MaviEvet bende 69 a inemedim 71.9 um ya belki daha fazla . Çok sinir bozucu çok yaklaşmışken 6 li rakamları görememek am bence de dedgiin gibi vücut gayet ideal tartı yamukluk yapıyor
Ayyy canim cektiYaa inan bende sevmezdim ama bunları kayıbvalidecğim elleriyle kendi bağlarındaki üzümden yaptı çok güzeller oyuzden . Bayagudr yemiyodum eşim istedi ona getirirken yarım bende hüplettim busbaah eksi görmüştüm yarına cok zararı olmaz sanırım
Ben geldimmmmAynen canım bugün motivasyonum çok düştü
Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama ışte neyse gene şikayet gibi algılanmasın...
Iyi geceler kızlar
Hangi sehirdesin Mavis?Ev bakıyorum kiralik eşim şimdi de sahibinden olsun diyor hem büyük hem güzel hem manzaralı hem 1500 olan hem bizim mahalleden hem ebeveyn banyolu hem ici yapılı bi ev nasıl bulunur ki derken 1 aydır dursn bi ilanı buldum hemde tüm kriterlerime uyan ki yeni tutulmuş nasıl kaçırdım diye diye ağladım . O kdr üzüldüm ki . 2 3 aydır ev arıyorum bulamiyorum. 2 gün önce de yine çıkmıştı ev kaçırdım . O kdr moralim.bozuk ki
Evimden hiç memnun değilim çok soğudum 1 gün bile yaşamak istemiyorum ama ev bulamadım moralim çok bozuk
Geçmiş olsun cnm.Selam kızlar bugün menüm biraz kötü
Sabah bir şey yemedim, biraz kanamam oldu adet sonrası, doktordan randevu aldım. Kan filan verdim, açtım da tansiyonum düştü orada bir şeyler yedim tatlı filan.
16.00
1 gofret
1 meyve suyy
1 simit
Akşam 18.30
1 Karnıyarık
Yarım tabak çorba
Su 1.5 lt
Spor 7000 adım
Su perisi86
Perşembe mi bu gün ben Çarşamba sanıyordumGünaydın Kızlar,
Mutlu günler
Tartıdan önceki son gün. Yani bugün açız
Kaptanım sen benden de beter yorgunsun.Yarın Cumaymış yaaa
Hoş geldin canımAnka
Kaptanım kuyruksuz Ankammm takımın hayırlı olsun, çok geç görmüşüm kusura bakma.
14.takımın kapandığınıda Yen’i öğrendim çok üzüldüm. Maviyi burada gördüğüme sevindim.
Phoenix miydi eski adın fotokopi makinesi markası sanmıştımAnkaymışşşş
Tüm takıma selamlar, sevgiler
Ben de bakamıyorum geçenlerde çocuklara diyorum biraz daha kuaföre gidemezsem baba olucam diyeKaptanım sen benden de beter yorgunsun.
Dün gece ablamlarda yattm. sabaha kadar inlemişim.
Gün içinde de iğrenç haldeyim. saç baş berbat. hiç bakamıyorum kendime.
Hayırlısıyla bi düzene girsek, gelicez kendimize.
HosbuldumHoş geldin
Nörüyon anlat bakem
Aaaa çok geçmiş olsun ne ameliyatı kiHosbuldumbisey anlamadim cook hizli gecti anka pazartesi kücük bir ameliyat oldum sali alisveris akraba ziyareti carsamba bindim geldim. Yemek yemege bile vaktim olmadi. Iskender yiyemedim
Teşekkürler :) Dün reglden 6 gün sonra bir daha kanamam oldu, bir de sancı filan vardı. Kadın doğuma gittim. Pko vardı bende temizlenmişti ama şimdi tekrar geri gelmişlergeçmiş olsun canım. Neyin var
Bu kadar kötü olacağımı hiç tahmin edemedimKeşke kuruyemiş falan alsaydın kan verdikten sonra hemen atıştırırdın.
Valla doktora gideceğim ya da kan vereceğimi de bilemedim, gün içinde gelişti olaylar :/ Ondan öyle oldu.G gunesli gunler çok geçmiş olsun canım o saate kadar aç kaldın kan mı verdin bi de
@zeyas kuzucuğa çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta oldu mu bütün düzen şaşıyor
Sen en küçüğü ne kadar emzirmiştin.
Teşekkürler:)Geçmiş olsun cnm.
Umarım bi sorun çıkmaz tahlillerde.
Geçmiş olsun. Üzülme canım bir dahaki gelişinde yersin inşallah :)Hosbuldumbisey anlamadim cook hizli gecti anka pazartesi kücük bir ameliyat oldum sali alisveris akraba ziyareti carsamba bindim geldim. Yemek yemege bile vaktim olmadi. Iskender yiyemedim
Kullanıcı Adı | 20.12.2019 | 21.12.2019 | 22.12.2019 | 23.12.2019 | 24.12.2019 | 25.12.2019 | 26.12.2019 | 654. Etap |
Anka | 0 | |||||||
MorVampirella | 225 | 300 | 150 | 210 | 885 | |||
Elifcig93 | 0 | |||||||
mavimli | 0 | |||||||
Su Perisi86 | 100 | 100 | 152 | 352 | ||||
zeyas | 320 | 320 | 90 | 337 | 135 | 1202 | ||
Mavi95 | 532,5 | 172,5 | 395 | 440 | 300 | 1840 | ||
aslihancngz | 190 | 90 | 0 | 265 | 232,5 | 105 | 882,5 | |
asliayet | 0 | |||||||
cemrenil | 150 | 210 | 215 | 150 | 90 | 150 | 965 | |
suukaa | 0 | 90 | 30 | 120 | ||||
madamhd | 155 | 160 | 60 | 375 | ||||
wendy | 45 | 37,5 | 75 | 82,5 | 240 | |||
soffty | 0 | |||||||
gulenyuzumsunsen | 0 | 0 | ||||||
zeyneppk | 0 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?