Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim bugun diyetimin 4.gunu cok sukur kacamaksiz ilerliyorum kuru meyve bile olmamasi beni zora sokuyor wc sorunu yasiyorum
Maşallah canım 1 iki haftaya o şeker isteğinde azalacak 🖒 bol su iç wc için siyah çayı azalt rezene gibi bitki çayları iç 🖒🖒 ahh o kabızlık geçen kabız oldum yine hastalığım nüksetti bugün oturma banyosu yapacam

Eskiden bende öyleyim emzirirken elim ayagim bosalirdi 2 saati zor yaprdim simdi oyle degilim sen erken kalıyorsun onun etkisi olabilir ge yatıp geç kalıyorum ben
Evet geçen sene diyetimde daha başarılıydım çünkü geç kalkıyordum bu sene 6.50 de uyanıyorum kahvaltımı geçte yapsam 1.5 ta acıkmaya başlıyorum bide sporda yapınca hiç enerjim kalmıyor bugün d vitamini aldım bir ampul d vitaminim düşük çıktı tahlilde...

Seker istegim yok gun gectikce olurmu bilmm
Ama kayisi bana cok iyi geliyor wc icin yemeyince olmuyor tabii
Ahh kuzum seninkide baya ileriymis hep calistirici birseyler ye ic sende

Ben az az bişeyler yapıyorum

Merhaba kızlar , sabah kızımın kusması ateşle uyandık boğaz ağrısı vardı bu saate kadar zorla bişeyler yedirdim ilaç verdim... o yüzden pek gelemedim güya bu sabah deli spor yapacaktım

Allah Allah daha yeni iyileşmiştiniz. Geçmiş olsun canım

Hemşom listeye girmişsin hayırlı olsun

Merhaba kızlar , sabah kızımın kusması ateşle uyandık boğaz ağrısı vardı bu saate kadar zorla bişeyler yedirdim ilaç verdim... o yüzden pek gelemedim güya bu sabah deli spor yapacaktım
çok geçmiş olsun yeni iyileşmişti halbuki..
Benimde oğlan antibiyotik kullanıyor, bir buçuk ayda üçüncü kutu bu,
kusma ateş yok ama aşırı halsiz ilaçların etkisiyle 2-3 saat oyun oynuyor sonra vızıldamaya başlıyor..
bu sabah kızımda kustu çok çaresiz hissediyorum kendimi artık

Evim karışık, çocuklar hasta , uyku düzenim berbat , diyetime asılamıyorum.
hafta sonu yemek yemedim ne bulduysam onu yedim bu sabah 79.7 çıktım.
tertip düzen kaçtı gitti sanki hayatımdan çocuklar düzelsinde başka da birşey istemiyorum modundayım

Geçmiş olsun.
Genzinde balgam varsa atmak için kusuyor çocuklar.
Belki o yüzden kusmuslardir.
Benim oğlumda kustu 1 ay önce falan.
Baktım neşesi yerinde gönderdik kindergartena .
Doktora falan gitmedik.
Zencefilli bal portalakal vs ile atlattık.

Geçici arkadasim.
İyilestiklerinde devam edersin diyete.
Tavuk varsa bı koca tencere terbiyeli limonlu tavuk çorbası yap hem sana hem çocuklarına iyi gelir.
Diyetten de cikmamis olursun.
Sağol canım ama İnan geçmiyor artık korkar oldum başka bişi var diye basit bi üşütme gibi değil terbiyeli çorbayı devamlı yapıyorum ama bir işe yaramıyor bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…