• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım kpss stresi çok zordur. Bu yıl girmedim ben şükür rahattım sen de inşallah istediğin sonucu alırsın

Doğum gününden sapasağlam geri döndüm elimi bile sürmedim zararlı şeylere diye geri gelmeni bekliyorum yesa. Menün çok güzel.

Süper menü inci alkışlar

Öyleymiş çok çok faydalıymış. O ortasından birşey çıkıyor ya hani yenmiyor yuvarlak işte onu da su şişeme attım geçen müthiş oldu

Sabah kahvaltıda zeytinsiz nasıl yapıyorsun kuzum ben çıldırıyorum zeytin olmayınca :KK43: afiyet olsun menün çok hafif.

1 değil 5 değil 10 mercimek köftesii:duduk: çok değil mi o ya.

Hahahahah işte kurnaz anne :) ne veriyorsun rüşvett

Oooo yüzme var başka sporlar da. Maşallaaaah:nazar:

Doğum günü maceramı anlatıyorum

11 çeşit vardı (karpuz ve salatayı da çeşitten sayalım)

yesa1 ne yaptı

sadece karpuz ve salata yedi (yaş pasta bile yemedim canım da çekmedi zaten)

sonra meyve geldi 1 dilim nektarin 1 dilim muz yedim

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar misafirim vardı bugün ama elimden geldikçe dikkat ettim..

@anka_misali yesa yesa

Sabah 10 da.. 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, taze nane,2 dilim tam tahıllı ekmek..

Ara öğün; sade türk kahvesi, bi iki parça çikolata (misafirle)

Öğlen; 6 tane mercimekli köfte, marul, domates, salatalık.. azcık ucundan kek, azcık ucundan börek :))

Akşam 19.30 1 dilim sini kebabı (bakZ eski konularım) 2 kaşık humus, 1 kaşık pilav, salata..

Yapabilirsem leslie yapıcam. .

güzel canım sadece humus varken pilava gerek yokmuş sanki ama 1 kaşık sıkıntı olmaz :)

Evet hepsinin bildirimini yapmıştım devam edicem internetim yoktu yazamadımkusura bakmayın.
Boy 1.60
Kilo 78
Hedef 60

canım günlük menü spor su paylaşımı

diğer arkadaşların menülerine yorum

her cuma kilo bildirimi şart

eğer bunları yapamam dersen liste dışı da devam edebilirsin :KK200:

Bugünkü menüm
Sabah 10
Omlet
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
Domates salatalık biber
2 diliim ekmek
Bir fincan çay

Öğle 15
İzgara et 2 şiş
Salata
Bir bardak ayran
Saat 17 de yeşil çay

Akşam 18
1 şeftali 3 yeşil erik
Spor 40 dk parkta yürüyüş
Su: 2,5 litre

güzel canım menüüüünnn maşallah :)

Doğum günü maceramı anlatıyorum

11 çeşit vardı (karpuz ve salatayı da çeşitten sayalım)

yesa1 ne yaptı

sadece karpuz ve salata yedi (yaş pasta bile yemedim canım da çekmedi zaten)

sonra meyve geldi 1 dilim nektarin 1 dilim muz yedim

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Vay vay vaaaay. Bravo yesa ne denir ki iraden galip gelmiş inanılmaz hafif atlatabilmişsin. :KK9:

@MiuLego yağ oranı 20 ile 29 arası normal canım

senin 25 çıkmış güzel ama kas oranı da önemli eğer o az çıktıysa yaş oranını 22 ye 21 e çekip kas artttırırsan daha da güzel olur :)
Hmmm tama akşam fotoğrafını çekip atıcam buraya herşey yazıyor kağıtta bana yorumda bulunun da ona göre devam edeyim ben de sağolun kızlar:KK200:

Herkese günaydın kızlar
Bol eksiler
Sabah tartıldım. Yazmaya hem korkuyor hem de utanıyorum. Kaç aydır uğraşıp verdiğim kiloyu 3 haftada geri aldım. yuhh bana.
yesa yesa tekrardan rakip olalım lütfenn lütfenn
Belki gaza gelirim yeniden.ben ki 52 yi gördüm tartıda. Sonra da bir bıraktım hoppp yeme krizlerine girdim resmen

olalım canım olalım ben bu cuma 53 ü görmeyi hedefliyorum 700 gram yani :)

hippotalamus hippotalamus canım çikolata bitter olsun kakao oranı en yüksek olanlardan :)
Canım çikolata en büyük aşkım :))
Ama 20 gündür hiç yememiştim.. oğlum sağolsun sevdiğimi biliyor ya zorla ağzıma koydu bugünlük rejim yapma diyo bide.. ama misafir vardı yine iyi idare ettiğimi düşünüyorum ;)

Back
X