- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Evet çabuk alınan kilo hemen verirsin bak yarin kilo bildirimini yap haftaya en az 1.5 kilo eksidesinÖdemdir coğu da ipin ucu kaçtı vallahi canim. Toparlarım inşallah.
Tebrik ederim seni yaa cok iyi yol katedmişsin
İnşallahEvet çabuk alınan kilo hemen verirsin bak yarin kilo bildirimini yap haftaya en az 1.5 kilo eksidesin
Sen bilirsin canım tartılmak istemiyorum diyorsan tartılma. Farketmez dersen bildirim yap. Sen bilirsin yaniSağol ankam inşallahyarın hemen sebzemi alıp başlıyorum. Yarın kilo bildirimi yapacakmıyım ben anka
Listene uyuyor musun canım gündüz az akşam çok geldi nedenseMenü
9.00
Yarım haşlanmış yumurta
1 ceviz
Yeşil çay
11.00
yarım haşlanmış yumurta
13.30
2 kase yoğurt çorbası
16.00
tahinli cennet hurması
18.00
havuç tarator
1 tabak musakka
2 lt su
Hoşgeldin canım aramızaSelam arkadaşlar bende katılabilir miyim
Tamam canim.listeye gireceğim zaman o kiloya inince yani söylerim. Ben kendime bir liste yaptım. 80 filanım zaten. 2 gun önce tartıldımSen bilirsin canım tartılmak istemiyorum diyorsan tartılma. Farketmez dersen bildirim yap. Sen bilirsin yani
Tamam canımTamam canim.listeye gireceğim zaman o kiloya inince yani söylerim. Ben kendime bir liste yaptım. 80 filanım zaten. 2 gun önce tartıldım
Geçmiş olsun canım hasta mısın yorgunluktan mı?Her yerim dökülüyor kizlar ya dizlerim belim her yerim agriyor ...
Yorgunluk kaptanim dun gece nobetteydim ama 16 saat inan hic oturmadan bitti cok yogundu stresli gecti kendimi kasmışım omzum tutulmus gerginliktenGeçmiş olsun canım hasta mısın yorgunluktan mı?
Çok yoğun geçiyor günlerin canım düğün alışverişiHer yerim dökülüyor kizlar ya dizlerim belim her yerim agriyor ...
Tamam canım
Ben hala 69 olamadım seni bekliyorum hazar
Menü süper anka kesin görürsün26 Aralık perşembe
10:30
2 yumurta 3 ceviz
14:30
2 mandalina 2 kaşık yoğurt
18:30
5 köfte
Spor yok maalesef
Yarın 69 lu bir şey görene kadar aç kalıcam gerekirse akşam 8 e kadar vaktim var beklerim
Bugün kahvaltı edemedim canım. Sabah hastane işlerim vardı. Onlara koşturdum. Akşamım normal. Ben patlıcanı fırında yapıyorum. Çok hafif oluyor musakka. Oğluma da pirinç pilavı pişirdim azıcık. Tabi eşimle biz yemedik.Listene uyuyor musun canım gündüz az akşam çok geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?