Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım lor o pulbiberli.Pulbiberli yogurt mu var tabakta :) masallah benim migde hasta kaldirmiyo ama cok iyi yag yaktirdigini biliyorum zahide yetiste gormustum![]()
Yok canım lor o pulbiberli.
Bu arada buz masaji deneyen var mi akrabamdan duydum kisin yapamam diye dun yapmaya basladim aksam yatmadan once posete sonra ince beze sardigim buzu sikayetci oldugum yerde gezdiriyorum o an dirilik oluyo beyaz yag hucreleri kahverengi olup yakit olarak kullaniliyomus
Selaaam hanımlar. Dün giremedim. Maşallah bir deprem furyasıyla yaşıyoruz dünden beri saatte 1 tane oluyor neredeyse.
Dün ki menümü paylaşayım:
Sabah 7:30 ilaç
Sabah 10:00 1 haşlanmış yumurta biraz karabiber 7-8 zeytin çok çok az kaşar
Öğlein 13:00 4 salatalık
15:00 ayran
17:30 ayran
20:30 150 gr dana eti bol soğanlı çok az yağ kullandım. 2 domates kullandım. 3-4 de biber. Biraz salata yedim.
22:30 ayran
Yaklaşık 20 dakika filan yürüdüm.
Bisiklet sürdüm. Basket oynadım.
Evde normal peynir yoktu. Annem bugün taze peynir yaptı. Onu yerim. :)menu gayet guzel. Tek eksik vitamin almamissin. tek 1 meyve yiyebilirdin. Bir de bence kasar yerine beyaz peynir tercih etmelisin![]()
super4yk lor küçük bir salatalık 7 tane zeytin 1 adet haşlanmış yumurta :)))))
Köşede beyaz ekmek gördüm sanki4yk lor küçük bir salatalık 7 tane zeytin 1 adet haşlanmış yumurta :)))))
Köşede beyaz ekmek gördüm sanki![]()
yeap sabah ve akşam 2 dilim ekmeğim var. :) Ekmek pek kullanmıyorum desem de doktora sıkıntı yok alabilirsin dedi. İnşallah dediği gibi sıkıntı olmuyordur.Köşede beyaz ekmek gördüm sanki![]()
Beyaz kullanma canım tam tahıllı kullan tam buğday kullan kepek kullan . Ben de yarın gideceğim diyetisyene. Daha önce gitmiştim yapamamıştım ama şimdi herkese yayacağım mecbur yapayım diyeyeap sabah ve akşam 2 dilim ekmeğim var. :) Ekmek pek kullanmıyorum desem de doktora sıkıntı yok alabilirsin dedi. İnşallah dediği gibi sıkıntı olmuyordur.Hazır o izin verilmiş bende sabahları kullanıyorum. Akşam kullanmıyorum.
hic denemedim peynir yiyen biri olsam kesin denerdim afiyet olsun