- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
yeşilçay suyu ne balımBenimde yaaa cok sulu ve az malzemos olmuş... bol bol su alıyorum bi kase değil iki kase iciyorum.. birazdan da yesilcay suyu yapcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşilçay suyu ne balımBenimde yaaa cok sulu ve az malzemos olmuş... bol bol su alıyorum bi kase değil iki kase iciyorum.. birazdan da yesilcay suyu yapcam![]()
aç kaldık kardeşlerimBenimde yaaa cok sulu ve az malzemos olmuş... bol bol su alıyorum bi kase değil iki kase iciyorum.. birazdan da yesilcay suyu yapcam![]()
ayyyy asya 2. gün hiç hal kalmıyor kızevet gülüm yapıyorum da yalnız spor yapabilirmiyim bilmiyorum hiç halim yok zaten gece boyu uyanıktım 3 saat falan uyumuşumdur toplasan.inşallah yarın yaparım sporuda.
İmkansız ya 1.5 kase içip gün nasıl geçerKızlar bu detoks çorbasını ben dün 1.5 kase zor içtim acıkmadım da.. siz nasıl 5 kase içiyorsunız ya??
Anneciğinle hasret gider hadiAnnemlerin evi göründü. .. bugün fazla giremem artık.. görüşürüz. ..
Gecen korhi bahsetmisti canim yesilcay maden suyu ve su guzel bi karisim oluyormus yağ yakimi icinyeşilçay suyu ne balım
Uyusana ay bu saatte uyku da harika olur.kızlar işim bitti ama acayip uyku bastı![]()
o yok bak gene ben varımhişşştttteylul7158eylul ortim nerdesin ya ne yedin ne içtin
ooooo analizler yapılmış bana hiç yapmadınumut-16 kuzum senin menülerini inceledim de..
Bence akşamı gayet hafif atlatıyorsun sen saati de iyi hiç sıkıntı yok.. Kahvaltı kısmından birkaç önerim var..
Bence yoğurt kürü var ya 15 günlük gece uyumadan yarım saat önce yiyorsun ona başlamalısın. Bol yeşillik tüketiyor musun? Salata gördüm mü menülerde emin değilim. Ve kahvaltı harici öğlen akşam asla ekmek yeme bazı öğlenler ekmek gördüm.
- kahvaltıda 1 den çok yumurta yiyorsan ekmek yeme
- Tost yiyorsan asla kaşarlı yeme
- sucuk çooook canın isterse arada ye. Çok tuzlu ödem yapar
- karpuz gibi şekeri bol meyve tüketme
- hiç kuruyemiş tüketmiyorsun gibi geldi kuruyemiş tüket
- menülerine mutlaka acı pul biber ekle
nasıl uyuyayım kız müdür girip çıkıyo işteyimUyusana ay bu saatte uyku da harika olur.
Bırakcam sizi falan dedi korkuttu beni kızooooo analizler yapılmış bana hiç yapmadın
ay sende iştesin unuttum yanasıl uyuyayım kız müdür girip çıkıyo işteyim
maalesef canım tatil bitti mesai başladıBırakcam sizi falan dedi korkuttu beni kızumutla aşırı ilgilencem
ay sende iştesin unuttum yahala tatil gibi düşünüyorum
![]()
Haklısın canım . Ters köşe yapcam artık . Aslında sabah kahvaltısı yapmamayı planlıyorum. Öğlen kuvvetli yerim. Akşam hafif .inşallahumut-16 kuzum senin menülerini inceledim de..
Bence akşamı gayet hafif atlatıyorsun sen saati de iyi hiç sıkıntı yok.. Kahvaltı kısmından birkaç önerim var..
Bence yoğurt kürü var ya 15 günlük gece uyumadan yarım saat önce yiyorsun ona başlamalısın. Bol yeşillik tüketiyor musun? Salata gördüm mü menülerde emin değilim. Ve kahvaltı harici öğlen akşam asla ekmek yeme bazı öğlenler ekmek gördüm.
- kahvaltıda 1 den çok yumurta yiyorsan ekmek yeme
- Tost yiyorsan asla kaşarlı yeme
- sucuk çooook canın isterse arada ye. Çok tuzlu ödem yapar
- karpuz gibi şekeri bol meyve tüketme
- hiç kuruyemiş tüketmiyorsun gibi geldi kuruyemiş tüket
- menülerine mutlaka acı pul biber ekle
Canımsın sen ya?!Bırakcam sizi falan dedi korkuttu beni kızumutla aşırı ilgilencem
ay sende iştesin unuttum yahala tatil gibi düşünüyorum
![]()
Kız yok kahv ile duruyorum