Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menu
Kahvaltı
2 kk peynir
4 ince dilim sucuk
1 yumurtalı omlet
Çay
2 dilim tam bugday ekmegi
4 yeşil zeytin
Ara
Türk kahvesi
2 ceviz
Akşam 16 40
5 yk tavuk sote
1 bardak ayran
1 dilim tam.bugday ekmegi
2 yk et kavurma
Arasutlu granür nescafe sekersiz
1 muz
Spor
40 dk egzersiz
10 dk koşu
30 dk tempolu yürüyüş
7000 adim
Eşim.bugun yemeğe gidelim dedi ben yemeği 5 de yemiştim Yemek de yapmıştım illa ısrar etti . Gittik o yedi ben baktım karnım çok toktu hiçbirşey söylemedim yemek kokuları bile rahatsız etti o kdr toktum saçma oldu yani eşimin işleri işte . O kdr yemek yapmıştım artık yarın yesin . Ne yapalım .

dinlen dinlen canım. Ara ara uğra
geçmiş olsun canım. Neyin var

Geçmiş olsun kuzucuğuma
Sağol cnm
Sağol cnm. küçügü 18 ay emzirdim
Çok geçmiş olsun canım .. çocuklar hastalanınca evde tüm düzen değişiyor ...geçen hafta bizde öyleydik kızım 4 gün okula gitmedi ....
Sagol cnm sizede cpk gecmiş olsun

Bende sevmiyorum.

Diyetisyen listene uymuyor musun?

Keşke kuruyemiş falan alsaydın kan verdikten sonra hemen atıştırırdın.

Geçmiş olsun canım neyseki çok da patlamamış
Uymaya çalışıyorum canım. Genel olarak uyuyorum. Ama porsiyon yetmiyor bazen.
Veeeee tam isabet şimdi kedi birleştiriyom

25 Aralık Menüm

Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Öğle 14.30
Az tavuk çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 d tahıllı ekmek

Ara 16.30
Yarım armut
1 b ayran

Akşam 19.00
Sulu köfte yemeğinin köftelerinden 9-10 tane
Salata - ayran
2 d tahıllı ekmek

Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 hurma
6-7 fındık

Su 2 lt
4bin adım

Uymaya çalışıyorum canım. Genel olarak uyuyorum. Ama porsiyon yetmiyor bazen.

Veeeee tam isabet şimdi kedi birleştiriyom ❤

Benimde akşam öğünümde 2-3 köfte salata ayran 2 d ekmek var. Salata olmasa mümkün değil doymam. O yüzden hergün salata yapıyorum mecbur

Ya örmek sıkıntı değil de dikmesi çok gıcık ya Ben örsem başkası dikse daha güzel olur

Ev bakıyorum kiralik eşim şimdi de sahibinden olsun diyor hem büyük hem güzel hem manzaralı hem 1500 olan hem bizim mahalleden hem ebeveyn banyolu hem ici yapılı bi ev nasıl bulunur ki derken 1 aydır dursn bi ilanı buldum hemde tüm kriterlerime uyan ki yeni tutulmuş nasıl kaçırdım diye diye ağladım . O kdr üzüldüm ki . 2 3 aydır ev arıyorum bulamiyorum. 2 gün önce de yine çıkmıştı ev kaçırdım . O kdr moralim.bozuk ki .
Evimden hiç memnun değilim çok soğudum 1 gün bile yaşamak istemiyorum ama ev bulamadım moralim çok bozuk

Evet bende 69 a inemedim 71.9 um ya belki daha fazla . Çok sinir bozucu çok yaklaşmışken 6 li rakamları görememek am bence de dedgiin gibi vücut gayet ideal tartı yamukluk yapıyor
Ben de 173 boy kilo 62 ama senin kadar fit ve sıkı durmuyorum sporun faydaları işte. Aslında tartıdan çok sıkı olmak daha önemli bana göre

Ben yediklerim arasında değişim yapıyorum.
Bende hep aynı şeyi düşünüyorum keşke başkası dikse

Kızlar nerelerdesiniz? Motivasyon kaybı yaşıyoruz sanırım bu hafta takım olarak.
Aynen canım bugün motivasyonum çok düştü
Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama ışte neyse gene şikayet gibi algılanmasın...
Iyi geceler kızlar

Aaaa dukan yaptığımızı hatırlamıyor musun ben birinci olmuştum bireysellerde nasıl hatırlamazsın Mumu 49 kilo olmuştum ben kırkdokuz
Haha dukan yaptigimi hatirliyorum ama seninle yaptigimi hatirlayamayimee sitedeki bütpn diyetleri deneyince böyle oluyor demekki

valla benıde bırısı götürse hıc hayır demem güzel jest yapmıs

Bende evımden çok memnun degılım aama uygun dıye oturuyoruz ki benım adamda öyle kolay kolay taşınmaz el mahkum oturuyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…