Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hafta hedefin çok büyük unutma@MiuLego aynen canim haklisin bugun telafi gunu yapicam o kadar yorgunluk yapti ama kiloya hiiiiic etkisi olmadi sallana sallana dura kalka yurumemin sabah tartida yuzume tokati carpti bugun dunu telafi edicem![]()
Tebrikler yani o spordan sonra hakettin aynen devam masallah sanaBen bugün tartıldım -200 deyim![]()
Bugün spor yapmıcam amaaaa offf gün ilan ettim bugünüTebrikler yani o spordan sonra hakettin aynen devam masallah sana![]()
Ayyy unutur muyum hic ,hedefime ulasacam ondan suphem yok ben her gun tartiliyorum unutmamak icinİnşallah canım hafta hedefin çok büyük unutma
Ben yaparim senin yerineBugün spor yapmıcam amaaaa offf gün ilan ettim bugünü
Kaptanım yok dünün menüleri genel olarak gayet iyiydi kimse abartmıyor sporlar da yapılıyor
Bugün spor yapmıcam amaaaa offf gün ilan ettim bugünü
Harikasın senin bu fast yaptığın leslie işe yarıyor sanırım. Bakacağım ben de ona.Ne bileyim herkes bi kaçamak yapmaya meyilli her an cozutacak gibi geldi bana.
Bence de kasların bi dinlenmesi lazım... Ben 4 mil yapacağım yine. Cumaya göre eksideyim ama dünkü ekmeğin gittiğine emin olmam lazım.
Evet fast Miles serisi kilo vermeye yönelik. 3 mili zevkli. Normalde 3 mil yapıyorum şimdi ceza diye 4 mile çıktım.Harikasın senin bu fast yaptığın leslie işe yarıyor sanırım. Bakacağım ben de ona.
-300 keptınKızlar yaa 1,olunca nazara mı geldik napıyorsunuz yaa![]()
Ohh rahatladım inşallah herkes böyle gelir.-300 keptın![]()
Bugün yapıcam kuzum çok merak ettim tek spor o olacak bende.Evet fast Miles serisi kilo vermeye yönelik. 3 mili zevkli. Normalde 3 mil yapıyorum şimdi ceza diye 4 mile çıktım.
Wuhuuuuuuuuu sily ha ri ka sınnnnnn-300 keptın![]()
Sagol miucum :) salata yoğurt ve su... hem tok tutuyor hem kilo yapmiyorBugün yapıcam kuzum çok merak ettim tek spor o olacak bende.
Wuhuuuuuuuuu sily ha ri ka sınnnnnn![]()
Ben de bugün akşam öğününü öyle yapıcam her akşam yapmaya çalışıcam bakalım. İnşallah tartıya etki ederSagol miucum :) salata yoğurt ve su... hem tok tutuyor hem kilo yapmiyor![]()
Kesinlikle tavsiye ederim bol yesillik bol limon arada bi icine haslanmis tavuk ceviz vs atabilirsin yogurtla da karistirdiginda bir küçük kase bile dehşet doyuruyor.. karnın şişse bile vicdanin rahatBen de bugün akşam öğününü öyle yapıcam her akşam yapmaya çalışıcam bakalım. İnşallah tartıya etki eder![]()
Ay çok kıskanıyorum erkenden maşallah3 fast leslie 15 dk yaptim aneeem nasil terledim bunun 40 dk ni dusunemiyorum