- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Neyi anlamadın. En büyük yaparsan surerim seni buralardan dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi anlamadın. En büyük yaparsan surerim seni buralardan dedim
oh şimdi harika oldu. ohhh.. el yazısı gibiydi ya hiç okunmuyor o yazı tipi ya gözlerim kanıyor resmen şaşı beş oluyorumNiye ya neyi var![]()
prosun sen süremez bebeğim
Aynı zamanda ben de düşünüyordum bu tarz bir şey. Daha mantıklı bence de. Yakın takip. Ceza verebilir, öneriler verebilir destek olur belki aynı sporlar aynı detokslar vs yapılır. Diyet yoldaşlığı. Tamam bence çok mantıklı![]()
ABARTIRIZ DAHA DUR SENİYİCE ABARTIR İYİCE BÜYÜK YAZARIZ SONUÇTA KAÇ KERE PRO OLDUK ŞU HAYATTA
![]()
Bence deee kura en güzeli hem iyice de kaynaşma olur aramızdaKurayla seçeceğim herkesi. Herkes birini seçince sona kalan dona kalıyor.
Ben de yeşil yaparım görürsün![]()
Yapaydın sen de bi mercimek çorbası bi barnak sarma sen de olurdun canım. Tembel tembel geçiriyon zamanınıAaaaaa bu kizda pro olmuş![]()
Aynen en kıdemli benim. Proluk çıktı 10 günde falan oldum
Yarışma ödülünün bu olduğunu bilsem ben bile yapardım bu beceiksizliğimle. Sonuçta katıldım mı katıldım yani derdimYapaydın sen de bi mercimek çorbası bi barnak sarma sen de olurdun canım. Tembel tembel geçiriyon zamanını![]()
Aynen en kıdemli benim. Proluk çıktı 10 günde falan oldum
O da postacı gecikti yoksa ilk ben olacaktım![]()
Bende hepsi aynı görünüyor canımoh şimdi harika oldu. ohhh.. el yazısı gibiydi ya hiç okunmuyor o yazı tipi ya gözlerim kanıyor resmen şaşı beş oluyorum![]()
Kız tevafuk hangi stil di o.Bence deee kura en güzeli hem iyice de kaynaşma olur aramızda
kız yeşil renk değil derdim o yazı stili
Kime yapiyomYapaydın sen de bi mercimek çorbası bi barnak sarma sen de olurdun canım. Tembel tembel geçiriyon zamanını![]()
Nasıl aynı görünüyor ya ? Allah Allah.. telden mi girince öyle görünüyor imkansız ..Bende hepsi aynı görünüyor canım
Kız tevafuk hangi stil di o.![]()
Desturla an kız adımı bu kız ne demekAaaaaa bu kizda pro olmuş![]()
Tüm katilanlara mi hediye etmislerYarışma ödülünün bu olduğunu bilsem ben bile yapardım bu beceiksizliğimle. Sonuçta katıldım mı katıldım yani derdim![]()
İşte bir pro ya yakışan cevapDesturla an kız adımı bu kız ne demek![]()
Geçti borun pazarı sür eşeği Niğde'yeKime yapiyomhemen yapayim ne var canimmm aaaa
![]()