- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
2 yumurta 1 avuç içi peynir 1 çay bardağı ceviz 25-30,zeytin yeşillikKaratay kahvaltısı ne acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yumurta 1 avuç içi peynir 1 çay bardağı ceviz 25-30,zeytin yeşillikKaratay kahvaltısı ne acaba?
2 lt su mu çok değil mi. Sabaha kadar tuvalete gitmiyimBence bu saatten sonra 2 lt su iç.. bide 2 mil leslie.. tamam mı kaptan? ?
2 lt su mu çok değil mi. Sabaha kadar tuvalete gitmiyim![]()
Amaç eğlence olsun kilo verme işine renk katalım diye. Yoksa tabii ki hepimiz kilo verdikçe herkes seviniyor..Biz Fairplay yarışıcaz canım..kim kazanırsa kazansın sevinirim ben..
Yanlış anlama.. benim rakip dediki biz kanka olduk nasıl yarışacaz dedi bende ondan öyle dedimAmaç eğlence olsun kilo verme işine renk katalım diye. Yoksa tabii ki hepimiz kilo verdikçe herkes seviniyor..
Evet canım. Çook pardon geç haber verdim. Çok yoğunum bu iki gündür. Yarın da yoğun olcamumut-16 şimdi senin bu haftaki kilon 70 mi canım.
Kaptan??????Kızlar ya ben şimdi evdekilere menemen yaptım eşim de sıcak ekmek getirmiş. Azcık ucundan bir parça daha ay bir tane daha yaa bir lokmacık derken derken ekmeğin yarısı gitmiş![]()
Anladım canım. Porsiyonları epey küçükmüş anlattığına göre. Bi de baya erken kapanmış gün güzel olmuş. Daha büyük sanmıştım pasta tabağı boyutunda lahmacun mu olurmuş@MiuLego kahvaltıyı evden götürdüm. .karpuzu da ince bir dilim doğradım tabağa. . Başım döndükçe gittim geldim ağzıma attım.. ekmek götürmeyi unuttum.. ikindi acıktık dışardan söyledik mecbur.. lahmacunun bi tanesi pasta tabağı kadardı. . Baya yeşillik doldurdum yedim.. kebapçı hediye olarak az şerbetli bi revani göndermiş. . Tatlı hakkımı kullanim dedim. Ama 15.30 da kapattım günü canım. . Spor olarakta temizlik.. emziriyoruö canım başım döndü bugün karpuz ondan..
Kaptan??????
Şuan madem kaptan yedi ben de yicem kafasındayım.
Vicdan yap biraz![]()
Evet yaaa çok kilo vermem lazım ama çok salata yedimBir şey yememissin ki.. salatayı tavuklu ya da balıklı yapsaydın ya.
Harikasın!4 fast Miles videosunu yapıyorum.başladım canım. Normal 4 milden daha fazla kalori yaktırıyor.
Ok,Karatay kahvaltısı ne acaba?
Bu ne canik tarifi ne yaaa gece gece zaten tatli krizindeyim canim yine tatliistedi.. offfkalkiyim 1 lt daha su iceyimmmmKIzlar okuyamadim msjlatunizi oglumu uyutayum bakicam bugun bir tarif yaptim diyet yapanlara ve cocuklara saglikli atistirmalik yag seker un yok icinde kahvemjn ve cayimin yaninda alicam Eki Görüntüle 1998411
Tesekkurler canimayy ben beğendimmm :)
Sagol tatlim, istikrarli olmaya calisiyorum :)Afiyet olsun. Akşam ekmek olmaması hafif olması hoşuma gitti çok
Çok çok olmuş bence hippo. Beyaz ekmekler lahmacunlar revaniler bi de karpuzlar. Beğenmedim hiç.
Aaaa ama kaptanın söylediği tatlı hakkını mı kullandın bugün? Öyleyse bişey diyemem
Harikasın. Misafirliğe kahvaltıya gitmene rağmen çok iyi geçmiş öğünün. Akşam zaten güzel![]()