- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sıcak ekmek....Kızlar ya ben şimdi evdekilere menemen yaptım eşim de sıcak ekmek getirmiş. Azcık ucundan bir parça daha ay bir tane daha yaa bir lokmacık derken derken ekmeğin yarısı gitmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcak ekmek....Kızlar ya ben şimdi evdekilere menemen yaptım eşim de sıcak ekmek getirmiş. Azcık ucundan bir parça daha ay bir tane daha yaa bir lokmacık derken derken ekmeğin yarısı gitmiş![]()
Kesin gıcıklığına getirdi , konuşmuyordum zaten küsüm..Sıcak ekmek....
Bence fazla değil, kilolularin kalori ihtiyacı fazla olur ve kadın tüm gün ev temizledi. Ceza sporu sayılır yaptığı işin yarısı. Bence bugünlük problem yok. Başka zaman olsa neyse. Baksana tartı rehaveti geldi zaten hepimize, yiyen yiyene bugün.. Dip köşe iş yapmak gerçekten zor. Hafta içi telafi eder.Afiyet olsun. Akşam ekmek olmaması hafif olması hoşuma gitti çok
Çok çok olmuş bence hippo. Beyaz ekmekler lahmacunlar revaniler bi de karpuzlar. Beğenmedim hiç.
Aaaa ama kaptanın söylediği tatlı hakkını mı kullandın bugün? Öyleyse bişey diyemem
Harikasın. Misafirliğe kahvaltıya gitmene rağmen çok iyi geçmiş öğünün. Akşam zaten güzel![]()
aa tamam. . Bundan sonra kankamsınAA sen temizlik yaparken kaçırdın sanırım, kilosu yakın olanları eslesrltirdiler ve bizi rakip ilan ettiler..
Oooo naptin ankacim sennnn gerci bi insan sicak ekmekle menemen e nasil dayanir ki ... İnşallah süt olur bebeis emer giderKızlar ya ben şimdi evdekilere menemen yaptım eşim de sıcak ekmek getirmiş. Azcık ucundan bir parça daha ay bir tane daha yaa bir lokmacık derken derken ekmeğin yarısı gitmiş![]()
Kızlae kaptana ne ceza verelimKesin gıcıklığına getirdi , konuşmuyordum zaten küsüm..![]()
Gözüm üstünde he!aa tamam. . Bundan sonra kankamsın![]()
Kaptan da böyle yapıyorsa dükkanı kapatıp gidek biz :)Kızlae kaptana ne ceza verelim![]()
Hiç kiyamiyorum daKızlae kaptana ne ceza verelim![]()
Yarım ekmek dedi ya!! Hem de sıcak dedi. Menemenli değil de peynir ve taze soğan sarımsakla yiyeceksin..Kızlae kaptana ne ceza verelim![]()
Kızlar rakipleriniz burda.Kızlarrrrr herkesi kilosuna göre rakip yaptım. Bunlar kendi aralarında yarışacaklar. Cuma günü ben kazananları açıklayacağım.
@eylul7158eylul @MiuLego @db55 kendi aralarında
Sily @tevafuk55 @aktayarda kendi aralarında
@5816bursa @inciakis kendi aralarında
florence_N
hippotalamus kendi aralarında
Anka @umut-16 @erdnctuba85 kendi aramızda yarışıyoruz. Hadi bakalım cuma kimler kazanacak.
![]()
Biz rakiple kanka olduk ama. Nolcek şimdi?Kızlar rakipleriniz burda.
Bir şey yememissin ki.. salatayı tavuklu ya da balıklı yapsaydın ya.Kizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum![]()
Biz Fairplay yarışıcaz canım..kim kazanırsa kazansın sevinirim ben..Biz rakiple kanka olduk ama. Nolcek şimdi?
Karatay kahvaltısı ne acaba?Kizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum![]()
Oooo naptin ankacim sennnn gerci bi insan sicak ekmekle menemen e nasil dayanir ki ... İnşallah süt olur bebeis emer gider![]()
Kızlae kaptana ne ceza verelim![]()
Hiç kiyamiyorum da![]()
Yarım ekmek dedi ya!! Hem de sıcak dedi. Menemenli değil de peynir ve taze soğan sarımsakla yiyeceksin..
Ben çok sıkı diyet yapmadığım için yerdim. Hepimizin zaafı farklı. Benim 3 kek gibi..Aynen ya dayanamadım
Kırın kalemi hakettim ben
Kaçamak yapacağın günler için yol mu yapıyon
Di mi siz olsanız da yerdiniz![]()
Bence bu saatten sonra 2 lt su iç.. bide 2 mil leslie.. tamam mı kaptan? ?Aynen ya dayanamadım
Kırın kalemi hakettim ben
Kaçamak yapacağın günler için yol mu yapıyon
Di mi siz olsanız da yerdiniz![]()