• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@MiuLego aynen canim haklisin bugun telafi gunu yapicam o kadar yorgunluk yapti ama kiloya hiiiiic etkisi olmadi sallana sallana dura kalka yurumemin sabah tartida yuzume tokati carpti bugun dunu telafi edicem :110:

Kaptanım yok dünün menüleri genel olarak gayet iyiydi kimse abartmıyor sporlar da yapılıyor

Ne bileyim herkes bi kaçamak yapmaya meyilli her an cozutacak gibi geldi bana.
Bugün spor yapmıcam amaaaa offf gün ilan ettim bugünü

Bence de kasların bi dinlenmesi lazım... Ben 4 mil yapacağım yine. Cumaya göre eksideyim ama dünkü ekmeğin gittiğine emin olmam lazım.

Ne bileyim herkes bi kaçamak yapmaya meyilli her an cozutacak gibi geldi bana.

Bence de kasların bi dinlenmesi lazım... Ben 4 mil yapacağım yine. Cumaya göre eksideyim ama dünkü ekmeğin gittiğine emin olmam lazım.
Harikasın senin bu fast yaptığın leslie işe yarıyor sanırım. Bakacağım ben de ona.

Ben de bugün akşam öğününü öyle yapıcam her akşam yapmaya çalışıcam bakalım. İnşallah tartıya etki eder :KK200:
Kesinlikle tavsiye ederim bol yesillik bol limon arada bi icine haslanmis tavuk ceviz vs atabilirsin yogurtla da karistirdiginda bir küçük kase bile dehşet doyuruyor.. karnın şişse bile vicdanin rahat ;) bol bol eksiler :KK200:

Back
X