Merhaba kızlar ben geldimcok özledim sizi
İnşallah daha iyi olacağım sizlerle canimHoşgeldin canım. Bende bugün seni sordum ankaya haberi vardır belki diye. İyisindir inşallah.
IzmirHangi sehirdesin Mavis?
Nerelerdeesin canım valla özledik çok az geliyorsun neler yapıyorsun çok iyydin sen biraz yedin demekki kaçırınca hemen alınıyor vücudumuz hassaslasti tabi kiloları verince . Kilo almaya daha mailli oldu ama biraz dikkat biraz spor hemen gider 2 3 kilo . Bende malesef 69 olamadım ama 71 72 de kaldım . Malesef amacıma ulamasamadim 2 kilo kala ama hala hergün spora gidiyorum ve en azından haftada 4 5 gün yediklerime baya dikkat ediyorum yediğim günler de biraz abartılı oluyo ondan veremedim ins umudumu kaybetmedim son bi dişimi sıkabilirsem 68 hedefliyorum bakalımMavitebrik ederim çok iyi yol katettin 71-72 de güzel senin için bende 74 e yükseldim
Kendini hazır hissedene kadar koru kilonu sonra devam edersin vermeye
Valla memnun olmadığımız evde oturmak da hiç hoş olmuyor ama bende beklemedeyim simdide emlakcidan olmasın diyor zor bulmam bu şekilde evBende evımden çok memnun degılım aama uygun dıye oturuyoruz ki benım adamda öyle kolay kolay taşınmaz el mahkum oturuyoz işte
Aç yatmak iyidir sabah hafif kalkıcaz
Ay inşallah, 7’li bişi göreyim artık inşallah amin.Aç yatmak iyidir sabah hafif kalkıcaz
İnşallah canım hepimiz hayallerimizdeki kilolara ulaşalım artıkAy inşallah, 7’li bişi göreyim artık inşallah amin.
İnşallah daha iyi olacağım sizlerle canimyarin başlıyorum inşallah
Kızlar napıyorsunuz
Aman yemedigin ıyi olmuş kötü onlar
Hoşgeldin aramiza canımBen geldimmmm
Sende hoşgeldin❤nasıl herşey yoluna girdimi taşındın mi?Merhaba kızlar ben geldimcok özledim sizi
Geçmiş olsunSlm kızlar benim ufaklıgı doktora gmtürdük sabah atesi düşmedi hiç . Boğazları şişmiş anitbiyotik başladık yemek falan yiyemiyor hiç şu içse acıyor diye ağlıyor. Şimdi uyudu da bende etrafı toplıcam
Bilemiyorum artikinHoşgeldinnnn canımmmm biz de seni çok özledik
Kaybolma bi daha bak taş olursun
Yeni yeni toparlıyorum diyelim canim iyice kapandım eve. Yılbaşı sonrasında ev bakmaya baslıcam canim inşallahAman yemedigin ıyi olmuş kötü onlar
Hoşgeldin aramiza canımgeçmiş olsun agrin varmı benimde iki göğüs arasında var yağ bezesi cildiye zararlı değil estetik acisindan aldirmak istersen bilemem dedi aldırmadım nohuttan az büyük
Sende hoşgeldin❤nasıl herşey yoluna girdimi taşındın mi?
Geçmiş olsun
Bilemiyorum artikin
Hayırlısı olsun canımYeni yeni toparlıyorum diyelim canim iyice kapandım eve. Yılbaşı sonrasında ev bakmaya baslıcam canim inşallah
Pkolu olan kim canim? Ben de pkoluyumG gunesli gunler canım benimde yumurtalarim iğnesiz büyümüyor normal yoldanda olmuyor suanlik tüp bebek tedavisi sansimiz sadece bunada şükür diyorum
Tek bir yumurtasi tek bir spermi olmayanlar ne yapsın
Buda benim imtihanım diyorum 3senedir korunmuyoruz ama olmuyor arada banada geliyor neden ben boyleyim deyip üzülüyorum
Pkolu bi arkasim vardı arka arkaya hamile kaldi
Seninde olur tedaviside var çok şükür ❤
80 i gördümHayırlısı olsun canım
Kac kilon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?