Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selamlar sabah kahvaltım fotoğraftaki gibiydi, salamları yemedim midem almadı, ekmek bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği, yanında yeşil çay içtim.

Eklentiler

• IMG_3891.webp
    IMG_3891.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 37
Selam arkadaşlar ben bu gün ise başladım üç dört gündür diyete dikkat edememisdim ama yinede eksi çıktı çok şükür tartı çok yurumustuk sanırım ondan bu sabah 98,3 du yani eksi 200 ve artık sıkıyönetim başladı aksama görüşürüz hepinize bol sporlu az kalorili günler :KK200:

Selam arkadaşlar ben bu gün ise başladım üç dört gündür diyete dikkat edememisdim ama yinede eksi çıktı çok şükür tartı çok yurumustuk sanırım ondan bu sabah 98,3 du yani eksi 200 ve artık sıkıyönetim başladı aksama görüşürüz hepinize bol sporlu az kalorili günler :KK200:
Bol spor olduktan sonra hangi yağ dururmuş içimizde :spor:

Bi ara light peynir yiyordum ama şimdi lor peynire çok alıştım onu yiyorum, yumurta sevmiyoruö yiyemiyorum. Yoğurtla sütle arayı kapatmaya çalışırım genellikle :)
Ay sen söyleyince tekrar baktım da kor müyüm neyim fark etmemişim :D :D lorun protein oranı yüksek zaten canım. Afiyet olsun.

Ay sen söyleyince tekrar baktım da kor müyüm neyim fark etmemişim :KK70: :KK70: lorun protein oranı yüksek zaten canım. Afiyet olsun.
Teşekkürler :) ve kahvaltıdan önce akşamdan koyduğum bir bardak ceviz suyu içtim ne işe yaradığını henüz ben de bilmiyorum ama forumda görmüştüm bi deneyeyim istedim :) salatalıklı yarım litre su içtim bir de.

Öğle yemeğim de hazır :)) süper ince dilim kavun 2 minik salatalık küçük küçük kesiyorum ki gözüme çok gelsin gözüm doysun diye ve 15 adet üzüm 50 kalori üzüm yapıyor 100 küsür kalori kavun salatalık ve biber çok küçük :))

Eklentiler

• IMG_4930.webp
    IMG_4930.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
Back
X