İf diyetinde amaç 16 saat aç kalmak. Sen zaten aç geziyorsunKızlar,
If diyetine başlasam mı? Kilo vermem çok yavaşladı son haftalarda. Yoğun temponun da etkisi var tabi.
Bi faydası olur mu sizce. Bi de bu diyeti ne kadar süre yapıyoruz?
evt ama ben bunu çok düzensiz yapıyorum. Yani ben 16 saat aç kalmıyorum; aralarda yiyorum yine bi şeyler. ama az yiyorum.İf diyetinde amaç 16 saat aç kalmak. Sen zaten aç geziyorsun
Geçmişte var bi bak bakalim bilucan miyaa çok merak ettim, nedir bu arınma? kaçırdım arada sanırım.
Beeennn
ben menü yazmadım ama sporları yazıp aslıhanı etiketleyim dimi?Günaydın canlarrrr
Baya yerleştirdim dolapları düzene giriyor ev
Nasıl yorulmuşum bacaklarım acayip ağrıyor.
Piliçlerim naptınız kızlar çok puan topladınız mı dün. Ben bu gün yime ip atlaycağım inşallah
bulamadım, teşekkür ederim.Geçmişte var bi bak bakalim bilucan mi
Ben emziriyorum.Kızlar emziren kimler vardı takımda? tek başıma takılıyorum bende
Bende emziriyorum canimKızlar emziren kimler vardı takımda? tek başıma takılıyorum bende
Geçmiş olsun.Merhaba kızlar , sabah kızımın kusması ateşle uyandık boğaz ağrısı vardı bu saate kadar zorla bişeyler yedirdim ilaç verdim... o yüzden pek gelemedim güya bu sabah deli spor yapacaktım
Benimde açlık 17 saat oluyor 🖒hayır 17 saat açlık yapıyorum
ayyy 4 çocuk vay anam vay
ahahaha çok özrnmişsin ay ama cidden çok zor 4 çocuk maddi manevi allah yardımcınız olsun ama sonrası güzel
Menü neden yazmıyorsuntamam canım, menülerine ekstra dikkat edip bakacağım, maşallah iyi de gidiyorsun zaten.
ben menü yazmadım ama sporları yazıp aslıhanı etiketleyim dimi?
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun.
Acil şifalar dilerim kuzucuga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?