Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlaarr
İlk bildirim benden gelsin.
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.9
Fark 0.5
Yüzde 0.59
Çok şükürrr

Tebrikler canım gayet iyi

Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar
Tartı sonucum + çıktı. Çok üzgünüm. 59,9

59,5/59,9/+0,4/+ 0,67

Bu hafta çok düzensizdim. Aslında açtım sürekli. Anlamadım bu sonucu. ????

Canım sen gerçekten aç yaşıyorsun bu hiç doğru değil

Akraba falan yokmuydu yakınlarda gidip şarj edeydin tlfnu çok şükür artı değilsin ama az kaldı yetişecem seni
Günaydın arkadaşlar geçen hafta 63 ödem var şişim felan dedim bu hafta normal kiloma düşmüşüm ancak 62
63-62 = 1 kg. Neyse üzerine almamışım en azından

Tebrikler rakibem geçtin beni bak bide korkuyordun

Merhaba kızlar ,
Ben bu hafta güya listeye girmek için elimden geleni yapacaktım ama yine fiyasko .. eski disiplini kuramıyorum keşke hiç bozmasaydım
Kilom sabit 64.700 artık dur demem lazım ama nasıl başaracam bilmiyorum çok canım sıkılıyor

Ay olur mu öyle şey. Helal olsun da benlik sıkıntı yok. Olsun olsun her eksi güZeldir.
Reglinden mi oldu? Çok şaşırdım. Canım ya tartıda bir tek sen mi tartılıyosun. Bizim tartının hafızası var sanırım. Yakın kilolarda hep aynısını gösteriyor. Sizinse öyle olabilir mi? Bence çocuklardan birini tart. Ekranda sabitlensin sonra sen çık

Günaydın kızlar gece yine uyumadım niyeyse perşembe geceleri bişey oluyor iki haftadır inadına gibi 2 bucuktu hala uyanıktım.
Geçen hafta : 83.2
Bu hafta: 82.7
Aradaki fark: 500 gram
Yüzde: 0.60
Süpersin. şimdi İlk hedefim sana ulaşmak.

Yok canım önce ben tartılıyorum yanlıştır belki diye çocukları tartıyorum arada bebek kucağımda çıkıyorum sonra bebeği tek tartıyorum arada eşime 70 in altını göstermiyor ben de sorun yok diyorum gel bak ben sana 70 in altını göstereyim deyip o çıkıyor

greyfurt sütüne olumsuz bir etki yapmıyorsa bu hafta greyfurt tüketsene hergün anka bi değişiklik yap bu hafta full
tüm ilçede yoktu canım elektirik . Sen yetişirsin inşallah ama ben kaçacağım

Süpersin canım her eksi özel
Evet aslinda galiba artık 1 kilo gitmez ama öyle düşünüp kendimi buna inandırmak istemiyorum 74ile 80 kilo arasi cok uzun zaman kaldığım kilolar
Ben 6li rakamları görmeyeli 10 sene oldu

Günaydın kızlar gece yine uyumadım niyeyse perşembe geceleri bişey oluyor iki haftadır inadına gibi 2 bucuktu hala uyanıktım.
Geçen hafta : 83.2
Bu hafta: 82.7
Aradaki fark: 500 gram
Yüzde: 0.60

Tebrikler canım

Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.8
Giden 400gr
Pek hoşuma gitmedi bu hafta 3gun bocaladim belki tutsaydim kendimi daha fazla giderdi pazartesi 78 dim

Neyse en azından yılbaşı hedefimi tutturdum

Güzel ilerliyorsun canım tebrikler

Gecen hafta 66.6
Bu hafta 66.3
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Anka Kaptanim yine 300 gitmis

Moral bozma canım gayet güzel

Teşekkür ederim ama işte şişkinlik vs. Gitti ekstra kilo verememişim neyse buna da şükür

Anka bu ay ki diyetisyen sonucum hiç iyi değil canım. Tartıda 3,5 kilo vermiş gibi görünüyorum ama 5 kilo kas kaybım olmuş 2,5 kilo yağ artışı olmuş diyetisyen de şaşırdı bi yanlışlık var heralde dedi tekrar tartıldım yine aynı. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum zaten dedim. Yaptıklarımı anlattım diyetisyene yanlış bişey yok gibi ama niye olduğunu anlayamadık. Oruçtan kaynaklı olabilir. Oruçluyken spor fazla önermiyoruz dedi. Bide uyku düzenim bozuldu sabah çok geç kalkıyorum ondan mı acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…