Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

NewImage_1000_1000_90.webp

Kahvaltım kızlar. Ekmek yok. Bol bol şekersiz çay var.

Bu arada buz masaji deneyen var mi akrabamdan duydum kisin yapamam diye dun yapmaya basladim aksam yatmadan once posete sonra ince beze sardigim buzu sikayetci oldugum yerde gezdiriyorum o an dirilik oluyo beyaz yag hucreleri kahverengi olup yakit olarak kullaniliyomus

Selaaam hanımlar. Dün giremedim. Maşallah bir deprem furyasıyla yaşıyoruz dünden beri saatte 1 tane oluyor neredeyse.

Dün ki menümü paylaşayım:

Sabah 7:30 ilaç
Sabah 10:00 1 haşlanmış yumurta biraz karabiber 7-8 zeytin çok çok az kaşar
Öğlein 13:00 4 salatalık
15:00 ayran
17:30 ayran
20:30 150 gr dana eti bol soğanlı çok az yağ kullandım. 2 domates kullandım. 3-4 de biber. Biraz salata yedim.
22:30 ayran

Yaklaşık 20 dakika filan yürüdüm.
Bisiklet sürdüm. Basket oynadım.

Bu arada buz masaji deneyen var mi akrabamdan duydum kisin yapamam diye dun yapmaya basladim aksam yatmadan once posete sonra ince beze sardigim buzu sikayetci oldugum yerde gezdiriyorum o an dirilik oluyo beyaz yag hucreleri kahverengi olup yakit olarak kullaniliyomus

ben hep soguk suyla banyo yapiyorum, yaz kis. vucudu sikilastirdigina sahidim

Selaaam hanımlar. Dün giremedim. Maşallah bir deprem furyasıyla yaşıyoruz dünden beri saatte 1 tane oluyor neredeyse.

Dün ki menümü paylaşayım:

Sabah 7:30 ilaç
Sabah 10:00 1 haşlanmış yumurta biraz karabiber 7-8 zeytin çok çok az kaşar
Öğlein 13:00 4 salatalık
15:00 ayran
17:30 ayran
20:30 150 gr dana eti bol soğanlı çok az yağ kullandım. 2 domates kullandım. 3-4 de biber. Biraz salata yedim.
22:30 ayran

Yaklaşık 20 dakika filan yürüdüm.
Bisiklet sürdüm. Basket oynadım.

menu gayet guzel. Tek eksik vitamin almamissin. tek 1 meyve yiyebilirdin. Bir de bence kasar yerine beyaz peynir tercih etmelisin:nazar:

Beywz
yeap sabah ve akşam 2 dilim ekmeğim var. :) Ekmek pek kullanmıyorum desem de doktora sıkıntı yok alabilirsin dedi. İnşallah dediği gibi sıkıntı olmuyordur. :D Hazır o izin verilmiş bende sabahları kullanıyorum. Akşam kullanmıyorum.
Beyaz kullanma canım tam tahıllı kullan tam buğday kullan kepek kullan . Ben de yarın gideceğim diyetisyene. Daha önce gitmiştim yapamamıştım ama şimdi herkese yayacağım mecbur yapayım diye :D

Back
X