Beeennn
Ben emziriyorum.
Kızım 8 aylık . Ve hala dolu dizgin emiyor
Bende emziriyorum canim
Menü neden yazmıyorsun
kaptanı da say, 5 anne.Maşallah takımda 4anne emziriyor .
geçmiş olsun canım geçsin artık.Yok canım bıraktım yoğunluktan
Kızım öksürüğü hafifledi ateşi yok Çok şükür okula gondermedim çarşamba iyi olursa göndereceğim
haklısın canım, 2 çocuk olunca spor yapamıyorum ben, onu da yapsam daha da hızlı gidecek eminim.Emzirdiğimiz için aslında daha şanslıyız. Daha kolay gidiyor kilolar. Biz yapabiliriz merak etme. Benim 1.5 ayda 8 kilom gitti. Çok şükür
Hava atmak gibi olmasın da ben 4 çocukla yapıyorumhaklısın canım, 2 çocuk olunca spor yapamıyorum ben, onu da yapsam daha da hızlı gidecek eminim.
Vayyyy süpersin. Bu hafta herkes iddialı. Hadi birinci olalım bu haftaHava atmak gibi olmasın da ben 4 çocukla yapıyorum
Haa bi de bu gün 68 gördüm
Teşekkür ederimSizede çok geçmiş olsun canım
Hay maşallahHava atmak gibi olmasın da ben 4 çocukla yapıyorum
Vaaaav kim tutar seni iyi moral olmusturHava atmak gibi olmasın da ben 4 çocukla yapıyorum
Teşekkürler canım hoşgeldin 🖒🖒Slm kizlar nasilsiniz ,son ssyfalara baktim biraz hastalar var sanirim,Rabbim safi ismiyle tecelli eylesin insallah. Ben de bugün Allahin izniyle bismillah dedim , karataya niyetlendim bakalim
Bende bugün çok acıkıyorum anlamsız bir şekilde aksam 6yi bekliyorum salatami yemeğimi yaptımYürüyüşle güzel veriyorsun zaten sen zorlama kendini. Çocukların odası bitti çok şükür bu gün oruca niyetlenmiştim halsizlik var vurdu baya acıktım
Helal valla sana 4 cocukla kiz kardeşim arada yigenimi bize birakir işi olunca evin altini ustune getiriyorlar iki çocukHava atmak gibi olmasın da ben 4 çocukla yapıyorum
Slm kizlar nasilsiniz ,son ssyfalara baktim biraz hastalar var sanirim,Rabbim safi ismiyle tecelli eylesin insallah. Ben de bugün Allahin izniyle bismillah dedim , karataya niyetlendim bakalim
OoooHava atmak gibi olmasın da ben 4 çocukla yapıyorum
Hoşgeldin canımSlm kizlar nasilsiniz ,son ssyfalara baktim biraz hastalar var sanirim,Rabbim safi ismiyle tecelli eylesin insallah. Ben de bugün Allahin izniyle bismillah dedim , karataya niyetlendim bakalim
Vayyyy süpersin. Bu hafta herkes iddialı. Hadi birinci olalım bu hafta
Hay maşallah
Vaaaav kim tutar seni iyi moral olmustur
Bende bugün çok acıkıyorum anlamsız bir şekilde aksam 6yi bekliyorum salatami yemeğimi yaptım
Helal valla sana 4 cocukla kiz kardeşim arada yigenimi bize birakir işi olunca evin altini ustune getiriyorlar iki çocuk
Insan kilo verdikce daha fazla hevesleniyor kilo vermeye dimi
Bu sene bizim senemiz olsun yaza zayif girelim
Sağolun kızlarAnka 68 lerimi gördün süpersin ya maşallah
Özelden atmıştım ben ama yanlış kişiye mi attım acabaKızlar,
IF diyetini araştırıyorum bi taraftan da yapmaya çalışıyorum. Listesi olan var mı? İnstagram da listeler var ama; denenmiş bi liste olsa iyi olurdu.
sağol cnm,Özelden atmıştım ben ama yanlış kişiye mi attım acaba
Kızlar,
IF diyetini araştırıyorum bi taraftan da yapmaya çalışıyorum. Listesi olan var mı? İnstagram da listeler var ama; denenmiş bi liste olsa iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?