Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yuh tövbeeeee tovbeeeee ne 83 u 63 olacak. Allahım görmem inşallah 83 falan sen koru yarabbimmmm. Dua kapıları açık olur falan cumaya 83 olurum allahım sen koru yarabbiiimmmmmmm :rolleyes:

Eylulllll eylulllllll beddua mı ettin bana kız zzzzz eylulllll eylul7158eylul eylul7158eylul
Hahahahahaha yok da sana işaretler geliyor uyu anlaaaaa dinlen ankaaaa diye.
Eylül en azından bir üst rakamdan gidiyodu sen kevel atlayıp 2 üste çıktın:KK70:

Bu sabah tartiyi görünce moralim sıfırın altında _10 oldu. Kizim da marketten somun ekmek almış çıtır çıtır.. içimden bir ses zaten artısin uğraştın veremedin ye gitsin dedi.. sonra @MiuLego bana etiket yapınca, kendime geldim. o artıya artı ekleyip günlerce uğraşmak var ama yarına eksi çıkma durumu var hangisi diye düşündüm. tabiki yarına çıkacak eksi inşalla h :rapci:derin dondurucudan son 1 dilim buğday ekm çıkardım ve onu isitip yedim :kk77:
Harikasııınnn asla biz bir iki gün için diyet yapmıyoruz ki moralimiz o sonuca bozulsunnnn asla öyle bişey yok bak belki 1-2 güne etkisi çıkacak biz aynen devam şeytana uyma şeytan bizi şişko ve koca popolu yapmaya çalışıyor biz de ona YOO BEBEĞİM YOOOOOO diyoruz:KK49:

Harikasııınnn asla biz bir iki gün için diyet yapmıyoruz ki moralimiz o sonuca bozulsunnnn asla öyle bişey yok bak belki 1-2 güne etkisi çıkacak biz aynen devam şeytana uyma şeytan bizi şişko ve koca popolu yapmaya çalışıyor biz de ona YOO BEBEĞİM YOOOOOO diyoruz:KK49:
Aynen öyle canım kahvaltım sağlam oldu akşam yemegim salata tavuk olacak inşallah ve tabi bol suuu:)

Başka takıma yazmaya başlayacak kızlar kilolari neden yazmadınız diye :-)
Sus sus ben de ondan korkuyorum inşallah yapmaz:rolleyes:
@MiuLego
Kız bebek uyumuyor ki. Damağında baktım 4 diş yeri birden şişmiş mahvoldu yavrum yaa bi çıksa rahatlayacak da çıkmadılar bir turlu sürekli mızlıyor. Ev zaten bir birine girdi eşyaların uErinden zıplaya zıplaya gidiyoruz spor oluyor :KK70:
Ay yavrum diş çıkarıyo acıyo annesi o acı çekiyosa sen de uykkusuz kalıp acı çekeceksib ondaki mantığı anlıyorum ben:-)

Spor baya iyiymiş sonra onları toplarken de spor oohhh yansın yağlar:KK6:

@MiuLego
Kız bebek uyumuyor ki. Damağında baktım 4 diş yeri birden şişmiş mahvoldu yavrum yaa bi çıksa rahatlayacak da çıkmadılar bir turlu sürekli mızlıyor. Ev zaten bir birine girdi eşyaların uErinden zıplaya zıplaya gidiyoruz spor oluyor :KK70:
Ay birden dört diş mi kıyamam ya

Yuh tövbeeeee tovbeeeee ne 83 u 63 olacak. Allahım görmem inşallah 83 falan sen koru yarabbimmmm. Dua kapıları açık olur falan cumaya 83 olurum allahım sen koru yarabbiiimmmmmmm :rolleyes:

Eylulllll eylulllllll beddua mı ettin bana kız zzzzz eylulllll eylul7158eylul eylul7158eylul
bu nedir yaa adim cikmis dokuza inmez sekize. Samaroglanina donduk ne yanlis yapsalar benden biliyolar :-):-)gecen de miucum bole bi yanlos yapti

Nasill oluyomuss hanimlarr :KK70:

Back
X