- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
YesssHobby küçük bayram çikolatası dimi kaptan ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YesssHobby küçük bayram çikolatası dimi kaptan ???
Git uyu kız allah allaGidip gelip içiyorum zaten. Kurbağa gibi oldum. Kesmiyor. .
Canım sen vişne reçeli yaptın mıhiç.Git uyu kız allah alla![]()
Uyumaya çalışınca da bir şeyler yediğimi görüyorum. Bir sabah olsaydı hayırlısıyla.Git uyu kız allah alla![]()
Yardımla yapmıştım canımCanım sen vişne reçeli yaptın mıhiç.
En sonunda sopa yiyeceksin bendenUyumaya çalışınca da bir şeyler yediğimi görüyorum. Bir sabah olsaydı hayırlısıyla.
Ona ödev verdik bundan sonra yiyeceklerini bir gün önceden planlayıp listeden çıkmayacakDeli kız bugün bitti de yarın mi kaldıde gidin hepiniz uyuyun
![]()
Kaç dakika kaynatsam bilemedim. Hiç ayarlayamıyorum kıvamını. İlk yaptığımda bıçakla zor kesmiştimYardımla yapmıştım canımmiktar soruyorsan hiç aklımda değil
![]()
He kıvamını çay tabağına 1 çay kaşığı koy azıcık soğumasını bekle zevkine gore ise kapatKaç dakika kaynatsam bilemedim. Hiç ayarlayamıyorum kıvamını. İlk yaptığımda bıçakla zor kesmiştim![]()
Caliskan ogrrenciOna ödev verdik bundan sonra yiyeceklerini bir gün önceden planlayıp listeden çıkmayacak![]()
Uykum geldi kapattım yaa. Çocuklar uyurken uyuyayım. Birazdan biri uyanır kesin sabahlarım. İyi geceler canımHe kıvamını çay tabağına 1 çay kaşığı koy azıcık soğumasını bekle zevkine gore ise kapat![]()
Iyi geceler canım umarım deliksiz uyursunUykum geldi kapattım yaa. Çocuklar uyurken uyuyayım. Birazdan biri uyanır kesin sabahlarım. İyi geceler canım
YememeliyimAma birdaha kraker yemezsen![]()
süpermiş bu ya
Benim eşimde portakallı kek yiyor kahve ile bende amal amal bakıyorumAk kelebek eşim çiğköfte yiyor ellerimle ayranıni da yaptım reva mı bu şimdi
bütün gün de hayalini kurdum su gün ögle yerim falan diye
![]()
Çok şom ağızlıyım. Uyuyorlar dedim bebek uyandı. Birine maşallah demeye korkuyorumIyi geceler canım umarım deliksiz uyursun![]()
Benimki horluyor ben de habire vuruyorum tekme yiyorBenim eşimde portakallı kek yiyor kahve ile bende amal amal bakıyorum![]()