Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anaokulunda salı günü senenin son günü bir yaş büyüdüm partisi yapilacakmis okul grubumuz var watsapta bütün işlerim kaldı yemegim bu saate normalde hep hazir olurdu
Simdi daha yeni pisiyor

Kızlar menülerde beni etiket yapmayın yoğunluktan cuma listesi duzenleyemeyebilirim

Bu görevi üstlenmek isteyen olursa kaptana sorup yapabilir ben çekildim
Gerek yok canım paylaşan her türlü paylaşıyor paylaşmayan hiç paylaşmıyor. Kimseyi yormaya gerek yok. Teşekkürler emeklerin için.

Yapsam mı acaba 2 haftada hedefime ulaşıp mezun olurum bir de protein yemek şartıyla sınırsızmış yemek yemek sanırım
Dukanın kuralları esnetilmiş. Meyve falan varmış artık bi bak bakalım.
Ama dukan minicik bir kaçamak bile yapmak balona iğne batırmak gibidir diyor. Hiç kaçamaksız yapacaksın sanırım. Hiç yağ olmadığı için kabızlık da oluyor.

Bende yaptım canım yaklaşık 6-7 yıl önce. Bende ilk başta güzel kilo verdim ama söylemem lazım ki sadece protein yediğin için çok ciddi kabızlık problemi oluyor. Hiç kaçamaksız yapman lazım ve istediğin kiloya kadar bozmadan devam edip bir süre de koruma yapmalısın. Ayrıca bu ömründe bir kere yapılan bir diyet ikinci kez yaptığında zayıflamıyorsun Kitabında yazıyordu bu ama ben deneyimleyerek de gördüm.

Selam kızlar. Hazır Arkadaşı bulmuşken temizlik yaptım çocukları attım ona vallahi çocukları bırakıp tatile gitsem bu kadar dinlerdim kafamı. Çok iyi geldi
Haftada bir gelsin o arkadaş

Vay anasını ya bir zamanlar 49 kiloyken şimdi 69 olamıyorum

Olursun olursun az kaldı merak etme

Gözünü kapatıp yapacan ikinciyi çok düşününce mantıklı gelmiyor
benimki aynen öyle oldu
Dün kızımla pazara markete falan gittik. Ya mikrop kaptı ya da üşüttü akşamdan beri ateşi var gece de nöbetteydim tabi. Ayy babası kılıklı hastayken de ayrı bir nazlı
çok geçmiş olsun canım
ya benimde 1 ay kendi kendine yaptığım Karatay da ürik asitim fazla çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…