- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Hic yakıştıramadımSilyciğim böyle renkli yazabilmek için çok uğraştın mı?
Pro olmadığın için tabi uğraşarak yazman gerekiyor.
oysaki biz prolar bir kere ayarlıyoruz sonra hep renkli yazıyoruz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic yakıştıramadımSilyciğim böyle renkli yazabilmek için çok uğraştın mı?
Pro olmadığın için tabi uğraşarak yazman gerekiyor.
oysaki biz prolar bir kere ayarlıyoruz sonra hep renkli yazıyoruz.![]()
Yemek yarismasindan hediye verdiler canımEvet ben
çol güldüm :) pro nasıl olunuyor ki :)
Benim telefondan yaaa şifremi de unuttum tabletten vs giremiyorum da foto da yükleyemiyorum Yeni Üye gibi kaldim böyleAaaa ne dediiii![]()
Sily
Bu arada kız sily senin bir foton bile yok profilinde anlıyor musun hadi gülümse![]()
Yazıdan şikayet et büyük diye sonra pizza de en büyüğündenKızlar kocaman bir pizza yiyesim. En büyük boy. Yememem için beni durdurun yaa![]()
Kıyamam sana dur bi öpeyimBenim telefondan yaaa şifremi de unuttum tabletten vs giremiyorum da foto da yükleyemiyorum Yeni Üye gibi kaldim böyle![]()
Ohhhhh mis misssKıyamam sana dur bi öpeyim![]()
Özelde ikna ederim ki seni benOhhhhh mis misss
Ama beni iki öpücükle kandiramazsin pis pro![]()
İşte yazılarınız bana pizzayı çağrıştırıyorYazıdan şikayet et büyük diye sonra pizza de en büyüğündenolmaz o zmaan 63 uzaklaşır yapma
![]()
Ayyyyy canimmm kimmis sana o pis diyen aaaa ne kadar ayip cok kinadim hemen bana yolla onun sacini basini yolayimÖzelde ikna ederim ki seni ben
(Sayın yöneticiler prolara pis diyenleri banlar misiniz lütfen pleaseee)
Canım benim he şöyle tatlı tatlı ol :))Ayyyyy canimmm kimmis sana o pis diyen aaaa ne kadar ayip cok kinadim hemen bana yolla onun sacini basini yolayim(özelden gerek bile kalmadi bak
)
![]()
Yapma Anka pizzaİşte yazılarınız bana pizzayı çağrıştırıyor![]()
Bal bal ne tatlisiCanım benim he şöyle tatlı tatlı ol :))
Onu sabah yedim ya. Yumurta da kalmadı evde zaten.Yapma Anka pizza
Yok sucuklu yumurta ye geçer
Den yemek için sebep ararsın şimdi :)Onu sabah yedim ya. Yumurta da kalmadı evde zaten.
Çok çekiyor canım ama yaa. Nerden geldiyse aklımaDen yemek için sebep ararsın şimdi :)
Evde pizza benzeri bir şey yap diğer türlü eve söylesen çok yersinÇok çekiyor canım ama yaa. Nerden geldiyse aklıma![]()
Tamam yemiyorum yaaEvde pizza benzeri bir şey yap diğer türlü eve söylesen çok yersin
Valla yiyemezsin. Bak zaten kaptan böyle yaparsacılar var dolu. cuma günü yaptığın uyarı konuşmasını sana hatırlatmak isterimKızlar kocaman bir pizza yiyesim. En büyük boy. Yememem için beni durdurun yaa![]()
tevafuk bana zorla yazıdırıyor.Hic yakıştıramadımcok ayıp
yanina tevafuku bulunca değiştin cok ayip aaa
gel bakim sen suraya
bi sey dicemmm
![]()
Evet çok zahmetli aslında kolay pizza tarifi var ama vermemTamam yemiyorum yaaKim yapcak şimdi onu
![]()
hahahahaha kesinlikle normal değilsin kesinlikleTamam yemiyorum yaaKim yapcak şimdi onu
![]()