vaaaaayyyyy
Bende istiyorum bundan banane banane
Valla öyle oldu69 u gördük ya milat öncesi milat sonrası gibi oluyor
Sen bilirsin canım. Benim de başlamam lazım aslında ama bebek sürekli yapışık emiyor sürekliBorcumu bitirmem lazım canım bir gün bir gün tutmayla bitmez. Bu ay da tutup bitirecem nasipse. Gündüz spor yapmam iftardan sonra fırsatım olursa leslie yaparım ya da zıplarım adım falan atarım. Biraz değişiklik yapmaya çalışırım.
600 gr iyi canım.Selam kızlar, hemen yazayım kilomu; sabah 79,9 gördüm bi anlık ama modumu düşürmek istemiyorum 7’lilerden selamAnka şimdiden yazayım birazdan gelir hesaplama yazarım.
aynen geri dönüş resmen kabus oluyorNazar etme nolur çalış senin de olur
Valla öyle olduinşallah 70 e dönmem kabus gibi
Sen bilirsin canım. Benim de başlamam lazım aslında ama bebek sürekli yapışık emiyor sürekli
Ben hesaplarım sıkıntı yok
Böyle olmaz ama bizim aktifliğe ihtiyacımız var. 24 Ocağa kadar izine de ayıramıyorumAnka burdayım kaptanım ☺ bı haftadır adapte olamadım ya. Gunduz yedım aksam dıkkat ettım derken sabıtım o kadar yeme ıcmeye yıne sukur.
Selam kızlar, hemen yazayım kilomu; sabah 79,9 gördüm bi anlık ama modumu düşürmek istemiyorum 7’lilerden selamAnka şimdiden yazayım birazdan gelir hesaplama yazarım.
Sağlık olsun canım alırsınız zamanla daha güzeliniBI KAC sıkıntım oldu bu hafta arabamızı sattık ona cok uzuldum 6 yıllık ılk arabamızdı.. mutsuz kotu bı haftaydı
Darısı başıma insallah hayal kurduğum rakamlar valla tebriklerMagnezyum sülfat içtim ohhh çok şükür bu günleri de gördüm
Geçmiş olsun cnmOfff cocuklar hasta anca geldimBen sabitim inanilmaz
Çok geçmiş olsun canımOfff cocuklar hasta anca geldimBen sabitim inanilmaz
Yaaa gelesim gelmedi çünkü çok kötü artı geldim. Özür dilerim kızlar hepinizden
Canım artı geldim diye kaybolunur mu ödüm koptu bişey oldu sandım. Sağlık olsun ilk artı gelen sen misin haftaya telafi edersin. Yaz bakim kaçsın.Yaaa gelesim gelmedi çünkü çok kötü artı geldim. Özür dilerim kızlar hepinizden
Off çok canım sıkıldı yaCanım artı geldim diye kaybolunur mu ödüm koptu bişey oldu sandım. Sağlık olsun ilk artı gelen sen misin haftaya telafi edersin. Yaz bakim kaçsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?