- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
@Gulbe seker ve
tevafuk55
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yaa. Herkes kaçıştı insan bi destek olur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavada yapıyorum ben. 3 fincan un 3 kaşık yoğurt 1 yumurta. Ama o bile zor benceEvet çok zahmetli aslında kolay pizza tarifi var ama vermem
@Gulbe seker vetevafuk55 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yaa. Herkes kaçıştı insan bi destek olur
![]()
Niye yaaa neyimi gördün. Sanki sen olsan hemen piizza yapacağıdınhahahahaha kesinlikle normal değilsin kesinlikle![]()
Evet çok zahmetli aslında kolay pizza tarifi var ama vermem
Ha ha ha yok öyle bişey canım boşuna heveslenme
öyle mi anka ÖYLE Mİ ANKAAAAAAAA.@Gulbe seker vetevafuk55 teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yaa. Herkes kaçıştı insan bi destek olur
![]()
vay vay vaaay
aslaaaa. hemen sipariş verirdimNiye yaaa neyimi gördün. Sanki sen olsan hemen piizza yapacağıdın![]()
Evettrttr arıyorum hemwnnnnöyle mi anka ÖYLE Mİ ANKAAAAAAAA.
MİU
KİM
Kİ
ZATEN
...
vay vay vaaay
aslaaaa. hemen sipariş verirdim![]()
arar ve yersen kaptanlıktan diskalifiye. Vallaha paylaşım alanında da rezil ederim bakın kaptanımız yoldan çıktı diyeEvettrttr arıyorum hemwnnnn![]()
Valla yas zaten pişman oldum hevesim.yok yiyim diskalifiye olayım o zaman.arar ve yersen kaptanlıktan diskalifiye. Vallaha paylaşım alanında da rezil ederim bakın kaptanımız yoldan çıktı diye![]()
Valla yas zaten pişman oldum hevesim.yok yiyim diskalifiye olayım o zaman.
yaşasınnnnSelam kizlar yoldayim dönüyorum yarindan itibaren hep buralardayim
Aaaa neye pisman oldunValla yas zaten pişman oldum hevesim.yok yiyim diskalifiye olayım o zaman.