Maşallah canım 1 iki haftaya o şeker isteğinde azalacak 🖒 bol su iç wc için siyah çayı azalt rezene gibi bitki çayları iç 🖒🖒 ahh o kabızlık geçen kabız oldum yine hastalığım nüksetti bugün oturma banyosu yapacamBenim bugun diyetimin 4.gunu cok sukur kacamaksiz ilerliyorum kuru meyve bile olmamasi beni zora sokuyor wc sorunu yasiyorum
Evet ben de hala bakıyorum ve kararsızım.salı günü 70.4 tüm
biraz kaçırdım ctesi 71.8 ay bıktım artık
bende baktım o diyete de biraz zorlar gibi geldi
Evet geçen sene diyetimde daha başarılıydım çünkü geç kalkıyordum bu sene 6.50 de uyanıyorum kahvaltımı geçte yapsam 1.5 ta acıkmaya başlıyorum bide sporda yapınca hiç enerjim kalmıyor bugün d vitamini aldım bir ampul d vitaminim düşük çıktı tahlilde...Eskiden bende öyleyim emzirirken elim ayagim bosalirdi 2 saati zor yaprdim simdi oyle degilim sen erken kalıyorsun onun etkisi olabilir ge yatıp geç kalıyorum ben
Seker istegim yok gun gectikce olurmu bilmmMaşallah canım 1 iki haftaya o şeker isteğinde azalacak 🖒 bol su iç wc için siyah çayı azalt rezene gibi bitki çayları iç 🖒🖒 ahh o kabızlık geçen kabız oldum yine hastalığım nüksetti bugün oturma banyosu yapacam
Günaydın canlarrrr
Baya yerleştirdim dolapları düzene giriyor ev
Nasıl yorulmuşum bacaklarım acayip ağrıyor.
Piliçlerim naptınız kızlar çok puan topladınız mı dün. Ben bu gün yime ip atlaycağım inşallah
Merhaba kızlar , sabah kızımın kusması ateşle uyandık boğaz ağrısı vardı bu saate kadar zorla bişeyler yedirdim ilaç verdim... o yüzden pek gelemedim güya bu sabah deli spor yapacaktım
Hemşom listeye girmişsin hayırlı olsunEvet geçen sene diyetimde daha başarılıydım çünkü geç kalkıyordum bu sene 6.50 de uyanıyorum kahvaltımı geçte yapsam 1.5 ta acıkmaya başlıyorum bide sporda yapınca hiç enerjim kalmıyor bugün d vitamini aldım bir ampul d vitaminim düşük çıktı tahlilde...
Yok canım bıraktım yoğunluktancanım günaydın, kızın nasıl oldu? menüleri ele alıyo musun bizim?
çok geçmiş olsun yeni iyileşmişti halbuki..Merhaba kızlar , sabah kızımın kusması ateşle uyandık boğaz ağrısı vardı bu saate kadar zorla bişeyler yedirdim ilaç verdim... o yüzden pek gelemedim güya bu sabah deli spor yapacaktım
Geçmiş olsun.çok geçmiş olsun yeni iyileşmişti halbuki..
Benimde oğlan antibiyotik kullanıyor, bir buçuk ayda üçüncü kutu bu,
kusma ateş yok ama aşırı halsiz ilaçların etkisiyle 2-3 saat oyun oynuyor sonra vızıldamaya başlıyor..
bu sabah kızımda kustu çok çaresiz hissediyorum kendimi artık
Geçici arkadasim.Bana bişeyler söyleyin
Geçmiş olsun.
Genzinde balgam varsa atmak için kusuyor çocuklar.
Belki o yüzden kusmuslardir.
Benim oğlumda kustu 1 ay önce falan.
Baktım neşesi yerinde gönderdik kindergartena .
Doktora falan gitmedik.
Zencefilli bal portalakal vs ile atlattık.
Sağol canım ama İnan geçmiyor artık korkar oldum başka bişi var diye basit bi üşütme gibi değilGeçici arkadasim.
İyilestiklerinde devam edersin diyete.
Tavuk varsa bı koca tencere terbiyeli limonlu tavuk çorbası yap hem sana hem çocuklarına iyi gelir.
Diyetten de cikmamis olursun.
Cok erken yemissin canim bide emziriyorsun bi ara ogun yapabilirsin aksam yemeyeceksen egerBen de dün akşam yemeğini 15.45gibi yemiştim.
Bugün sabah kötü oldum .
Elimin ayağımın feri gitti.
Kahvaltıyı yapınca kendime geldim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?