• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya yapamadim ki tırmanışı, leslie yi yaptim essek sipasi uyandi kahvalti vs derken yeni uyuttum daha ;) Anka Anka :D

Daha neler.. şuanki hayatının kim bilir kimlerin hayali kız. Keşke ben de yine böylr bekar olsam da ama çocuğum olsa.. ama 1 tane

Hiiiç moral bozma cumaya daha çoook var göz dönmesi de yok aslaaa

Hoşgeldin :)

Canım geçmiş olsun. Hemen toparla inşallah

Dök dök dök içini hahahhah hiç bakmıyoruz
:olamaz::skandal::KK48:

Çok geçmiş olsun canım sen nasıl rahat edeceksen öyle devam et canım. Zaten 2 kişilik yer açıldı bak yesayla inci bana manyak dedi kovdum.onları :KK70: :KK70:

Yoo sen yesaya niyetlenip yazınca sadece o okur rahat ol. Rahat rahat dok içini :KK70:
Canım atma onları ben liste dışı devam ederim ;)
Daha neler.. şuanki hayatının kim bilir kimlerin hayali kız. Keşke ben de yine böylr bekar olsam da ama çocuğum olsa.. ama 1 tane

Hiiiç moral bozma cumaya daha çoook var göz dönmesi de yok aslaaa

Hoşgeldin :)

Canım geçmiş olsun. Hemen toparla inşallah

Dök dök dök içini hahahhah hiç bakmıyoruz
Çok sağol canımm ;)

MENUMMMM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SABAH
1 kayısı yedim
yulaf ezmesi (içinde süt, 1 kayısı, 1 yenidünya)

ARA
ceviz

ÖĞLE
yarım ezogelin çorba
1 tavuk but
3 kaşık pilav
az salata

ARA
1 nektarin

AKŞAM
Köfte
yogurtlu yeşil mercimek

su 2.5 litre

spor leslie 2 mil

Son düzenleme:
MENUMMMM GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SABAH
1 kayısı yedim
yulaf ezmesi (içinde süt, 1 kayısı, 1 yenidünya)

ARA
ceviz

ÖĞLE
yarım ezogelin çorba
1 tavuk but
3 kaşık pilav
az salata

ARA
1 nektarin

AKŞAM
Köfte
yogurtlu yeşil mercimek
Erken değil mi kız??

Bak ben işten güçten kahvaltıyı geç yaptım. Birazdan kahve içerim Öğlen yemem heralde ama ikindi bi meyve yerim..akşama mercimek köftesi salata koyun yoğurdu yesem nasıl olur? ?

Erken değil mi kız??

Bak ben işten güçten kahvaltıyı geç yaptım. Birazdan kahve içerim Öğlen yemem heralde ama ikindi bi meyve yerim..akşama mercimek köftesi salata koyun yoğurdu yesem nasıl olur? ?

yiyeceklerim belliyken yazayım dedim canım unutuyorum bazen :)

bence menün güzel olur yogurt salata ohh misss :)

Doğum günü maceramı anlatıyorum

11 çeşit vardı (karpuz ve salatayı da çeşitten sayalım)

yesa1 ne yaptı

sadece karpuz ve salata yedi (yaş pasta bile yemedim canım da çekmedi zaten)

sonra meyve geldi 1 dilim nektarin 1 dilim muz yedim

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK9::KK9::KK9: azminin onunde saygi ile egiliyorum efeemm:KK52::KK52:

yiyeceklerim belliyken yazayım dedim canım unutuyorum bazen :)

bence menün güzel olur yogurt salata ohh misss :)
Bugün bişey yemek istemiyorum.. bi türlü eksiyi göremedim bu hafta sinirim bozuk.. diyet yapmak gerçekten çok vakit ve emek harcanan bişeymiş.. kalk pastalar börekler ye desen kolay.. aslında acıkmıyorum ama psikolojik olarak tatlı eksikliğinden kendimi mutsuz hissediyorum bazen..

Çok geçmiş olsun canım sen nasıl rahat edeceksen öyle devam et canım. Zaten 2 kişilik yer açıldı bak yesayla inci bana manyak dedi kovdum.onları :KK70: :KK70:

Yoo sen yesaya niyetlenip yazınca sadece o okur rahat ol. Rahat rahat dok içini :KK70:
:cry::cry:üstte yazdığını yeni gördüm kaptan ama ben sadece elinde küçücük tatlı bir sopası var dedim o_O

Erken değil mi kız??

Mercimek köfte şişiriyor canım haberin olsun sabah fazla çıkarsan panik yapma.

Back
X