Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende dans ettim bıraz temizlik camasır şimdi kızı uyutuyorum uyusun ütü yapıcam yemegım hazır yine zeytinyağlı fasulye sagolsun esime önüne gelen fasulye satıyor sanırım haftada bir ıkı kilo alıp geliyor organik diye dolaba koyucam bıraz da
yiğenim dansla çıtır oldu çıtır:KK76:demek baya fayda ediyormuş.oda karataycı :halay:

Bu arada bende bısey söylemek istiyorum ılk baslarda bazıları birer ıkıser kilo veriyordu kilo degil ödem di büyük ihtimalle artik ödem su vs olmadıgı için cok zor kilo vermek zaten haftada 500 gr ideal olanı en azından okulda böyle öğrendik zaten profesyonel spor yapan olmadıgı için vucut yediklerimizi anca dengelıyor ben önce tabiki kendim için ama sonra takım için burdayım ama abartı verilen kiloları saglikli bulmuyorum kendi adıma elimden geleni yapıyorum

yiğenim dansla çıtır oldu çıtır:KK76:demek baya fayda ediyormuş.oda karataycı :halay:
Etmez mi cnm tüm kaslar çalışıyor benım üst dönem Bı arkadasım Anadolu atesınde dansçı hemde zumba hocası arada video atıyor kilolu bayanlar nasıl zayıflıyor aylar içinde Bı gorsen hem keyifli de

Bu arada bende bısey söylemek istiyorum ılk baslarda bazıları birer ıkıser kilo veriyordu kilo degil ödem di büyük ihtimalle artik ödem su vs olmadıgı için cok zor kilo vermek zaten haftada 500 gr ideal olanı en azından okulda böyle öğrendik zaten profesyonel spor yapan olmadıgı için vucut yediklerimizi anca dengelıyor ben önce tabiki kendim için ama sonra takım için burdayım ama abartı verilen kiloları saglikli bulmuyorum kendi adıma elimden geleni yapıyorum
Ben hiç kimseye 3-5 kilo veremedin diye kızmadım. Başından beri şok diyet vs yapılmasını onaylamdım karşı çıktım. 500 gr ile 1 kilo arasında verseniz yeter dedim.

Back
X