Öyle mi yapmisiz , hic hatirlamiyomCanım ben dukan yaptım çok güzel ve çok hızlı verdim ama ürik asit yüksek çıktı kanımda ödem oldu baya.hattaMuMu85 kankiyle yapmıştık sene 2011 olması lazım.
2019 oldu biz hala diyet topiklerindeyizhey gidi heyy
Aaaa dukan yaptığımızı hatırlamıyor musun ben birinci olmuştum bireysellerde nasıl hatırlamazsın Mumu 49 kilo olmuştum benÖyle mi yapmisiz , hic hatirlamiyom
Kaç kg dan 49 a indiniz ve ne kadar zamandaAaaa dukan yaptığımızı hatırlamıyor musun ben birinci olmuştum bireysellerde nasıl hatırlamazsın Mumu 49 kilo olmuştum benkırkdokuz
Gayet iyisin canım ya. Bence bizim tartılar bizi tanıyor gıcıklığına 69 göstermiyor aslıjda biz 69 kiloyuzEki Görüntüle 2569035 Eki Görüntüle 2569037 bugünden bunlar da sadece 5 6 kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum
68 le başladım. 1 yılda falan 60 a düştüm sonra dukanla 69 a düştüm sanırım. Dukanı 1,5 ay falan yaptım galiba dediğim 2011 falandı net hatırlayamıyorum:)Kaç kg dan 49 a indiniz ve ne kadar zamanda
Yaaa ben bu kadar olsam ne isterimEki Görüntüle 2569035 Eki Görüntüle 2569037 bugünden bunlar da sadece 5 6 kilo vermek istiyorum ama yapamıyorum
69 değil 4968 le başladım. 1 yılda falan 60 a düştüm sonra dukanla 69 a düştüm sanırım. Dukanı 1,5 ay falan yaptım galiba dediğim 2011 falandı net hatırlayamıyorum:)
Gerek yok canım paylaşan her türlü paylaşıyor paylaşmayan hiç paylaşmıyor. Kimseyi yormaya gerek yok. Teşekkürler emeklerin için.Kızlar menülerde beni etiket yapmayın yoğunluktan cuma listesi duzenleyemeyebilirim
Bu görevi üstlenmek isteyen olursa kaptana sorup yapabilir ben çekildim
Dukanın kuralları esnetilmiş. Meyve falan varmış artık bi bak bakalım.Yapsam mı acaba 2 haftada hedefime ulaşıp mezun olurumbir de protein yemek şartıyla sınırsızmış yemek yemek sanırım
İyi akşamlar arkadaşlar daha önce dukan diyeti yapan var mı ? Geçen Anka bi liste paylaşmıştı ilgimi çekmişti bir haftada 7 kg veren bile vardı. Bugün bir arkadaşımla konuştum o da dukana başlamış daha önce 3 ayda 28 kg vermiş. Tabi kilosu çokken. Acaba biz de mi yapsak takımca ne dersiniz ?
Haftada bir gelsin o arkadaşSelam kızlar. Hazır Arkadaşı bulmuşken temizlik yaptım çocukları attım onavallahi çocukları bırakıp tatile gitsem bu kadar dinlerdim kafamı. Çok iyi geldi
Vay anasını ya bir zamanlar 49 kiloyken şimdi 69 olamıyorum
benimki aynen öyle olduGözünü kapatıp yapacan ikinciyi çok düşününce mantıklı gelmiyor
çok geçmiş olsun canımDün kızımla pazara markete falan gittik. Ya mikrop kaptı ya da üşüttü akşamdan beri ateşi var gece de nöbetteydim tabi. Ayy babası kılıklı hastayken de ayrı bir nazlı
ya benimde 1 ay kendi kendine yaptığım Karatay da ürik asitim fazla çıktı.Canım ben dukan yaptım çok güzel ve çok hızlı verdim ama ürik asit yüksek çıktı kanımda ödem oldu baya.hattaMuMu85 kankiyle yapmıştık sene 2011 olması lazım.
2019 oldu biz hala diyet topiklerindeyizhey gidi heyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?