• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yoğunluktan düzenli beslenemiyorum
Sabah 9 kahvaltı 2 domates
1 salatalık
Bir tutam maydanoz
Bir dilim tam buğd ekmeği
Yeşil çay
Öğle yok
Saat 17:00 akşam öğle yemeği birleşti
Bezelye yemeği
Bir dilim tam buğday ekmeği
19:00 bir elma
Su az içtim 1,5 litre yatana kadar 2 litre yaparım inş
Spor yapamıcam ayak tabanlarım ağrıyo valla

Kızlar ya ben şimdi evdekilere menemen yaptım eşim de sıcak ekmek getirmiş. Azcık ucundan bir parça daha ay bir tane daha yaa bir lokmacık derken derken ekmeğin yarısı gitmiş :mad:
Kaptan??????
Şuan madem kaptan yedi ben de yicem kafasındayım.
Vicdan yap biraz :110:
@MiuLego kahvaltıyı evden götürdüm. .karpuzu da ince bir dilim doğradım tabağa. . Başım döndükçe gittim geldim ağzıma attım.. ekmek götürmeyi unuttum.. ikindi acıktık dışardan söyledik mecbur.. lahmacunun bi tanesi pasta tabağı kadardı. . Baya yeşillik doldurdum yedim.. kebapçı hediye olarak az şerbetli bi revani göndermiş. . Tatlı hakkımı kullanim dedim. Ama 15.30 da kapattım günü canım. . Spor olarakta temizlik.. emziriyoruö canım başım döndü bugün karpuz ondan..
Anladım canım. Porsiyonları epey küçükmüş anlattığına göre. Bi de baya erken kapanmış gün güzel olmuş. Daha büyük sanmıştım pasta tabağı boyutunda lahmacun mu olurmuş:KK14:
Afiyet olsun o zaman:)

İyi akşamlar kızlar :KK200:
Menüm:

Kahvaltı 07:40
1 dilim kızarmış tb ekmeği, lorlu omlet, 1 kk süzme peynir, domates salatalık, zeytin, çay ve 1 ince dilim cheesecake

Ara 15:00 sade nescafe, 1 kuru kayısı

Akşam 16:45
1 tabak taze fasulye, 2 yk yoğurt, 200 ml gazoz, domates salatalık

Ara 20:00 yeşilçay

Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)

Spor:
44 dk yürüyüş tempolu
50 dk spinning (burda öldüm sanırım)
10 dk merdiven çalışması
100 jumping jack
70 mekik (31 günlük mekik programı 14. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank

KIzlar okuyamadim msjlatunizi oglumu uyutayum bakicam bugun bir tarif yaptim diyet yapanlara ve cocuklara saglikli atistirmalik yag seker un yok icinde kahvemjn ve cayimin yaninda alicam
Screenshot_2017-05-16-22-48-19.webp

Sabah
1 dilim kizarmis tb ekmegi
Domates salatalik 1kk peynir yesillik

Ara
Turk kahvesi 1 gun kurusu kayisi

Oglen
Salata tavuk izgara

Aksam
Ispanak yogurt 5i 5 gece biraktim yemeyi

Ara turk kahvesi gun kurusu kayisi

Ara sade kahve bir hurma

70 mekik 3 litre su 30dk dans ettim

KIzlar okuyamadim msjlatunizi oglumu uyutayum bakicam bugun bir tarif yaptim diyet yapanlara ve cocuklara saglikli atistirmalik yag seker un yok icinde kahvemjn ve cayimin yaninda alicam Eki Görüntüle 1998411
Bu ne canik tarifi ne yaaa gece gece zaten tatli krizindeyim canim yine tatliistedi.. offfkalkiyim 1 lt daha su iceyimmmm :D

ayy ben beğendimmm :)
Tesekkurler canim ;)
Afiyet olsun. Akşam ekmek olmaması hafif olması hoşuma gitti çok

Çok çok olmuş bence hippo. Beyaz ekmekler lahmacunlar revaniler bi de karpuzlar. Beğenmedim hiç.
Aaaa ama kaptanın söylediği tatlı hakkını mı kullandın bugün? Öyleyse bişey diyemem

Harikasın. Misafirliğe kahvaltıya gitmene rağmen çok iyi geçmiş öğünün. Akşam zaten güzel :super:
Sagol tatlim, istikrarli olmaya calisiyorum :)
Simdi de pasta borek olan bir gezmekteyim amaa cay icmek istiyorum sadece :) bakalim nasil basaracagim....

Back
X