Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Miu cum inan öle bi kaçamağım yok. Sporu da arttırdım ama gece hiç uyıyamadım

Uyandım elim ayağım şiş.. yüzükten anladım.. şimdi daha iyi.. Bugün de detoks yapıyorum.. şimdiden ağrı kesici içtim..
Zaten o yüzden şaşırdım menülerine göre olmaması lazım artının.. Tamam ödemdir dinlenince geçer.. Sen önlem alırsın daha cumaları + çıkmışlığın yok:KK5:

Miulego bencede degisebilir canım @MiuLego birde niyeyse bir şeyler eksik geliyor bana motivasyon acısından takım olarak :işsiz:
kız sen onu bunu boşver pro mu oldun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı uğurlu olsun kuzum çooook yakışmış :rolleyes:

Kesinlikle katılıyorum. Bazılarımız çok hazırcı çok kendine özel takılıyor. Yani mesela sadece cumadan cumaya kilo bildirimi gibi.. Sadece kendi menüsünne yorum yapanlara cevap vermek gibi.. Herkes ekstra katkı yapmalı.. Önce kendimiz için buradayız evet ama sonra da takımdaki arkadaşlarımız için.. Takımdakiler kilo verince ben ektra seviniyorum gerçekten. Bu yüzden daha aktif herkes düşüncesini söylesin fikir üretsn ne biliyim.. Yapabiliriz:confused:
Tamı tamina 20 kilo vişne temizlendi ayiklandi dolaba yerleşti :ruh:fasulye de yapacam bu hafta ici
Sen prosun bırak hizmetçilerin yapsın.:rolleyes:

Aaaa ben pro olmuşum nasıl neden niçin aaaaaa ben sokkkkk niye kırmızı diyorum allaaaahhhhhhh :halay::halay::halay:
:rapci::rapci::rapci:
:KK73::KK73::KK73:
Ben senden önce fark ettim :rolleyes:ama ben yazmakla uğraşırken sen yapıştırmışsın. Çok güzel olmuş hadi bi yazı rengi yap da o rengi görünce tevafuk yazmış diyelim:cool:

kız sen onu bunu boşver pro mu oldun aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı uğurlu olsun kuzum çooook yakışmış :rolleyes:

Kesinlikle katılıyorum. Bazılarımız çok hazırcı çok kendine özel takılıyor. Yani mesela sadece cumadan cumaya kilo bildirimi gibi.. Sadece kendi menüsünne yorum yapanlara cevap vermek gibi.. Herkes ekstra katkı yapmalı.. Önce kendimiz için buradayız evet ama sonra da takımdaki arkadaşlarımız için.. Takımdakiler kilo verince ben ektra seviniyorum gerçekten. Bu yüzden daha aktif herkes düşüncesini söylesin fikir üretsn ne biliyim.. Yapabiliriz:confused:

Sen prosun bırak hizmetçilerin yapsın.:rolleyes:
Allahım krolar gibi visne ayikladim bileydim pro olmuşum yapmazdım :süslü:
:KK70::KK70::KK70:

Ben senden önce fark ettim :rolleyes:ama ben yazmakla uğraşırken sen yapıştırmışsın. Çok güzel olmuş hadi bi yazı rengi yap da o rengi görünce tevafuk yazmış diyelim:cool:
Nerden yapılıyor nasıl yapılıyor yazanları görüyorum yandınız artık aktif olmayanlar heppinizi ifşa edecem :-)

Back
X