- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum canım kan şekerini birden yükseldiği için başın ağrıyor canım
Hoşbuldukk CanımmAy canım bende sana hoş geldin demedim
Hoş geldiiinnnnnnnn
Boyun boyuma başlangıcın da baslangicima hedefim hedefime değil.ama![]()
Öyle mi gerçekten canım. Nasıl bir ağırlık nasıl bir ağrıHoş buldum canım kan şekerini birden yükseldiği için başın ağrıyor canım
Sende olacaksin kiHoşbuldukk Canımm
Boyundan on kilo aşagıdasın süperrr![]()
Kendine işkence yapma.. ağrı kesici iç.. geçmez yoksa..Öyle mi gerçekten canım. Nasıl bir ağırlık nasıl bir ağrıbenim zaten açken acayip düşüyor yani 50 falan oluyor
Sende olacaksin ki![]()
Akşam.yemeginde sutlu kahve ve ceviz de mi var canım afiyet olsun saglikli bir menu ve spor harikaCumartesi
Sabah 12:00 valiz hazırlığı geç oldu
2 haşlanmış yumurta ile salata
3 zeytin peynir
Sütlü kahve
Akşam 18:30
Sütlü kahve ile yarım avuç ceviz
1 porsiyon patlıcan yemeği
1.5 bardak ayran
4 kaşık taze fasülye
Su 2 lt yi geçer
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
20 dağ tırmanışı
50 squat
50 mekik
25 er sağ sol mekik
25 er sağ sol bacak indirip kaldırma
20 jumping jack
75 sn wall sit
@anka_misali
Kalmamış evdeKendine işkence yapma.. ağrı kesici iç.. geçmez yoksa..
Yemekten hemen önce yedim kahve ile öyle olunca kaçamak hiç yapmıyorumAkşam.yemeginde sutlu kahve ve ceviz de mi var canım afiyet olsun saglikli bir menu ve spor harika![]()
Sana da söyleyeyim akşam salata da yeseydin şöyle bol limonlu yediğin köfteler kan olurdu sana@anka_misali @MiuLego5816bursa
Kahvaltı 11de..
2 kaşık Menemen
1 haşlanmış yumurta
2 küp şeker kadar peynir
Domates
Salatalık
1.5 dilim tt ekmek
2 şekersiz çay
(Bahçede piknik yaptık)
Yarım saat basketbol çocuklarla
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
1 kare çikolata
Akşam 18de..
Ev yapımı vişne suyu
Akşam
1 içli köfte
2 normal köfte
1 lokma beyaz ekmek
Su sayamadım 3 lt geçmiştir. .
Yarım saat yüzme
(20 tur gitgel)
1mil Leslie
100 ip atlama
Iyi yapmışsın bende bu gece sahurda kayısı elma ve süt içecem sence olur mu canım meyve istiyor ama şimdi yemek istemiyorum ne dersinYemekten hemen önce yedim kahve ile öyle olunca kaçamak hiç yapmıyorum
Ya aslında planım oydu. . Ama akşam yemeği çok gecikti. . 1 tane içli köfte yiyip havuza gittim. Komşu getirdi. Gelince bişey yemicem dedim.. annem köfteyi yeni yapmıştı.. 2 tane öle ayakta yedim napimSana da söyleyeyim akşam salata da yeseydin şöyle bol limonlu yediğin köfteler kan olurdu sanaama sporların ve menun şahane canım
![]()
Olur bence kuruyemiş varsa kuruyemiş de ye o zaman daha tok tutar seni niye kahvaltı yapmıyorsun sahur daIyi yapmışsın bende bu gece sahurda kayısı elma ve süt içecem sence olur mu canım meyve istiyor ama şimdi yemek istemiyorum ne dersin![]()
Fazla kalori almak istemiyorumOlur bence kuruyemiş varsa kuruyemiş de ye o zaman daha tok tutar seni niye kahvaltı yapmıyorsun sahur da
Normalde yapıyordum ama bu hafta 1 kilo vermek istiyorum o yüzdenOlur bence kuruyemiş varsa kuruyemiş de ye o zaman daha tok tutar seni niye kahvaltı yapmıyorsun sahur da
Anladım ama sağlam sahur güzel olur cevizi ye o zaman muhakkakFazla kalori almak istemiyorumcevizde yerim o zaman
![]()