Hadi miu şu tırnaklarını kemirmekten vazgeç . Kilonu hesapla ve paylaş. Heyecanla bekliyoruz tatlım.
Ayyyy kızlar ben 12:00 gibi tartılacağım o zaman. Kend bünyemi biliyorum artı asla çıkmaz saatler geçtikçe eksilir en fazla sabit. 2 saat sonra karşınızdayım :)Canım bi tartılsaydın sabah. Belki öğleden sonra fazla çıkacaksın. 15.00 e kadar vaktin var.
Tabiki canımsıııııNasılsa kendine eksi koyacaksın bana da iliştiriver diyorsun
Vay vay .!! Anacığım .. Miu sen neler bilirmişsin yawAyyyy kızlar ben 12:00 gibi tartılacağım o zaman. Kend bünyemi biliyorum artı asla çıkmaz saatler geçtikçe eksilir en fazla sabit. 2 saat sonra karşınızdayım :)
Kilo prof.u oldum kızVay vay .!! Anacığım .. Miu sen neler bilirmişsin yaw
Hakkaten ya doğru diyorsun öğlen daha düşük çıkmıştı dün . Benim için konuşuyorum tabi
Ben kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum çocuklar bıraksa hemen uyurum.bugün ne kadar sessiz
Ben listeyi düzenlerken yuvarlıyorum hepsiniKızlar yüdenizi bence virgülden sonra 3 hane olacak şekilde yazın. Çünnkü ona göre yuvarlanıyor ya. Mesela 1.236 ise o 1,24 oluyor. Ama 1.234 ise o 1,23 kalıyor. önemli sonuçta
Hep seni uğraştırıyoruzBen listeyi düzenlerken yuvarlıyorum hepsini
ilaçtan mı yosa yemek yemedin ondan mı canımBen kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum çocuklar bıraksa hemen uyurum.
İlaçtan canım. Aşırı uyku yapıyor.ilaçtan mı yosa yemek yemedin ondan mı canım
Zaten listeyi yaparken mecbur kontrol için hesaplıyorum yanlışlık olmaması için.
Hep seni uğraştırıyoruz
pazar bitiyordu demi şifa olur inşallahİlaçtan canım. Aşırı uyku yapıyor.
Evet canım inşallah. Çok şukur kaşıntım geçti ama. Deli gibi kaşınıyordumpazar bitiyordu demi şifa olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?