Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

mavimli sana da çok geçmiş olsun, şimdi daha iyisin Umarım.
Tesekkurler kizlar iyiyim simdi cok sükür biraz agri normal. Su perisi86 yukarda nohut gibi duran cilt altinda ceviz kadardi benim sorma.
Benim biri sisti ondan gittim ikisini de aldi.

Spordan çıktım eşim aldı şuan baklavacnin önündeyiz . Surekli baklava alıyor bende dayanaamayip yiyorum bu sefer yemiycem yakında 100 kg olck bu gdsle

Selam kızlar
Çocuklara topalak yapayım dedim demez olaydım birinin 10 kere çişi geldi, biri bacağıma yapıştı, kız desen bezini çıkardı durdu. Nohut büyüklüğünde başladığım topalaklar analı kızlı gibi hatta ana kız torun gibi oldular

Spordan çıktım eşim aldı şuan baklavacnin önündeyiz . Surekli baklava alıyor bende dayanaamayip yiyorum bu sefer yemiycem yakında 100 kg olck bu gdsle
Hayır maviiii yeme sakınnnn o kadar spor yaptın sabaha kadar yağ yakımı devam edecek ama 1 baklava tamamen durdurabilir sakın yeme maviiii tut kendini

Menü
9.00
Yarım haşlanmış yumurta
1 ceviz
Yeşil çay

11.00
yarım haşlanmış yumurta

13.30
2 kase yoğurt çorbası

16.00
tahinli cennet hurması

18.00
havuç tarator
1 tabak musakka

2 lt su

İyi akşamlar kızlar
Sabah10.00
3 yumurta ile kıvırcık tere yeşil soğan salatası
1 parca peynir
2 salatalık

Ara13.00
Yarım elma
Yeşil çay

Akşam16.00
1 kase tarhana çorbası
5 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt

Spor
30 dk eliptik 》》 120 puan
60 mekik》》 10 puan
6000 adım》》 90 puan
Toplam》》 220 puan
G gunesli gunler

Menu
Kahvaltı
3 ince dilim.sucuk
1.5 yumurtalı omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
Çay
Ara
Türk kahvesi
2 ceviz
Öğlen
Yok
Akşam
5 yk etli nohut
4 yk cacik
Ara
1 muz
Toz kakao süt ve 1 kare bitter i ocakta pişirdim ıctim. Kakaolu süt diyebiliriz
Spor
6000 adim 90 puan
10 dk eliptik 40 puan
20 dk tempolu yürüyüş 50 pusm
20 dk egzersiz 40 puan
Toplam 220 puan G gunesli gunler
Arkadaş geldi salona ondan plan değişti .

Hayır maviiii yeme sakınnnn o kadar spor yaptın sabaha kadar yağ yakımı devam edecek ama 1 baklava tamamen durdurabilir sakın yeme maviiii tut kendini
Bu adam tam.sopalik yakında yuvarlanacak bende süt kakao ve 1 kare bitter isittim iciyorum bi de regl olduğumdan bu ara canım bayaya tatlı istiyo

Aslihancngz canım dün dr gittiydi

Neyyyy
Kız kac kiloyla ayrildiydin buradan hatirlayamadim

Ben geçen hafta 78.2 gördüm çok şükür
Ödemdir coğu da ipin ucu kaçtı vallahi canim. Toparlarım inşallah.

Tebrik ederim seni yaa cok iyi yol katedmişsin

Olsun canım son alınan kilolar çabuk gidiyor nasılsa başladın mı halledersin sen ben sana güveniyorum
Sağol ankam inşallah yarın hemen sebzemi alıp başlıyorum. Yarın kilo bildirimi yapacakmıyım ben anka

Kızlar yarın temiz bir sayfayla başlıyorum inşallah porsiyon lara cok dikkat edecem ve kahvaltı dışında ağzıma ekmek sürmicem. 80 i görme sebebim ekmek cünkü. İnşallah basarırım bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…