Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben komşuda tartılacağım bu gün tartıyı düşürmüştum tartmıyorgünaydın kızlarbiz ortimle çok kötüyüz
inşallah sizler iyisinizdir
![]()
Oyyyy bakım balım hahahah fırata bayılırım kız salçalı ekmekçi fırat
Küsme küsme yorgunluktan perttim akşam küsme bana kıyma bana zortim bak zaten moralim sıfır@MiuLego arazi oldun küstüm seninle
@Korhilalp zümrem de gelecem dedi gelmedi
Eks rakibemSily de gelmedi
Ühüüüüüüüü![]()
Günün harika geçmiş hippocum bravo sana tartı sonucunu çooook merak ediyorumAnka @MiuLego
5816bursa
Kahvaltı 10.30
3 yumurtalı biberli yumurta (oğlum yemedi bana kaldı onunkide)
Kk peynir
3 zeytin
1 kaşık kahvaltılık sos
1 dilim tam buğday ekmeği
2 şekersiz çay
Yarım saat tempolu yürüyüş
Türk Kahvesi yanına bi kare çikolata
15.30
Bi ince küçük lahmacun
Bol yeşillik
1 ayran
1 badem kdr tuzlu kurabiye
Yarım çay bardağı lohusa şerbeti
(Kuzenimin kızının mevlidine gittik)
1 mil fast leslie
19.00
5 kayısı
1 saat 10 dk yüzme
Su sayamadım baya oldu..
iyi sonuç çıkar inşallah kaptanBen komşuda tartılacağım bu gün tartıyı düşürmüştum tartmıyor
Küsüm ben sanaOyyyy bakım balım hahahah fırata bayılırım kız salçalı ekmekçi fıratyemedin di mi
Küsme küsme yorgunluktan perttim akşam küsme bana kıyma bana zortim bak zaten moralim sıfır![]()
GunaydinGünaydın![]()
bir tek hippo vardı sanırımKizlar bu yaptigimiz ayranli detoks vardi ya .. gercekten ise yarayan var mi.. hani giden o kilolar geri gelmedi diyen.. yoksa benim bünye mi ters tepki yapti![]()
Bende balık hayatta yemem.. eve sokmam.. eşimde çok sever.. elleyemem bile.. bide sakatat, tabuğun göğüs hariç hiçbir yerini yemem.. yağlı et yemem.. brokoli o kdr uğraştım yiyemedim.. ama sebze yemeklerini severim.. bamya hiç yemezdim alıştırdım kendimi.. benimde değişik bi yemek seçmem var :)) ha bide yumurtanın beyazını pek sevmem.. hiç yemezdim şimdi sarısıyla karıştırıp yiyorum .İkisini de dene tarafını seç
Canım ben genel olarak çok yemek seçerim. Herşeyi yemem o sebeple kimseyle uymaz.
Bamya, bakla, bezelye, kabak, patates, turşu, ketçap, mayonez,balık, tavuk vb. Hiç sevmem. Turşu ketçap mayonezi kesinlikle ağzıma surmem. Gerisini açlıktan ölmeyecek kadar yerim. Balık hayatta bakamam bile. Vu. Saatte aklıma gelenler. Deşsem daha çıkarırım bişeylerhiç tadına bile bakmadıklarım listem var bir de her duyan şaşırıyor
![]()
Tartı beni çok üzdü sabahın köründeKüsüm ben sanahem de bakayım neden moral sıfır
Öğleye doğru düzelir kuzum ya bak hemen yumuşadım barışalım hadiTartı beni çok üzdü sabahın köründe
Hadi barışalım bak dün de temiz beslenmiştim.
![]()
kimmiş kesintisiz uyuyan kız.. burda çoğumuz emziren anneyiz.. bize deliksiz uyku yok. .Ne guzell yaa yatinca kesintisiz uyumayi cok ozledim saat 4 e kadar ara ara kalkan oglum 4 se tamamen kalkti uykusuzlujtan maffoldum bazen aglamak istiyorum sinirlerim bozuluyo yaa özeniyorum artik kesintisiz uyuyan kisilere
Bende merak ediyorum ama istanbula geldim geleli elim ayağım şiş uyanıyorum sonra geçiyo. . 12ye kdr beklicem şişim insin yapabilirsem bi Leslie yapim ya..Günün harika geçmiş hippocum bravo sana tartı sonucunu çooook merak ediyorum
Bende işe yaradı. . 1.8 kilo gitti ama ben 2 kase içtim günde fazla içmedim.Kizlar bu yaptigimiz ayranli detoks vardi ya .. gercekten ise yarayan var mi.. hani giden o kilolar geri gelmedi diyen.. yoksa benim bünye mi ters tepki yapti![]()
şükür cnm ben verdiğimi almadım. . Ben ama önce b kase sonra yarım kase zor içtim. Aslında tadını beğendim ama bütün gün aynı şeyi içmek çok sinir bozucu..bir tek hippo vardı sanırım