zor bir karar
Tabi benim de bir kız kardeşim var, çocukluğumuz harika geçti. Bilmediği şeyin eksikliğini çekmez belki de diyorum ama eşim ailem hep ikinciyi de yapalımm hatta 3.yü modundalar. Benim de deli sorularYani tek çocuk yapıp özel okullarda okutmak mı yoksa iki yapıp normal yaşam standartları sunmak mı...
Tabi canım evlat sevilmez mi sonuçtaNeyse ikisi büyüyünce rahatlarsın... Şimdi de çok gezilmiyor ki.. Bende tek var ama Aynı dertler.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Valla 2. Çocuk kararı çok zor bir karar
Geçmiş olsun benim kizimda aynı babası bu konudaDün kızımla pazara markete falan gittik. Ya mikrop kaptı ya da üşüttü akşamdan beri ateşi var gece de nöbetteydim tabi. Ayy babası kılıklı hastayken de ayrı bir nazlı
Gwçmiş olsun yaDün kızımla pazara markete falan gittik. Ya mikrop kaptı ya da üşüttü akşamdan beri ateşi var gece de nöbetteydim tabi. Ayy babası kılıklı hastayken de ayrı bir nazlı
Geçmiş olsun benim kizimda aynı babası bu konuda
Gwçmiş olsun ya
martta 3 olacakEyvah çok fena ya 2 nedirkaç yaşında?
Benım büyük kızımda da vardı ufuruk krndılığinjen kapandı çok şükürBiz de eşimle aramızda saklamıştık. Kardiyoloji kontrolünden sonra kapandığını öğrendiğimiz zaman söylemiştik. İlk öğrendiğimde ben de aşırı üzülmüştüm hamile iken ama sonra rahatladım unuttum bile doğana kadar. Doğduğunda hastanede ilk kontrolünde üfürüm var demişlerdi. Dört aylıkken kardiyolog baktı sıkıntı yok, kapanmış dedi. Kimseye söylemediğimiz iyi oldu çünkü gereksiz bir dram oluyor sanki böyle şeyler yayılınca.
Çokmuş da...Sut aldım bugün bı yerden 5kılo sut kesıldı☹ Lor yaptım çıkan suyundan da ekmekle poca yapayım dedım
Canım ben dukan yaptım çok güzel ve çok hızlı verdim ama ürik asit yüksek çıktı kanımda ödem oldu baya.hattaİyi akşamlar arkadaşlar daha önce dukan diyeti yapan var mı ? Geçen Anka bi liste paylaşmıştı ilgimi çekmişti bir haftada 7 kg veren bile vardı. Bugün bir arkadaşımla konuştum o da dukana başlamış daha önce 3 ayda 28 kg vermiş. Tabi kilosu çokken. Acaba biz de mi yapsak takımca ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?