Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12 Takım Spor Listesi
Üye Adı*11 temmuz12 temmuz13 temmuz14 temmuz15 temmuz
Anka Anka -3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk)???
eylul7158eylul eylul7158eylul -detox1.5 saat yuruyus---
tevafuk55 tevafuk55 *60 dakika yürüyüş60 dakika yürüyüş---
@Korhilalp -2 saat yürüyüşX---
@hippotalamus -yolculuk izni 1 saat yüzme / 1 mil leslie / 50 ip atlama / 50 mekik / 130 sn wall sit / 1 dk plank-- -
5816bursa 5816bursa XX---
@umut-16 30 dk koşu bandında interval şeklinde yürüyüş 30 dk + 30 dk intervalli yürüyüş ( 2-4-5-4-5-3) / 25+25 squat / 25 sn plank---
florence_N florence_N leslie 3 mile, 3x50 mekik, 2x15 ayak indir kaldır. X ---
@inciakis 3 fast mil leslie 6000 adim 60 dag tirmanisi sadece 6000 adim ---
@ICIR -XX---
@Jalapeno XX---
kelekkarpuz kelekkarpuz -X
30 dak yuzme /50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit
---
Ak kelebek Ak kelebek -XLeslie 2 mil 4 km yürüyüş---
@marselinda XX---
@asya_01 -XX---
@MiuLego -30 dk tempolu yürüyüş----
@Sily -XX---
[td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr][tr][/tr]

Tablomuzun son hali.. hadi bu gün herkesin sütunu dolsun
Vallahi bravo guzel fikir hesap sormak daha kolaylasmis :KK45::-)

Kızlar moralim bozuk ya geçen haftaya göre eksiyim ama detoksa göre artıyım :KK43:
Canim sana gulben desem olurmu ki o_O

Sakin moralini bozma bende yaotim detoksu bence su goturuyo cogunluk tuzlu normal yemek yiyincede geri geliyo haftaya gore eksiysen demek ki bu haftan cok guzel gecmis 100gr dahi gitse ne mutlu bize almayalim da
Bir anda almadik kilolatimizi bir anda da gitmeyecek sabir edecez kacamakda etsek yilmiycaz bikmayacaz kaldigimiz yerden devam edecez gidecek bu yaglar :KK62:

Eee ne demisler azimle sican taşi deler :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar bısey soracaktım ya elektrik süpürgem yandı Bı tane var ama hiç çekmiyor yenı alıcaz yarın var mı tavsiyesi olan arnıca düşünüyorum ama kullanan var mı acaba Bı fıkır verin su garibe

Sakin moralini bozma bende yaotim detoksu bence su goturuyo cogunluk tuzlu normal yemek yiyincede geri geliyo haftaya gore eksiysen demek ki bu haftan cok guzel gecmis 100gr dahi gitse ne mutlu bize almayalim da
Bir anda almadik kilolatimizi bir anda da gitmeyecek sabir edecez kacamakda etsek yilmiycaz bikmayacaz kaldigimiz yerden devam edecez gidecek bu yaglar :KK62:

Tovbeee :D

Olur canım problem değil diyebilirsin :) evet yılmadan devam etmek lazım

Ben ihlas sulu kullanıyorum, temizliği zor ama çok memnunum. Gırgır niyetine toz torbasız Kenwood almıştım, çok çabuk çekiş gücü azalıyor. Görümcem sessiz bir süpürge almıştı o da çok memnu.

Back
X