Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benimde yaaa cok sulu ve az malzemos olmuş... bol bol su alıyorum bi kase değil iki kase iciyorum.. birazdan da yesilcay suyu yapcam:eğlence:
aç kaldık kardeşlerim:KK70:
evet gülüm yapıyorum da yalnız spor yapabilirmiyim bilmiyorum hiç halim yok zaten gece boyu uyanıktım 3 saat falan uyumuşumdur toplasan.inşallah yarın yaparım sporuda.
ayyyy asya 2. gün hiç hal kalmıyor kız
Kızlar bu detoks çorbasını ben dün 1.5 kase zor içtim acıkmadım da.. siz nasıl 5 kase içiyorsunız ya??
İmkansız ya 1.5 kase içip gün nasıl geçer:KK57:

umut-16 umut-16 kuzum senin menülerini inceledim de..
Bence akşamı gayet hafif atlatıyorsun sen saati de iyi hiç sıkıntı yok.. Kahvaltı kısmından birkaç önerim var..
  • kahvaltıda 1 den çok yumurta yiyorsan ekmek yeme
  • Tost yiyorsan asla kaşarlı yeme
  • sucuk çooook canın isterse arada ye. Çok tuzlu ödem yapar
  • karpuz gibi şekeri bol meyve tüketme
  • hiç kuruyemiş tüketmiyorsun gibi geldi kuruyemiş tüket
  • menülerine mutlaka acı pul biber ekle
Bence yoğurt kürü var ya 15 günlük gece uyumadan yarım saat önce yiyorsun ona başlamalısın. Bol yeşillik tüketiyor musun? Salata gördüm mü menülerde emin değilim. Ve kahvaltı harici öğlen akşam asla ekmek yeme bazı öğlenler ekmek gördüm.

Bence akşamı gayet hafif atlatıyorsun sen saati de iyi hiç sıkıntı yok.. Kahvaltı kısmından birkaç önerim var..
Bence yoğurt kürü var ya 15 günlük gece uyumadan yarım saat önce yiyorsun ona başlamalısın. Bol yeşillik tüketiyor musun? Salata gördüm mü menülerde emin değilim. Ve kahvaltı harici öğlen akşam asla ekmek yeme bazı öğlenler ekmek gördüm.
ooooo analizler yapılmış bana hiç yapmadın

Haklısın canım . Ters köşe yapcam artık . Aslında sabah kahvaltısı yapmamayı planlıyorum. Öğlen kuvvetli yerim. Akşam hafif .inşallah

Bırakcam sizi falan dedi korkuttu beni kız :KK42:umutla aşırı ilgilencem :confused:

ay sende iştesin unuttum ya:rolleyes:hala tatil gibi düşünüyorum:KK70:
Canımsın sen ya?!
Aslında bırakmak istemiyorum ,sizleri çok seviyorum.
Ama yarış var ortada ve ben takımı eksiye götürüyorum diye üzülüyorum. Haftada 1 kilo verebilsem keşke

Back
X