- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Sen yaptın mı bildirim. PC ye geçip bi toplamam lazım kiloları da evden çıktım.Kizlaar ne güzel kilo bildirimleri vaar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yaptın mı bildirim. PC ye geçip bi toplamam lazım kiloları da evden çıktım.Kizlaar ne güzel kilo bildirimleri vaar![]()
Sen muhteşem bi detaysın demek istedim şuan kaptanım ama burda a101 varmı bilemedim. :|Detox su içen arkadaşlar perşembe günü a101 e detox şişe geliyor. Malzemeleri koyacağınız ayrı bolme var almak isterseniz.
Yok canım benim tupperware detox şişesi var. Almam. Soranlar olmuştu da belki size de lazımdır diye yazdım.
Limonun refluye zararı yok mu.
Afiyet olsun canım. Yumurta peynir falan yok sanki.Selamlar sabah kahvaltım fotoğraftaki gibiydi, salamları yemedim midem almadı, ekmek bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği, yanında yeşil çay içtim.
Geçmiş olsun canım.Ah ah olmaz mi kaptan limon portakal hepsi yasak salatalara damlatiyorum azicik bide bu yogurda
Suyu içerken ağzıma karanfiller geliyordu benim de çok aramıştım bir zamanlarSen muhteşem bi detaysın demek istedim şuan kaptanım ama burda a101 varmı bilemedim. :|
Bi ara light peynir yiyordum ama şimdi lor peynire çok alıştım onu yiyorum, yumurta sevmiyoruö yiyemiyorum. Yoğurtla sütle arayı kapatmaya çalışırım genellikle :)Afiyet olsun canım. Yumurta peynir falan yok sanki.
Bol spor olduktan sonra hangi yağ dururmuş içimizdeSelam arkadaşlar ben bu gün ise başladım üç dört gündür diyete dikkat edememisdim ama yinede eksi çıktı çok şükür tartı çok yurumustuk sanırım ondan bu sabah 98,3 du yani eksi 200 ve artık sıkıyönetim başladı aksama görüşürüz hepinize bol sporlu az kalorili günler![]()
Ay sen söyleyince tekrar baktım da kor müyüm neyim fark etmemişimBi ara light peynir yiyordum ama şimdi lor peynire çok alıştım onu yiyorum, yumurta sevmiyoruö yiyemiyorum. Yoğurtla sütle arayı kapatmaya çalışırım genellikle :)
Teşekkürler :) ve kahvaltıdan önce akşamdan koyduğum bir bardak ceviz suyu içtim ne işe yaradığını henüz ben de bilmiyorum ama forumda görmüştüm bi deneyeyim istedim :) salatalıklı yarım litre su içtim bir de.Ay sen söyleyince tekrar baktım da kor müyüm neyim fark etmemişim![]()
lorun protein oranı yüksek zaten canım. Afiyet olsun.
Ben dün demiştim ya kaptanım şehir dışına çıkıyorum yapamicam diye sen de tamam cuma yazarsin demistinSen yaptın mı bildirim. PC ye geçip bi toplamam lazım kiloları da evden çıktım.
Ayy evet haklısın pardonBen dün demiştim ya kaptanım şehir dışına çıkıyorum yapamicam diye sen de tamam cuma yazarsin demistin
aaa neden mezun olmuştu ama katılıyordu yineYok canım ayrıldı onlar hep.
Olsun canım unutmuş olabilirsinAyy evet haklısın pardon
Merhaba canım ben kızı uyutup temizlik yapcam yarın misafirlerim varmerhabalar kızlar?ben bir kahve yaptım içiyorum siz napıyorsunuz?