Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kara bela miu ya çarptın ödev mi yapmayınca kızmak mıııı peşini kovalamak mıııı aaaaaaaa tam benlik :rolleyes:tamam hadi bugünü planlayalım.
Leslie 5 mil
100 mekik
50 squat
50 öne lungee
110 jumping jacK

Nasıl? Daha ekleme de yapabiliriz:rolleyes:

Hahahahhaa senin öneri çok sağlıklıymış hahahahha tamam düşüncem hahahah
Kız mezun olunca 6 ay listeye giremiyon alır gelirsin sen şimdi yazık olur :D

Sıkıntımız şu kızlar beni yanlış anlamayın bende bile menüleri okuyup küçüçük de olsa kaçamak gördükçe demekki biraz kaçamaktan birşey olmuyor gibi bir ibare oluştu bu da tetikliyor aslında kaçamak yapmasam biliyorum ki çok hızlı gidecek spor ile bence kaçamaksız bir hafta geçsin herkes için sonra bakalım durumlar ne oluyor
:super:evet gülüm çok doğru diyosun kaçamak falan yok artık.ufacık o 1 lokmalar bile etkiliyor yaa

napıyorsunuz kızçeler?spor yapabildiniz mi?ben evi temizledim oğlanı uyuttum bir yeşilçay içtim.sancım var spora hiç mecalim yok.akşamüzeri iyi olursan yapabilirim inşallah.üşütmüşüm bu ay galiba fena geçiyor:KK12:
Ufaklığı uyuttum, evdekileri doyurdum, klimayı açtım yatıyorum. Bebi serinde daha çok uyuyor.

napıyorsunuz kızçeler?spor yapabildiniz mi?ben evi temizledim oğlanı uyuttum bir yeşilçay içtim.sancım var spora hiç mecalim yok.akşamüzeri iyi olursan yapabilirim inşallah.üşütmüşüm bu ay galiba fena geçiyor:KK12:
Ben valiz hazırlıyorum çamaşır yıka kaldır öyle geçiyor başım fena ağrıyor niye anlamadım inşallah geçer ağrın canım ya iyi tarafından bakalım ödem atarsın vücut toplar kendini

Ben valiz hazırlıyorum çamaşır yıka kaldır öyle geçiyor başım fena ağrıyor niye anlamadım inşallah geçer ağrın canım ya iyi tarafından bakalım ödem atarsın vücut toplar kendini
inşallah dediğin gibi olur balon gibi hissediyorum kendimi:KK51:bir yere mi gidiyorsun?

Bende dans ettim bıraz temizlik camasır şimdi kızı uyutuyorum uyusun ütü yapıcam yemegım hazır yine zeytinyağlı fasulye sagolsun esime önüne gelen fasulye satıyor sanırım haftada bir ıkı kilo alıp geliyor organik diye dolaba koyucam bıraz da

Ben yaptım ama enerji depolarim bitti aksama kadar artik su moddayim:KK51:
20170715_144745.webp

:-):-):-)

Back
X