Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menümü vereyim
Sabah 7.30: 2 has yumurta 4 zeytin
2 küp.helva 3 çatal.peynir
Salatalık

Akşam 17.00: 1.5 kepçe çorba
1.5 kepçe madimak yemeği
4 kaşık k fasulye 2 kaşık.pilav
Yogurt ve salata
Ara olarak kesin türk kahvesi 2 k.kayisi bugün zaten içmedim :KK43:
Su 3 litre
Spor 60 dakika yürüyüş

Nelere hayır dedim :KK49:

--cips
- simit(tazecik)
- hashasli tatlı
- bazlama(eltim yapmış)
_ yulaflı bisküvi

Son düzenleme:
Menümü vereyim
Sabah 7.30: 2 has yumurta 4 zeytin
2 küp.helva 3 çatal.peynir
Salatalık

Akşam 17.00: 1.5 kepçe çorba
1.5 kepçe madimak yemeği
4 kaşık k fasulye 2 kaşık.pilav
Yogurt ve salata
Ara olarak kesin türk kahvesi 2 k.kayisi bugün zaten içmedim :KK43:
Su 3 litre
Spor 60 dakika yürüyüş

Nelere hayır dedim :KK49:

--cips
- simit(tazecik)
- hashasli tatlı
- bazlama(eltim yapmış)
_ yulaflı bisküvi
Güzel ben beğendim.

Yine masum dönmüş gozun ekmek tb bide tereyagina hemsehrim karatay yiyin diyor ben pek sevmem benim gözüm tatli ve abur cubura dönüyor
Ben de hiç yemezdim soğuk. Sutcuden alıyorum ben tereyağını. Çorbalara pilavlara katıyorum sadece. Sutcu getirmiş yine. Komşum sordu iyi mi diye. Ben de gel bak dedim 1 lokma ekmeğe surdu bayıldı. Çok güzelmiş de bayılmış da ovdukçe ovdu. Ben de merak ettim nasılmış 1 lokma ekmeğe surdum yok böyle bir şey yaa. Nutellayla boşa vakit geçirmişim ben :Dya dedim 1 lokma daha 1 lokma daha derken kocaman tam buğday ekmeğini bitirivermişim. Fırından almıştım zaten ekmek ayrı güzel:cry:

Ben de hiç yemezdim soğuk. Sutcuden alıyorum ben tereyağını. Çorbalara pilavlara katıyorum sadece. Sutcu getirmiş yine. Komşum sordu iyi mi diye. Ben de gel bak dedim 1 lokma ekmeğe surdu bayıldı. Çok güzelmiş de bayılmış da ovdukçe ovdu. Ben de merak ettim nasılmış 1 lokma ekmeğe surdum yok böyle bir şey yaa. Nutellayla boşa vakit geçirmişim ben :KK70:ya dedim 1 lokma daha 1 lokma daha derken kocaman tam buğday ekmeğini bitirivermişim. Fırından almıştım zaten ekmek ayrı güzel:cry:
Komşunla bir daha görüşme kaptan zorla bastan cikarmis seni:skandal:

Ben de hiç yemezdim soğuk. Sutcuden alıyorum ben tereyağını. Çorbalara pilavlara katıyorum sadece. Sutcu getirmiş yine. Komşum sordu iyi mi diye. Ben de gel bak dedim 1 lokma ekmeğe surdu bayıldı. Çok güzelmiş de bayılmış da ovdukçe ovdu. Ben de merak ettim nasılmış 1 lokma ekmeğe surdum yok böyle bir şey yaa. Nutellayla boşa vakit geçirmişim ben :KK70:ya dedim 1 lokma daha 1 lokma daha derken kocaman tam buğday ekmeğini bitirivermişim. Fırından almıştım zaten ekmek ayrı güzel:cry:
Ben eve eklem almıyorum ya

Ama senin çocuklar var tabi

Anka Anka @MiuLego

Sabah 9.30da
2 yumurta
Biraz peynir
Bikaç dilim domates salatalık
Bi zeytin
1 lokma pide
Şekersiz çay

Akşam 15 te..
1 patlıcan dolması
5-6 yaprak sarması
Bi dilim börek
1 kase cacık
1 bardak ev yapımı kızılcık hoşafı

Ara 16.30da
1 ince dilim doğum günü pastam
1 kurabiye
2 şekersiz çay

Başka bişey yemicem kızlar bugün. . Annem ye dedi bu kdr idare edebildim. Ama yarın daha dikkat edicem inşallah. .

Birazdan şekersiz türk kahvesi içicem.

Spor da akşam annemle yürüyüşe çıkıcaz.. bu arada midem çok rahatsız oldu.. 1 ayı geçti börek ve dolma yemiyordum. Pasta da..

Kızlar herkes yaptığı sporu listeye eklesin

1. anka_misali= 3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee (bittim:ruh:)
Yapınca eklerim kaptan. . Hava kararsın öle dışarı yürüyüşe çıkıcaz annemle. . Leslie fln da evde yaparım inşallah. .

Anka Anka @MiuLego

Sabah 9.30da
2 yumurta
Biraz peynir
Bikaç dilim domates salatalık
Bi zeytin
1 lokma pide
Şekersiz çay

Akşam 15 te..
1 patlıcan dolması
5-6 yaprak sarması
Bi dilim börek
1 kase cacık
1 bardak ev yapımı kızılcık hoşafı

Ara 16.30da
1 ince dilim doğum günü pastam
1 kurabiye
2 şekersiz çay

Başka bişey yemicem kızlar bugün. . Annem ye dedi bu kdr idare edebildim. Ama yarın daha dikkat edicem inşallah. .

Birazdan şekersiz türk kahvesi içicem.

Spor da akşam annemle yürüyüşe çıkıcaz.. bu arada midem çok rahatsız oldu.. 1 ayı geçti börek ve dolma yemiyordum. Pasta da..
Akşam.yürüyuşle yakarsın canım. Vücut unutuyor değil mi.

Back
X