çok çok geçmiş olsun canımTeşekkürler :) Dün reglden 6 gün sonra bir daha kanamam oldu, bir de sancı filan vardı. Kadın doğuma gittim. Pko vardı bende temizlenmişti ama şimdi tekrar geri gelmişlerBiraz canım sıkıldı dün açıkçası. Bir de doktor şey dedi pko ile iyi tedavisiz hamile kalmışsın. Şimdi tekrar istiyoruz ona da moralim bozuldu biraz. Öyle işte. Kötü bir gündü yani.
Bu kadar kötü olacağımı hiç tahmin edemedimKan vereceğimi de düşünemedim. Bir anda çıktı zaten doktor işi.
Valla doktora gideceğim ya da kan vereceğimi de bilemedim, gün içinde gelişti olaylar :/ Ondan öyle oldu.
Teşekkürler:)
Geçmiş olsun. Üzülme canım bir dahaki gelişinde yersin inşallah :)
burasını çok boş görünce motive olamıyorum
Canım çok da boş değiliz ya cumadan cumaya bildirime gelen takımlar vardı eskiden.çok çok geçmiş olsun canım
burasını çok boş görünce motive olamıyorum
Doğrudur canım ama ne bileyim. Modum düşüyor.Canım çok da boş değiliz ya cumadan cumaya bildirime gelen takımlar vardı eskiden.
Ama isterseniz hep beraber kuralları güncelleyelim.
Düşürme modunu hiç canım. Takımda çoğu kişi çalışıyor. yılbaşından sonra daha iyi olacağız inşallahDoğrudur canım ama ne bileyim. Modum düşüyor.
Geldim geldimAMa 30 dakika içinde su perisinin gelmesi lazım
Çok ciddiyim
Çok
Ciddi
Tabii ki aç gezicezAlıntı yapamadim bebiş bakıyorum gelinimiz alışverişe gitti
Kızım cok kıskanıyor gözümü üstünden ayirmamam lazım
Ac gezcem bugün sız napicaksiniz bakıyım
Hoşgeldinnnn canımmmm biz de seni çok özledikMerhaba kızlar ben geldimcok özledim sizi
Kaybolma bi daha bak taş olursunGeldim geldim
Çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam kuzum acır tabii biz bile zor dayanıyoruzSlm kızlar benim ufaklıgı doktora gmtürdük sabah atesi düşmedi hiç . Boğazları şişmiş anitbiyotik başladık yemek falan yiyemiyor hiç şu içse acıyor diye ağlıyor. Şimdi uyudu da bende etrafı toplıcam
Hoşgeldinnnn canımmmm biz de seni çok özledik
Kaybolma bi daha bak taş olursun
Geçmiş olsun
mavimli geçmiş olsun.
G gunesli gunler sanada geçmiş olsun canım. Hiç takma pko olan pek çok kişi kendiliğinden hamile kalıyor. Bana da doktor 23 yaşındayken demişti biran önce evlen çocuk yap ilerleyen yaşlarında çocuğun olmaz diyeRabbim ol der olur sıkma canını
Cok sagolun kizlar.mavimli çok geçmiş olsun
G gunesli gunler sanda çok geçmiş olsun cnm 1 kere olmuş bebişin tekrar niye olmasın hiç aklına öyle şeyler getirme .
Evet her hafta keşke geçen hafta başlsaydım demek var her hafta iyi kötü eksi gelmek var. Başla senyarından itibaren menümü vermeye baslarım ankam kilo aldım listeye giremem ama bir yerden başlamış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?