Ellerine saglık. Bu hafta bende yapayım. Karbonhidrat a vurdum kendimiSabah kahvaltı yaptım öğlen bi muz 4cig badem yedim
15:00 gibide şekersiz türk kahvesi ıctim aksama balik aldım onu temizliycem
Aslihancngz canım dün dr gittiydiPkolu olan kim canim? Ben de pkoluyum
Neyyyy80 i gördümdoğru düzgün adet olmuyorum bu kadar kahır kendimi saldım iyice
Olsun canım son alınan kilolar çabuk gidiyor nasılsa başladın mı halledersin sen ben sana güveniyorum80 i gördümdoğru düzgün adet olmuyorum bu kadar kahır kendimi saldım iyice
mavimli sana da çok geçmiş olsun, şimdi daha iyisin Umarım.
Tesekkurler kizlar iyiyim simdi cok sükür biraz agri normal.Aman yemedigin ıyi olmuş kötü onlar
Hoşgeldin aramiza canımgeçmiş olsun agrin varmı benimde iki göğüs arasında var yağ bezesi cildiye zararlı değil estetik acisindan aldirmak istersen bilemem dedi aldırmadım nohuttan az büyük
Sende hoşgeldin❤nasıl herşey yoluna girdimi taşındın mi?
Geçmiş olsun
Bilemiyorum artikin
Patolojiye gönderdiler mi canım.Tesekkurler kizlar iyiyim simdi cok sükür biraz agri normal.Su perisi86 yukarda nohut gibi duran cilt altinda ceviz kadardi benim sorma.
Benim biri sisti ondan gittim ikisini de aldi.
Hayır maviiii yeme sakınnnn o kadar spor yaptın sabaha kadar yağ yakımı devam edecek ama 1 baklava tamamen durdurabilir sakın yeme maviiii tut kendiniSpordan çıktım eşim aldı şuan baklavacnin önündeyiz . Surekli baklava alıyor bende dayanaamayip yiyorum bu sefer yemiycem yakında 100 kg olck bu gdsle
Gerek yokmus tanim cok netti.Patolojiye gönderdiler mi canım.
Temiz yani çok geçmiş olsun tekrarGerek yokmus tanim cok netti.
Bu adam tam.sopalik yakında yuvarlanacakHayır maviiii yeme sakınnnn o kadar spor yaptın sabaha kadar yağ yakımı devam edecek ama 1 baklava tamamen durdurabilir sakın yeme maviiii tut kendini
Ödemdir coğu da ipin ucu kaçtı vallahi canim. Toparlarım inşallah.Aslihancngz canım dün dr gittiydi
Neyyyy
Kız kac kiloyla ayrildiydin buradan hatirlayamadim
Ben geçen hafta 78.2 gördüm çok şükür
Sağol ankam inşallahOlsun canım son alınan kilolar çabuk gidiyor nasılsa başladın mı halledersin sen ben sana güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?