Magnezyum sülfat içtim ohhh çok şükür bu günleri de gördüm
Müshil etkisi yapıyor ne var ne yok temizliyorTebrikler. Magnezyum sülfat ne işe yarıyor ki
Aman yok zorla verdim zaten ne pastasıwuuuhuuuww hadi parti yapalım pastayı getirin
Evet oruçtan olabilir canım dediği gibiAnka bu ay ki diyetisyen sonucum hiç iyi değil canım. Tartıda 3,5 kilo vermiş gibi görünüyorum ama 5 kilo kas kaybım olmuş 2,5 kilo yağ artışı olmuş diyetisyen de şaşırdı bi yanlışlık var heralde dedi tekrar tartıldım yine aynı. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum zaten dedim. Yaptıklarımı anlattım diyetisyene yanlış bişey yok gibi ama niye olduğunu anlayamadık. Oruçtan kaynaklı olabilir. Oruçluyken spor fazla önermiyoruz dedi. Bide uyku düzenim bozuldu sabah çok geç kalkıyorum ondan mı acaba bilemedim
Yazdım aslında bir kaç kere kabızlık için. Sürekli kullanılmaz zaten. Bi de benim kabızlık sorunum yoktu aslında ama tam boşaltım olmuyor demek kiYaa bize de anlat bu formülleri
SüpersinMagnezyum sülfat içtim ohhh çok şükür bu günleri de gördüm
Magnezyum sülfat içtim ohhh çok şükür bu günleri de gördüm
69 u gördük ya milat öncesi milat sonrası gibi oluyorGiden 300 gr çok abartmayalım
Regl olmuşşun ama. Ödem vardır. Yeşilçay iç bol bol. Erkek ler hep öyle kilo aldım yine diyorum eee bak kendine diyor agzına tavayla vuracan işteYok canım ya takıldı resmen tartı
Eşime diyorum yılbaşında 60 olacaktım 69 bile olamadım diye bacağının birini kesersen olur belki diye dalga geçti benle
Evet oruçtan olabilir canım dediği gibibu ay oruç tutma artık. Peygamber efendimiz Ramazan dışında iki gün üst üste oruç tutmayın demiş. Demek ki vücuda iyi gelmiyor.
Sıkma canını nasıl iyi kilo verdin sen. 3 4 kiloyumu takılıyorsunMerhaba kızlar ,
Ben bu hafta güya listeye girmek için elimden geleni yapacaktım ama yine fiyasko .. eski disiplini kuramıyorum keşke hiç bozmasaydım
Kilom sabit 64.700 artık dur demem lazım ama nasıl başaracam bilmiyorum çok canım sıkılıyor
SüüüpeeetttttMagnezyum sülfat içtim ohhh çok şükür bu günleri de gördüm
Ayy bizim oğlan da hastası onlarınHayret ağbiiii saffet ağbiiii gayret koşun koşunnnn göbekli taşı buldummm
Merhaba kızlar ,
Ben bu hafta güya listeye girmek için elimden geleni yapacaktım ama yine fiyasko .. eski disiplini kuramıyorum keşke hiç bozmasaydım
Kilom sabit 64.700 artık dur demem lazım ama nasıl başaracam bilmiyorum çok canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?