Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet oruçtan olabilir canım dediği gibi bu ay oruç tutma artık. Peygamber efendimiz Ramazan dışında iki gün üst üste oruç tutmayın demiş. Demek ki vücuda iyi gelmiyor.

Yok canım ya takıldı resmen tartı
Eşime diyorum yılbaşında 60 olacaktım 69 bile olamadım diye bacağının birini kesersen olur belki diye dalga geçti benle
Regl olmuşşun ama. Ödem vardır. Yeşilçay iç bol bol. Erkek ler hep öyle kilo aldım yine diyorum eee bak kendine diyor agzına tavayla vuracan işte

Evet oruçtan olabilir canım dediği gibi bu ay oruç tutma artık. Peygamber efendimiz Ramazan dışında iki gün üst üste oruç tutmayın demiş. Demek ki vücuda iyi gelmiyor.

Borcumu bitirmem lazım canım bir gün bir gün tutmayla bitmez. Bu ay da tutup bitirecem nasipse. Gündüz spor yapmam iftardan sonra fırsatım olursa leslie yaparım ya da zıplarım adım falan atarım. Biraz değişiklik yapmaya çalışırım.

Sıkma canını nasıl iyi kilo verdin sen. 3 4 kiloyumu takılıyorsun motive ol

Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya aynen öyle. Bi başladın mı gerisi geliyor. Takıma gelmiyorsun canım daha çok katılsan belki daha iyi motive olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…