• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Diyetisyene sordum 10 tane yiyebilirsin dedi. Ekmek yok çorba yok başka bişey yok. Hatta o 19.00 da yazdı akşamı akşam ye dedi ben erken kapattım günü. Emziriyorum ya enerjiye ihtiyacım var.
Kız ben diyetisyen olsam aç bırakırmışım herkesi :KK70:
Kuzum ben emzirmek nedir ne kadar enerji gerekir bilmediğim için o noltayı hep atlıyorum ya. Valla haklısın. Bana göre herkes ben gibi sorsan :KK70:

Umarim iyi gecmistir sinavin yarindan itibaren beni yalniz koyma rakibim herkesin rakibi buralarda sen yoksun cok yalniz kaldım Hoppa
Yok cnm ne iyisi calışmadım kı maalesef kız var gebelik düşük kürtaj hastane vs derken olan aklım da gitti İnş yarından itibaren bol bol buralardayım

Geçmiş olsun canım kpss stresi çok zordur. Bu yıl girmedim ben şükür rahattım sen de inşallah istediğin sonucu alırsın

Doğum gününden sapasağlam geri döndüm elimi bile sürmedim zararlı şeylere diye geri gelmeni bekliyorum yesa. Menün çok güzel.

Süper menü inci alkışlar

Öyleymiş çok çok faydalıymış. O ortasından birşey çıkıyor ya hani yenmiyor yuvarlak işte onu da su şişeme attım geçen müthiş oldu

Sabah kahvaltıda zeytinsiz nasıl yapıyorsun kuzum ben çıldırıyorum zeytin olmayınca :KK43: afiyet olsun menün çok hafif.

1 değil 5 değil 10 mercimek köftesii:duduk: çok değil mi o ya.

Hahahahah işte kurnaz anne :) ne veriyorsun rüşvett

Oooo yüzme var başka sporlar da. Maşallaaaah:nazar:
Sagol canim:KK16: sporum da bitti 3 km yurudum

Yok cnm ne iyisi calışmadım kı maalesef kız var gebelik düşük kürtaj hastane vs derken olan aklım da gitti İnş yarından itibaren bol bol buralardayım
canim neler yasamissin ya gecmis olsun Rabbim butun yasadiklarini unutacak sevincler versin sinavida takma saglik olsun seneye daha iyi girersin

Cayin yani bos olmasin diye yiyecem canim sen yanindakilere bakma yesinler benimkilerin hic agzi durmuyor bide bana yaptiriyorlar
Çok sinir bozucu değil mi ya. Valla tamamen cuma gününü düşünerek yemiyorum burası olmasa hepsinden azar azar yerdim kesin.

Kızlar misafirim vardı bugün ama elimden geldikçe dikkat ettim..

Anka Anka @yesa1

Sabah 10 da.. 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, taze nane,2 dilim tam tahıllı ekmek..

Ara öğün; sade türk kahvesi, bi iki parça çikolata (misafirle)

Öğlen; 6 tane mercimekli köfte, marul, domates, salatalık.. azcık ucundan kek, azcık ucundan börek :))

Akşam 19.30 1 dilim sini kebabı (bakZ eski konularım) 2 kaşık humus, 1 kaşık pilav, salata..

Yapabilirsem leslie yapıcam. .

Back
X