- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Gidelim uyuyalım kanka onlar da tek kalsınBenim eşimde portakallı kek yiyor kahve ile bende amal amal bakıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidelim uyuyalım kanka onlar da tek kalsınBenim eşimde portakallı kek yiyor kahve ile bende amal amal bakıyorum![]()
Tüh ya sen bir hafta bana gel ben bakarken uyu ya sen çok uykusuz kalıyorsun ortimÇok şom ağızlıyım. Uyuyorlar dedim bebek uyandı. Birine maşallah demeye korkuyorum![]()
Nekadar romantiksinizBenimki horluyor ben de habire vuruyorum tekme yiyor![]()
Uyuyamıyorum ben yaa çocuklar uyanıkken. Sadece eşime bırakabiliyorum. Sezaryenden sonra anneme bırakıp bile uyumadım sen duşunTüh ya sen bir hafta bana gel ben bakarken uyu ya sen çok uykusuz kalıyorsun ortim
Öyleyizdir. Şiddet yanlısı olarak görünmek istemem. Kasap et ilişkisi bizimkisiNekadar romantiksinizfırsattan istifade güzel fikir hee düşüneyim bunu
Bende öyleyim eşim de sen meyillisin deyip duruyir banaÖyleyizdir. Şiddet yanlısı olarak görünmek istemem. Kasap et ilişkisi bizimkisi![]()
Senin burç neydiBende öyleyim eşim de sen meyillisin deyip duruyir bana![]()
Sen bugün yesaya seranadlar yapıyordun amaBizi beğenmiyor musun![]()
IkizlerSenin burç neydi
Evet en güzeli aslında ama anca ev topluyorum duş alıp yatacağımGidelim uyuyalım kanka onlar da tek kalsın![]()
Bende :)Ikizler
Aaa çok sevindim zeki ve esprili kadın seniBende :)![]()
Burcun özelliğimi ben taşımıyorum sankiAaa çok sevindim zeki ve esprili kadın seni![]()
Hee birde çok konuşması varBurcun özelliğimi ben taşımıyorum sanki![]()
O çok var ya :)Hee birde çok konuşması var![]()
İyi geceler canım :)Fenalardayım kızlar, ben uykuya herkese iyi geceler![]()
evet severim canımBen yulaf sevmiyorum. Sen seviyor musun?