Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Valla 2. Çocuk kararı çok zor bir karar

Gözünü kapatıp yapacan ikinciyi çok düşününce mantıklı gelmiyor

Dün kızımla pazara markete falan gittik. Ya mikrop kaptı ya da üşüttü akşamdan beri ateşi var gece de nöbetteydim tabi. Ayy babası kılıklı hastayken de ayrı bir nazlı
Geçmiş olsun benim kizimda aynı babası bu konuda

Kızlar,
Bu yoğunluk yılbaşı haftası da devam edecek galiba.
En azından dün akşama mesai ye gerek kalmadı. Umarım bugün de gerek kalmaz.
Fırsatım varken menümü paylaşayım
08:00
1 fincan sütlü Kahve
10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 2-3 tk lor peyniri, 3-4 çeri domates, 8-10 zeytin
11:30
1 Fincan Yeşil çay
15:00
1 Mandalina
17:00
2-3 gün kurusu, 2 ceviz, 3-5 badem
20:00
Pırasa, salata
Türk Kahvesi
21:30
1 Fincan Yeşil çay

Gün boyu 2,5 lt su
Spor; bu yoğunlukta aklıma bile getiremiyorum

Kusura bakmayın kızlar, hiç gelemiyorum. yani sayfa bilgisayarda sürekli açık aslında ama bakamıyorum bile. Şu yoğunluk bitsin daha aktif olurum umarım.
Su perisi86
G gunesli gunler

etiketler garip oldu sanki

Benım büyük kızımda da vardı ufuruk krndılığinjen kapandı çok şükür

Ben ise gidiyorum kizlar sakin gecerse gelirim aksam :) yesil cayimi almayi unuttum iceyim diyordum ne zamandir icmiyorum sunu aliskanlik edinemedim bi türlü

İyi akşamlar arkadaşlar daha önce dukan diyeti yapan var mı ? Geçen Anka bi liste paylaşmıştı ilgimi çekmişti bir haftada 7 kg veren bile vardı. Bugün bir arkadaşımla konuştum o da dukana başlamış daha önce 3 ayda 28 kg vermiş. Tabi kilosu çokken. Acaba biz de mi yapsak takımca ne dersiniz ?

Canım ben dukan yaptım çok güzel ve çok hızlı verdim ama ürik asit yüksek çıktı kanımda ödem oldu baya.hatta MuMu85 kankiyle yapmıştık sene 2011 olması lazım.
2019 oldu biz hala diyet topiklerindeyiz hey gidi heyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…