Olmaz canım ceza alırız. Daha önce yaşadık böyle bişey zaten mimliyim. Yazarsan bildirim yapıp çıkmam lazımOff çok canım sıkıldı yaÇok kötü, yazmasam bildirimsiz geçsem bu haftayı olmaz mı
Tamam canım o zaman seni zor durumda bırakmayayım 64Olmaz canım ceza alırız. Daha önce yaşadık böyle bişey zaten milliyim. Yazarsan bildirim yapıp çıkmam lazım
Tamam canım o zaman seni zor durumda bırakmayayım 64
Uff yerin dibine girdimdiyorum naptın ne yedin Perşembe Perşembe
Ders oldu artık sana o zaman. Büyük ihtimalle sonuncu olacaksın. Kaybolma ortadanUff yerin dibine girdimDÜn bir şey yemedim aslında ya Ne olduysa çarşamba oldu. meyve suyu kek filan :/ Bu kadar etkileyeceğini düşünmedim.
Tamam yerin dibinden yazıcam artık ofDers oldu artık sana o zaman. Büyük ihtimalle sonuncu olacaksın. Kaybolma ortadan
Butün takımın emeğini boşa çıkardım resmen. Hakkınızı helal edin***12. TAKIM 654. ETAP***
Elifcig93 (59,5/59,9/-0,4/%-0,67)
MorVampirella(66,6/66,3/0,3/%0,45)
mavimli(78,4/)sabit
Su perisi86 (78,2/77,8/0,4/%0,52)
aslihancngz(62,9/64/-1,1/%-1,75)
cemrenil(63/62/1/%1,59)
madamhd(79,9/79,4/0,5/%0,63)
Zeyas(83,2/82,7/0,5/%0,60)
asliayet (72,6/) sabit
Suukaa(85,4/84,9/0,5/%0,59)
gulenyuzumsunsen(79/78,9/0,1/%0,13)
wendy (80,5/79,9/0,6/%0,75)
Anka(70/69,6/0,4/%57)
12. Takım Ortalama : 0,260
Son hafta nazar boncuğumuz da gitti resmen
Yoo biz de iyi değiliz ki sen olmasan nazar boncuğumuz gitmeyecekti sadece yine sonlardaydık.Butün takımın emeğini boşa çıkardım resmen. Hakkınızı helal edin
Bu hafta sıfır kaçamakla haftaya telafi edersin canım. Ama söz ver kaçamak yok. Yılbaşında özellikle dikkat et lütfenTamam yerin dibinden yazıcam artık of
Tamam kaptanım söz veriyorum asla kaçamak yok bundan sonra. Kaçamak da değildi gerçi biraz moral bozukluğu saçma sapan yiyiverdim. Sonuncularda yazarım artıkBu hafta sıfır kaçamakla haftaya telafi edersin canım. Ama söz ver kaçamak yok. Yılbaşında özellikle dikkat et lütfen
Dur bakalım yarışma bitsin bakalımTamam kaptanım söz veriyorum asla kaçamak yok bundan sonra. Kaçamak da değildi gerçi biraz moral bozukluğu saçma sapan yiyiverdim. Sonuncularda yazarım artık
Aynen al birimizi vur öbürümüzeoKurali bilmiyorum da baştan sona kötüyüz bakalım kendi adıma elimden geleni yapacağım inşallah
Aynen öyleAynen al birimizi vur öbürümüzeo
Yok canım önce ben tartılıyorum yanlıştır belki diye çocukları tartıyorum arada bebek kucağımda çıkıyorum sonra bebeği tek tartıyorum arada eşime 70 in altını göstermiyor ben de sorun yok diyorum gel bak ben sana 70 in altını göstereyim deyip o çıkıyor
süper bence.Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 77.8
Giden 400gr
Pek hoşuma gitmedi bu hafta 3gun bocaladim belki tutsaydim kendimi daha fazla giderdi pazartesi 78 dim
Neyse en azından yılbaşı hedefimi tutturdum
yaa olur mu öyle. Senin azminin maşallahı var. Süpersin. Amiinnn bana da 7li sayıları göstersin inş.Canım maşallah sendeki bu azim oldukça sen benide geçer gidersin.Ama bende çok mutluyum yaa allahım 7 li rakamlarıda inş en yakın zamanda göstersin
Magnezyum sülfat içtim ohhh çok şükür bu günleri de gördüm
uyku ve oruç kaynaklı olabilir evet. Ama tartı yanlış ölçmüş olabilir. Rakamlar çok uçuk benceAnka bu ay ki diyetisyen sonucum hiç iyi değil canım. Tartıda 3,5 kilo vermiş gibi görünüyorum ama 5 kilo kas kaybım olmuş 2,5 kilo yağ artışı olmuş diyetisyen de şaşırdı bi yanlışlık var heralde dedi tekrar tartıldım yine aynı. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ben kilo vermiş gibi hissetmiyorum zaten dedim. Yaptıklarımı anlattım diyetisyene yanlış bişey yok gibi ama niye olduğunu anlayamadık. Oruçtan kaynaklı olabilir. Oruçluyken spor fazla önermiyoruz dedi. Bide uyku düzenim bozuldu sabah çok geç kalkıyorum ondan mı acaba bilemedim
Ooo süper maşallahSelam kızlar, hemen yazayım kilomu; sabah 79,9 gördüm bi anlık ama modumu düşürmek istemiyorum 7’lilerden selamAnka şimdiden yazayım birazdan gelir hesaplama yazarım.
Canım çok üzüldüm. Kilo vermenin bazı süreçlerinde vücut böyle kendini korumaya alıyor. Yediğin azıcık da olsa 1 kilo olarak geri dönüyor. Neyse sen telafi edersin eminim benTamam yerin dibinden yazıcam artık of
Üzülme canım inş daha güzelini alırsınız çok yakındaBI KAC sıkıntım oldu bu hafta arabamızı sattık ona cok uzuldum 6 yıllık ılk arabamızdı.. mutsuz kotu bı haftaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?