- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Halden düşme de canım Birde vücut kıtlığa girmesinNormalde yapıyordum ama bu hafta 1 kilo vermek istiyorum o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halden düşme de canım Birde vücut kıtlığa girmesinNormalde yapıyordum ama bu hafta 1 kilo vermek istiyorum o yüzden
Ay girmesin yok artık maksimum 3 haftada hedefte olmak istiyorumHalden düşme de canım Birde vücut kıtlığa girmesin
Hee onu ekledim mi hatirlayamadim ki yaHayır sporunu listeye ekledin mi onu sordum. Son listede adın yoktu eklediysen birisi yanlış alıntı yapıp silmiş olabilir. 20 dk yürüyüş yapmışsın ya onu soruyorum
Canim ortisim tartildim sabah ama durum vasateylul7158eylul ortislerin en tatlisi gunaydin tartildin mi durum nasil canim
Supersin canim bem senin eski halini merak ediuorum nasil bir azim masallah.54.5 canım
Menü ver menüAyyy bir türlü müsait olamadım kızlar . Misafirim var
Öpüldünüz
Saatleri kaç canım:)hippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı
Cok az Kafkas çöregi
Domates salatalık roka
Zeytin peynir
Cay
Ara karpuz
4 tane mercimek köftesi
Akşam zeytinyağlı fasulye
2 lt su yatana kadar 3 olur
Ortisim oglum son gunlerde cok huysuz iyice insanliktan ciktim bende yorgun halsiz bitkin buraya girince biraz bol vakit lazim oluto msjlara bakip cvp yazmakmokuyup okudugunu uykusuz bir kafayla anlamak icinOrtim nerdesin butun ortisler burdaeylul7158eylul
Kizlar dogumgunune gittim 2 mercimek kofte 4 sarma ile atlattim ogle yemegi de yoktu tabagim arada kaynadi kaldirmislar yemedigimi de caktirmadim![]()
Hemen yazıyorum unutuyorum yaSaatleri kaç canım:)
Dis mi çıkarıyor huysuzluğu nedenOrtisim oglum son gunlerde cok huysuz iyice insanliktan ciktim bende yorgun halsiz bitkin buraya girince biraz bol vakit lazim oluto msjlara bakip cvp yazmakmokuyup okudugunu uykusuz bir kafayla anlamak icin
O yuzden oglusumu uyutunca geliyorum genelde
Ortisim hani mercimekli kofte nerdeKizlar menumeylul7158eylul
Sabah 1 yumurta beyaz peynir sebze 1dilim ekmek 2 kayisi
Ogle 2 mercimek kofte 4 sarma
Arada 1 dilim karpuz
Aksam 1 tavuk pirzola mangal
Ayran
Su 3 litre
Orada ya kız:))Ortisim hani mercimekli kofte nerde
Olsun canim sıkma canini hafta uzun toparlarsinCanim ortisim tartildim sabah ama durum vasat