- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür ben de yazmadım. Gerçi bişey de yemedim cıss.@MiuLego sen neden menü yazmıyorsun bakim![]()
Canim sen cuma daki gibi eski kilolari paylasip alinfi yapio devam edin diyirdun yaa onu paylasirmisin yine hem birbirimizi takip etmek kolay olur hem de ben cuma gunu kac kg olfugumu unuttummKaç gündür ben de yazmadım. Gerçi bişey de yemedim cıss.
Yazayım canım her gün :) sen iste..@MiuLego sen neden menü yazmıyorsun bakim![]()
Anka dünkü eksiden sonra bugün tartıldın mı?Kaç gündür ben de yazmadım. Gerçi bişey de yemedim cıss.
ya hahahahaha unuttu yine eylül klasiğiHepimiz bu detoksu uyguluyoruz sanirim ben de uyguluycam bugun
Canim sen cuma daki gibi eski kilolari paylasip alinfi yapio devam edin diyirdun yaa onu paylasirmisin yine hem birbirimizi takip etmek kolay olur hem de ben cuma gunu kac kg olfugumu unuttumm![]()
ya hahahahaha unuttu yine eylül klasiği![]()
O cayin lezzeti nasil?Kızlar yeşilçaylı sodalı limonlu suyum ve detoks çorbam ile güne harika bi şekilde merhaba dedim. Bu hafta o 53.5 buraya gelecek..
Bende hazirim ama sadece detoks corbamla .. carsamba sabahini iple cekiyorumKızlar yeşilçaylı sodalı limonlu suyum ve detoks çorbam ile güne harika bi şekilde merhaba dedim. Bu hafta o 53.5 buraya gelecek..
Bence su gibidir çoğunluğu su ya zatenO cayin lezzeti nasil?
Geçmiş olsun canım.memün güzel ama az yemişsin.acıkmadın mı akşam?kızlar yarın ağlumu hastaneye götürücem dönüşte kilo bildirimimi yaparım haber vereyim dedim
O cayin lezzeti nasil?
Kızlar gayet güzel ben beğendim mis gibi.Bence su gibidir çoğunluğu su ya zaten![]()
Bende hazirim ama sadece detoks corbamla .. carsamba sabahini iple cekiyorum
Acep detokcular ne alemde***PAZARTESİ TARTI KONTROL***
anka_misali (65,5/
eylul7158eylul (58.2/
tevafuk55 (62.5/
Sily (59.5/
Korhilalp (56.0/
hippotalamus (83.6/
5816bursa (68.4/
florence_N (77.8/
inciakis (67.6/
umut-16 (67,4/
ICIR (82,2/
Jalapeno (61.2/
Kelekkarpuz (71.8/
Gulbe seker (
Asya_01 (???
Marselinda (83.1/
Aaynaa (
miulego (54.8/55.3/+0,5)
@Gulbe seker canım sen yazmıştın ama geçmişten bulamadım inşallah hatırlıyorsundur cuma kilonu..
@aaynaa sen de yazmıştın sanki bulamadım.
Bakıcam ama kızlar bulursam cuma kilonuzu ekleyeceğim.
Bu gazla devammi baby .. kacamaksiz iki gün..Kızlar gayet güzel ben beğendim mis gibi.
ben deeeee aşırı motiveyiim
aynen devaaaam. Bana bundan sonra 53.0 ı görene kadar kaçamak asla yok! acayip inandım 53.0 a. Bu cuma 53.5 olacak sonra da 53.0Bu gazla devammi baby .. kacamaksiz iki gün..![]()