Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@MiuLego ben de şey düşünüyorum. Rakip değil de gözcü gibi. Herkesi 2 şerli gruplara ayıralım. O iki kişi birbirinin menulerini takip edip sporlarını kontrol edecek. Bir birine gaz verecek. Her hafta çiftin birbirinden memnun olup olmadığını da konuşuruz. Memnun olmayan kişinin gözcüsü de kendini toparlamazsa izinler açılana kadar free takılır. Sonra izne ayrılır listeden çıkarırız.

Allahım krolar gibi visne ayikladim bileydim pro olmuşum yapmazdım :süslü:
:KK70::KK70::KK70:
hahahahaha nasıl fark etmezsin anında ya :21:
Nerden yapılıyor nasıl yapılıyor yazanları görüyorum yandınız artık aktif olmayanlar heppinizi ifşa edecem :-)

@MiuLego ben de şey düşünüyorum. Rakip değil de gözcü gibi. Herkesi 2 şerli gruplara ayıralım. O iki kişi birbirinin menulerini takip edip sporlarını kontrol edecek. Bir birine gaz verecek. Her hafta çiftin birbirinden memnun olup olmadığını da konuşuruz. Memnun olmayan kişinin gözcüsü de kendini toparlamazsa izinler açılana kadar free takılır. Sonra izne ayrılır listeden çıkarırız.
Aynı zamanda ben de düşünüyordum bu tarz bir şey. Daha mantıklı bence de. Yakın takip. Ceza verebilir, öneriler verebilir destek olur belki aynı sporlar aynı detokslar vs yapılır. Diyet yoldaşlığı. Tamam bence çok mantıklı:KK59:
Bi de şu yazılarınızı kocaman yapmasanız. Anladık prosunuz da abartmaya gerek yok :KK70:
ABARTIRIZ DAHA DUR SEN :KK71:İYİCE ABARTIR İYİCE BÜYÜK YAZARIZ SONUÇTA KAÇ KERE PRO OLDUK ŞU HAYATTA:KK70:
Olmaz gözüne gözüne olmalı :KK53: en büyük vardı onu yapmadım :KK53:
Yap yap hahaha anka yı çıldırtalım:rolleyes::rolleyes:

Back
X