Benim salı günü 1000 ipim vardı
Kullanıcı Adı 20.12.2019 21.12.2019 22.12.2019 23.12.2019 24.12.2019 25.12.2019 26.12.2019654. Etap Anka 0MorVampirella 225 300 150 210 885Elifcig93 0mavimli 0Su Perisi86 100 100 152 352zeyas 320 320 90 337 135 1202Mavi95 532,5 172,5 395 440 300 1840aslihancngz 190 90 0 265 232,5 105 882,5asliayet 0cemrenil 150 210 215 150 90 150 965suukaa 0 90 30 120madamhd 155 160 60 375wendy 45 37,5 75 82,5 240soffty 0gulenyuzumsunsen 0 0zeyneppk 0
Sirtimdan iki yag bezesi alindi ic dis dikisler atildi. Simdi agri var düzenli pansuman gerekiyor bakalim benim koca becerebilecek miAaaa çok geçmiş olsun ne ameliyatı ki
hadi ya atlamşım onu :) pardonBenim salı günü 1000 ipim vardı1000 de bu gün atlayayım 400 olsun puanım inşallah
Mavinin 1 günlük puanı ama napalım
Çok geçmiş olsun canım. Pkoyla çok hamile kalan var sıkma canını. Hayıt otu tavsiye ediyorlar kadınların bütün sorunlarına şifaymış. Sen de iç istersen.Teşekkürler :) Dün reglden 6 gün sonra bir daha kanamam oldu, bir de sancı filan vardı. Kadın doğuma gittim. Pko vardı bende temizlenmişti ama şimdi tekrar geri gelmişlerBiraz canım sıkıldı dün açıkçası. Bir de doktor şey dedi pko ile iyi tedavisiz hamile kalmışsın. Şimdi tekrar istiyoruz ona da moralim bozuldu biraz. Öyle işte. Kötü bir gündü yani.
Bu kadar kötü olacağımı hiç tahmin edemedimKan vereceğimi de düşünemedim. Bir anda çıktı zaten doktor işi.
Valla doktora gideceğim ya da kan vereceğimi de bilemedim, gün içinde gelişti olaylar :/ Ondan öyle oldu.
Teşekkürler:)
Geçmiş olsun. Üzülme canım bir dahaki gelişinde yersin inşallah :)
hadi ya atlamşım onu :) pardon
Sağ ol evet biri de benim aslındaÇok geçmiş olsun canım. Pkoyla çok hamile kalan var sıkma canını. Hayıt otu tavsiye ediyorlar kadınların bütün sorunlarına şifaymış. Sen de iç istersen.
Çok geçmiş olsun canım.Sitimdan iki yag bezesi alindi ic dis dikisler atildi. Simdi agri var düzenli pansuman gerekiyor bakalim benim koca becerebilecek mi
Sagolasin.Çok geçmiş olsun canım.
Olay ne biliyor musun? Psikolojik olarak gitmiyor bence. Çok taktın diye olabilir gibi geliyor.
Dün de bütün gün ayaktaydım aslında yine de 70,1 gördüm
Yapıştı resmen yapıştıyarın 69 lu bir şey görene kadar aç kalacağım
Ya bazi kilolar ne kadar gicik bir türlü gitmiyor
Dün de bütün gün ayaktaydım aslında yine de 70,1 gördüm
Yapıştı resmen yapıştıyarın 69 lu bir şey görene kadar aç kalacağım
Tabii etkileniyor insan rabbim şifa versinSağ ol evet biri de benim aslındaAma nedense dün öyle biraz ümitsizliğe sürüklendim. Biraz duygusal boşalma yaşadım sanırım ya dün tuhaf bir gündü. Oturdum hüngür hüngür ağladım filan.
Hayıt otunu yazayım aklıma, soğan küürü de deneyeceğim. Şimdi doktor takvyeler filan yazdı. Onalrı kullandıktan sonra denerim. Sağ ol :)
Evet canım ama takmamak için buradan uzaklaşmam lazım. Listeye de girdim girmesem iyiydi. İzin hakkım da yok. Bu durumda ben takmayayım da kim taksınOlay ne biliyor musun? Psikolojik olarak gitmiyor bence. Çok taktın diye olabilir gibi geliyor.
Bir süre yazma ve hiç girme. Biz hallederiz burayı merak etme. En azından bir hafta dene.Evet canım ama takmamak için buradan uzaklaşmam lazım. Listeye de girdim girmesem iyiydi. İzin hakkım da yok. Bu durumda ben takmayayım da kim taksın
Hıı hııı sana özel mesaj kutumu göstersem şoka girersinBir süre yazma ve hiç girme. Biz hallederiz burayı merak etme. En azından bir hafta dene.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Özelden mi yürüyorlar kaptanımHıı hııı sana özel mesaj kutumu göstersem şoka girersin
Geçmiş olsunTeşekkürler :) Dün reglden 6 gün sonra bir daha kanamam oldu, bir de sancı filan vardı. Kadın doğuma gittim. Pko vardı bende temizlenmişti ama şimdi tekrar geri gelmişlerBiraz canım sıkıldı dün açıkçası. Bir de doktor şey dedi pko ile iyi tedavisiz hamile kalmışsın. Şimdi tekrar istiyoruz ona da moralim bozuldu biraz. Öyle işte. Kötü bir gündü yani.
Bu kadar kötü olacağımı hiç tahmin edemedimKan vereceğimi de düşünemedim. Bir anda çıktı zaten doktor işi.
Valla doktora gideceğim ya da kan vereceğimi de bilemedim, gün içinde gelişti olaylar :/ Ondan öyle oldu.
Teşekkürler:)
Geçmiş olsun. Üzülme canım bir dahaki gelişinde yersin inşallah :)
Geçmiş olsunSirtimdan iki yag bezesi alindi ic dis dikisler atildi. Simdi agri var düzenli pansuman gerekiyor bakalim benim koca becerebilecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?