Günaydın kızlaarr
İlk bildirim benden gelsin.
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.9
Fark 0.5
Yüzde 0.59
Çok şükürrr
Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar
Tartı sonucum + çıktı. Çok üzgünüm. 59,9
59,5/59,9/+0,4/+ 0,67
Bu hafta çok düzensizdim. Aslında açtım sürekli. Anlamadım bu sonucu. ????
Akraba falan yokmuydu yakınlarda gidip şarj edeydin tlfnuGeçen hafta 79
Güncel 78.9
Yüzde 0.12
Saçma sapan beslendim pazartrsinden beri
sıcak yemek yemedim desem yanlış olmaz ,
Su da içmedim sporda yok .
Dün bir tartıldım resmen 80 çıktım .
Son öğünüm 16:00 da yaptım daha da bişi yemedim içmedim .
Artı gelmediğim için mutluyum
@suuka rakibim sende hakkını helal et bu hafta elektirik beni yıktı
Günaydın arkadaşlar geçen hafta 63 ödem var şişim felan dedim bu hafta normal kiloma düşmüşüm ancak 62
63-62 = 1 kg. Neyse üzerine almamışım en azından
Ay olur mu öyle şey. Helal olsun da benlik sıkıntı yok. Olsun olsun her eksi güZeldir.Geçen hafta 79
Güncel 78.9
Yüzde 0.12
Saçma sapan beslendim pazartrsinden beri
sıcak yemek yemedim desem yanlış olmaz ,
Su da içmedim sporda yok .
Dün bir tartıldım resmen 80 çıktım .
Son öğünüm 16:00 da yaptım daha da bişi yemedim içmedim .
Artı gelmediğim için mutluyum
@suuka rakibim sende hakkını helal et bu hafta elektirik beni yıktı
Reglinden mi oldu? Çok şaşırdım. Canım ya tartıda bir tek sen mi tartılıyosun. Bizim tartının hafızası var sanırım. Yakın kilolarda hep aynısını gösteriyor. Sizinse öyle olabilir mi? Bence çocuklardan birini tart. Ekranda sabitlensin sonra sen çıkYa bu eksilerin tadı hiç bir şeyde yok değil mi.
Çok geçmiş olsun. Ulaşım açıldı mı?
Aç olunca artık vücut kendini korumak için ödem yapıyor olabilir canım
Eksi de güzel. Ben çok dikkat ettim bu hafta eksiye geçemedim 70,3 geldim resmen. 69,9 görene kadar açım
Süpersin.Günaydın kızlar gece yine uyumadım niyeyse perşembe geceleri bişey oluyor iki haftadır inadına gibi 2 bucuktu hala uyanıktım.
Geçen hafta : 83.2
Bu hafta: 82.7
Aradaki fark: 500 gram
Yüzde: 0.60
Yok canım önce ben tartılıyorum yanlıştır belki diye çocukları tartıyorum arada bebek kucağımda çıkıyorum sonra bebeği tek tartıyorum arada eşime 70 in altını göstermiyor ben de sorun yok diyorum gel bak ben sana 70 in altını göstereyim deyip o çıkıyorReglinden mi oldu? Çok şaşırdım. Canım ya tartıda bir tek sen mi tartılıyosun. Bizim tartının hafızası var sanırım. Yakın kilolarda hep aynısını gösteriyor. Sizinse öyle olabilir mi? Bence çocuklardan birini tart. Ekranda sabitlensin sonra sen çık
Canım maşallah sendeki bu azim oldukça sen benide geçer gidersin.Süpersin.şimdi İlk hedefim sana ulaşmak.
Kardan ulaşım kapanmıştıAkraba falan yokmuydu yakınlarda gidip şarj edeydin tlfnuçok şükür artı değilsin ama az kaldı yetişecem seni
Süpersin canım her eksi özelGünaydın kızlar
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.8
Giden 400gr
Pek hoşuma gitmedi bu hafta 3gun bocaladim belki tutsaydim kendimi daha fazla giderdi pazartesi 78 dim
Neyse en azından yılbaşı hedefimi tutturdum
greyfurt sütüne olumsuz bir etki yapmıyorsa bu hafta greyfurt tüketsene hergün anka bi değişiklik yap bu hafta fullYa bu eksilerin tadı hiç bir şeyde yok değil mi.
Çok geçmiş olsun. Ulaşım açıldı mı?
Aç olunca artık vücut kendini korumak için ödem yapıyor olabilir canım
Eksi de güzel. Ben çok dikkat ettim bu hafta eksiye geçemedim 70,3 geldim resmen. 69,9 görene kadar açım
tüm ilçede yoktu canım elektirik . Sen yetişirsin inşallah ama ben kaçacağımTebrikler canım gayet iyi
Canım sen gerçekten aç yaşıyorsun bu hiç doğru değil
Akraba falan yokmuydu yakınlarda gidip şarj edeydin tlfnuçok şükür artı değilsin ama az kaldı yetişecem seni
Tebrikler rakibem geçtin beni bak bide korkuyordun
Yok canım önce ben tartılıyorum yanlıştır belki diye çocukları tartıyorum arada bebek kucağımda çıkıyorum sonra bebeği tek tartıyorum arada eşime 70 in altını göstermiyor ben de sorun yok diyorum gel bak ben sana 70 in altını göstereyim deyip o çıkıyor
Evet aslinda galiba artık 1 kilo gitmez ama öyle düşünüp kendimi buna inandırmak istemiyorum 74ile 80 kilo arasi cok uzun zaman kaldığım kilolarSüpersin canım her eksi özel
Günaydın kızlar gece yine uyumadım niyeyse perşembe geceleri bişey oluyor iki haftadır inadına gibi 2 bucuktu hala uyanıktım.
Geçen hafta : 83.2
Bu hafta: 82.7
Aradaki fark: 500 gram
Yüzde: 0.60
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.8
Giden 400gr
Pek hoşuma gitmedi bu hafta 3gun bocaladim belki tutsaydim kendimi daha fazla giderdi pazartesi 78 dim
Neyse en azından yılbaşı hedefimi tutturdum
Teşekkür ederimTebrikler canım gayet iyi
Canım sen gerçekten aç yaşıyorsun bu hiç doğru değil
Akraba falan yokmuydu yakınlarda gidip şarj edeydin tlfnuçok şükür artı değilsin ama az kaldı yetişecem seni
Tebrikler rakibem geçtin beni bak bide korkuyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?