Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Umut flo valla kızıyorum ama ha!
Cidden bakın!

Dikkat ediyomusunuz gerçekten yediklerinize?
Protein karbonhidrat dengesine dikkat ediyormusunuz öğünlerinizde?
Metabolizma yakıcı gıdalar tüketmeye özen gösteriyor musunuz?
Yediğinizi yakacak kadar spor yapıyormusunuz?
Öğünler arası saat aralığına dikkat ediyor musunuz?
...
....
Uzar gider anacım liste. Sonra da yemiyorum kilo veremiyorum....
Yiyorsunuz da çünkü. Yemiyorum demeyelim ama lütfen..

Öyle olumsuz konuşmayın ya. Burda o kadar insan gözünüzün içine bakıyor eksiye düşün sağlıklı bir şekilde diye. Bir de listedesiniz

Diyooosunnn. Offf hipo !!
Spor yaptın mı? Sanki bi halsizlik çöktü üstüme
Yarın annemgile gidicem istanbula. . Ütü çamaşır valiz hazırlama. .. detoks çorbası içmeye vaktim bile yok düşün. . Şimdi oğlanı uyıttum geri uyandı tekrar sallıyorum..

Ben yapıyorum canımcım yarın da 2. Gününde olucam inşallah yaparız beraber
Yarın yapamam yola çıkıcaz inş.. bari gitmeden bi detoks yapim ödem gitsin dedim.. annemgil şimdiden pazarlık yapıyo benle. . Yarına dolma yapacakmış.. ben yemem bana yeşil fasülye yap diyorum. . Sonra yürüyüşe çıkarız diyo.. 5 aydır gidemiyorum. . Annemin yemekleri burnumda tütüyor. . Bari erken yap dedim bi iki tane yerim..

Geçen sefer hem kilo almışsın diyip hem yedirdi :))

Cidden bakın!

...
....

Öyle olumsuz konuşmayın ya. Burda o kadar insan gözünüzün içine bakıyor eksiye düşün sağlıklı bir şekilde diye. Bir de listedesiniz
Bende inş en az bi kilo veririm ama flo Yener beni inş diye dua ettim düşün.. :))

Yarın yapamam yola çıkıcaz inş.. bari gitmeden bi detoks yapim ödem gitsin dedim.. annemgil şimdiden pazarlık yapıyo benle. . Yarına dolma yapacakmış.. ben yemem bana yeşil fasülye yap diyorum. . Sonra yürüyüşe çıkarız diyo.. 5 aydır gidemiyorum. . Annemin yemekleri burnumda tütüyor. . Bari erken yap dedim bi iki tane yerim..

Geçen sefer hem kilo almışsın diyip hem yedirdi :))
Kız yarın detoks yapcam ama tek günlük demedin mi sen kendin?

Hippocum zaten artıdasın bunu unutmadan ye. Annene gidiyosun anne lezzetşerinden ye tabiki ama tadımlık ye doyumluk değil.. ve yediğin şeye göre sporunu yap o zaman sorun olmaz..

Kız yarın detoks yapcam ama tek günlük demedin mi sen kendin?

Hippocum zaten artıdasın bunu unutmadan ye. Annene gidiyosun anne lezzetşerinden ye tabiki ama tadımlık ye doyumluk değil.. ve yediğin şeye göre sporunu yap o zaman sorun olmaz..
Evet işte bugün detoks yapıyorum.. yarın yapamam.. tek günlük ;)

Bende öyle düşünüyorum cnm. . Şimdi dolmayı yiyip yürüyüşe çıkıcaz. . Bide erken yerim.. onun dışında ben ordayken yaptırmam anneme.. zahmet etme annecim ben yemeğe değil sizi görmeye geldim :))

Bu arada annemgil sitede. . Yürüyüş yerleri ve spor salonu var.. dedim sen çocuğa bak ben hergün spora. . Artık 7 leri görmem lazım..

Evet işte bugün detoks yapıyorum.. yarın yapamam.. tek günlük :KK66:

Bende öyle düşünüyorum cnm. . Şimdi dolmayı yiyip yürüyüşe çıkıcaz. . Bide erken yerim.. onun dışında ben ordayken yaptırmam anneme.. zahmet etme annecim ben yemeğe değil sizi görmeye geldim :))

Bu arada annemgil sitede. . Yürüyüş yerleri ve spor salonu var.. dedim sen çocuğa bak ben hergün spora. . Artık 7 leri görmem lazım..
Heee anladımmm süper eylülle ben de detokstayız bugün.

Tatlı dille annenin gönlünü çelersin sen :) en güzeli..

Havuz falan da var demiştin oh hippo bolca yap spor yak yağları

Ben anlamıyorum ki :duduk:
Kızdım ama gerçekten. Çözüm odaklı olmak lazım biraz. Sorun odaklı değil!
Bende üzülüyorum. . Artıyız cumaya kdr 4 gün var emek vermemiz lazım.. ben varya hergün tartılıyorum.. 100 gr fazla ne yaptım ne yedim ben diye düşünüyorum.. nasıl olsa farketmez diye bırakılmaz ki... ben bayramda 1.3 kilo artıydı gitsin diye 2 gün düşük tansiyonla gezdim. . Başım çatladı.. ama burayı çok ciddiye alıyorum. .

Cidden bakın!

...
....

Ben kendime adıma diyeyim dengeye dikkat ediyorum, kalori miktarına dikkat ediyorum, sıvı alımına dikkat ediyorum, kaçamak yapsam bile günlük oran ve kalorinin üzerine çıkmamak için sonraki ogunlerimi ayarliyorum. Günlük 900-950 kaloriyi ve %50 karbonhidrat oranını aşmiyorum. Tuzu çok azalttim. Limonlu su ve yeşil çay vs içiyorum. Sporumu 1 haftadır düzenli yapıyorum. Öğün arası en az 4 saat olsun diye agzima kırıntı surmuyorum. Ama sonuç, duraksama. Ha ekmek de çoğu günler hiç yemiyorum. Ben bir diyetisyene gideyim para biriktirip en iyisi. Bir yerde hata yapıyorum ama bilemedim.

Back
X