- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Benim misafirim gelecek akşam yemeğine koşturuyorummerhabalar kızlar?ben bir kahve yaptım içiyorum siz napıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim misafirim gelecek akşam yemeğine koşturuyorummerhabalar kızlar?ben bir kahve yaptım içiyorum siz napıyorsunuz?
Bende ara öğün olarak 1 avuç yaban mersinimi aldım ve oturduummerhabalar kızlar?ben bir kahve yaptım içiyorum siz napıyorsunuz?
Evet evet kahve yap temizlik yaparken yağ yakımın hızlansınMerhaba canım ben kızı uyutup temizlik yapcam yarın misafirlerim var
Bende önce bir kahve yapayım canım çekti![]()
Üzülme canım o kadardan bi'şey olmaz. Akşam dengelersin.Kizlar cok kotuyum ya oglen yemek yerine tok hissediyodum bi tane misir yedim hersey guzeldi arkadasim cagirdi disardaydik dondurma aldi kendine sende ye diye tutturdu mecbur kuyrugu dik tuttucam ya diyetteyim diyemedim bu keyif diye satilan miniciklerden aldim 170 kalori yaziyodu paketinde simdi eve geldim ama cok uzgunum keske cikmasaydim
Anka canım emzirenlerin yapabildiği bir detox var mı
Benim menümde öğle yemeğinde 3 top dondurma var. Menülerimden biri o. 170 kalori sana hiçbir şey yapmaz. 5 tane orta boy çilek ya da 2 fincan yabanmersiniyle eş. :)Kizlar cok kotuyum ya oglen yemek yerine tok hissediyodum bi tane misir yedim hersey guzeldi arkadasim cagirdi disardaydik dondurma aldi kendine sende ye diye tutturdu mecbur kuyrugu dik tuttucam ya diyetteyim diyemedim bu keyif diye satilan miniciklerden aldim 170 kalori yaziyodu paketinde simdi eve geldim ama cok uzgunum keske cikmasaydim
Artık düzeldin yani dimiselam kizlar,
doktor hormona devam dedi. cuma gunu de ameliyat var, ardindan sahalara donuyorum![]()
sende benim gibi oldun bitmedi şu misafirlerBenim misafirim gelecek akşam yemeğine koşturuyorum
afiyet olsun balımBende ara öğün olarak 1 avuç yaban mersinimi aldım ve oturduum
Mis gibi spor olmuş işte tatliimafiyet olsun balımben bir oturamadım bugün
oğlan anamı ağlattı
3 tişört değiştim bugün.su içinde kaldımMis gibi spor olmuş işte tatliim![]()
Harikaa3 tişört değiştim bugün.su içinde kaldım![]()
ya ben kilo aldım da önüne gelen zayıflamışsın diyor ne iş anlamadımHarikaa![]()
bakalim, carsamba ortaya cikacak kac yumurtam oldugu. cuma gunu de toplanacak. ama doktor umutlu konustu.Artık düzeldin yani dimi![]()